Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By J-Rich
#193433 Milutinov 11.5 over 1.55 soccerbet

Partizanov skok u odbrani( a boga mi i u napadu) je trenutno u rangu nekog superligasa, a mozda i gori. Kaminsky definitivno promasaj u izboru petice, price oko dovodjenja jos 2 igraca traju mesecima i dokle god se ne rese problemi ispod obruca, Partizan ce gubiti utakmice u kojima je mozda i bolji od protivnika. Koliko god bio los Olympiakos ove sezone, on i dalje imaju najboljeg centra u Evroligi. Milutinov u poslednjih 5 tekmi u svim takmicenjima 15, 9, 10, 14, 15, uz Walkupa jedini vredan pomena kod posrnulog velikana. Bez nekog daljeg obrazlaganja, ova smanjena granica mi deluje kao jako dobar value.
By Jeffrey
sniper07 wrote:@J-Rich

A šta misliš brate na Kaminskog 6.5 manje? Da mu to mu to nije mnogo? Hvala ti

Evo da ti ja odgovorim, Kaminski užasa do sada ali na 6.5 nikad ga nebi igrao -, po meni čak prije +, a zašto jedino on ima visinu i težinu za Milutinova , Balša beziskustva, Smajlagić to je onda mismeč, jedino Kaminski ima gabaritme za igru a on je pak do sada bio očajan u obrani, ali snjim nikad ne znaš, on može igrati bolje obranu nego do sada sad je pitanje samo kako če uči u tekmu. Na tu marginu ne vrijedi igrati under, no bet
By J-Rich
sniper07 wrote:@J-Rich

A šta misliš brate na Kaminskog 6.5 manje? Da mu to mu to nije mnogo? Hvala ti

Iako sam ga proslu igrao manje na 7.5 cini mi se(mozda je bilo i 6.5), sad ga ne bih dirao. Slazem se sa Dzefrijem, jedino on moze da parira Nikoli, sto znaci da ce provesti bar 20 do 22-23 minuta u igri, a za to vreme moze da bocne 2 layup-a i koje slobodno i da prebaci. Zaobisao bih ga u svakom slucaju.
By Nilliw
#193441 Obrisao sam post tamo u analizama o Milutinovu i Falu, pa neka admini obrisu to tamo, necu ljude da navodim, sad kad procitam neke komentare ovde nisam siguran bas u to, s tim sto sam ja dubl Milutinov 15.5 manje Fall 5.5 preko svakako odigrao

Kaminski 5.5 Koprivica 3.5 Anjdusic 3.5 merkur ja mislim da je ovo bas greota ne odigrati over

Juce Simonovic i Bolomboj 4.5 bili..