Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By lucianonk
Nilliw wrote:
Dejo wrote:W.Hernangomez 14,5 + 2,60 admiral

Probacu Vilija veceras na vecoj granici iz vise razloga:
1.Ide na Papajanisa i Lesora koji dosta ispadaju u odbrani
2.U usponu je forme pruza sve bolje partije
3.I veceras nema Laprovitole koji je bio u najboljoj formi od Barsinih igraca,mora neko uzeti njegove suteve
4.Veseli nije igrao drugo poluvreme u prvenstvu za vikend,ne znam koliko ce biti spreman za veceras

Papajanis ti je brate moj dobri u Hristu u Istanbulu

Haahhahahahahhaha, kako se slatko nasmijah!

Ko su ljudi koji pišu analize odje, čast izuzecima. Nekih puta se pitam da li uopšte prate košarku.
By Nilliw
lucianonk wrote:
Nilliw wrote:
Dejo wrote:W.Hernangomez 14,5 + 2,60 admiral

Probacu Vilija veceras na vecoj granici iz vise razloga:
1.Ide na Papajanisa i Lesora koji dosta ispadaju u odbrani
2.U usponu je forme pruza sve bolje partije
3.I veceras nema Laprovitole koji je bio u najboljoj formi od Barsinih igraca,mora neko uzeti njegove suteve
4.Veseli nije igrao drugo poluvreme u prvenstvu za vikend,ne znam koliko ce biti spreman za veceras

Papajanis ti je brate moj dobri u Hristu u Istanbulu

Haahhahahahahhaha, kako se slatko nasmijah!

Ko su ljudi koji pišu analize odje, čast izuzecima. Nekih puta se pitam da li uopšte prate košarku.

Ima dobrih jako, samo treba vremena da pohvatas koje ljude treba saslusati cak iako se padne i ako ih ne ide :D
By lucianonk
#193940 A odje par tipova u glavu što bi se reklo, pa proberite i uzmite šta vam se svidja. Sve je iz LobBet kladionice z CG.

Avramović 12, manje
Bobua 10,5 manje
Huančo Hernangomez 9,5 više
Ledej 12,5 više
Barsa - Pao H2 (-11,5) kvota 1,60
Virtus - Efes H2 (-5,5) kvota 1,62
Baskonia - Partizan 170,5 manje kvota 1,75
By Nilliw
Nasir Jones wrote:Kaminsky mi je dobar tip pts over. Nemam ga na bet365... mislim da mu je mala granica, dana moze preko 10

Bio jutros u Mocartu 9.5 svuda je po 11.5 od starta
By Dejo
#193947 Toliko puta sam ga oznacavao kao loseg defanzivcadok je bio u panati da je ostalo u podsvesti jbg...Znam da je u feneru naravno,greska...Izvinjenje svima
By sicily
SergioRodriguez wrote:
sicily wrote:Satoransky 4.5 Asistencija Više (1.75) Mozzart

Laprovittola i Jokubaitis OUT

Taman krenuo napisati..penal

Pa teško da može biti penal s obzirom da je godinama unazad najblaže rečeno diskutabilno šta je asistencija a šta ne kod statističara u Euroleague, ali da ima value pod ovakvih oklonostima svakako da, ukoliko se sačuva faulova...