Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Darko1987
Jazavac wrote:Ako NE moze ovo iz superbeta jel moze onda makar dabl dabl u one tipove za ligu?

Hahahahahah, kakav DD??? :lol: :lol:
Daj jedan najsigurni par po tebi iz bilo koje klade, ja ću editovati post ako se ne pokapa sa bet365… ;)
By Jazavac
#193962 Jokic TD 3,1 superbet kv. 3.1 (ja nahvatao na 3.6 Danas hehe) 2UNITA
Kao sto Sam rekao merenje polnih Organa izmedju dva Evropljana Luke I Dzokera. Ocekujem bez tempo, dosta suteva samim tim I poena promasaja, generalno dobru utakmicu gde CE SE dve zvezde nadmetati, pogotovu sto je poceo Taj kup. Sto SE tice skokova, Tu SE NE brine nije imao ispod 10 do sad. Za poene takodje. Sto dovodi do asistencija. Moje vidjenje utakmice je da CE, Posto su Irving I Luka busni KO Sito I odbrani, NE zanima ih Taj segment igre uopste, biti dosta urucenja I asistencija za Mareja. Marej 4-5, Porter 2-3, resto ostali I eto GA tripl dabl. Naravno to je samo moje vidjenje.
By malsha9323
malsha9323 wrote:Giannis 10.5 sk over @ 1.85 merkur ❌
Brunson 23.5 over @ 1.94 meridian ✅
Giddey sk+ast 14.5 over @1.85 merkur❌
Giddey triple double @ 8.00 merkur❌
Vucevic 1.5 izgubljena over @ 1.76 b365❌

Edit cu post kad prosire ponudu

White 10.5 over @ 1.85 merkur✅
Royce Oneale sk+ast 7.5 over @ 1.86 b365✅
Jokic 11.5 skokova over @ 1.75 merkur ✅
Sharpe 2.5 izgubljene over @ 1.85 merkur✅
By LaVine
#193978 C.Braun 3.5 sk. Over
Lively 6.5 over

Ovo su po mom misljenju dva najsigurnija.
Trrba sacuvati Irvinga i Doncica a to sigurno ne moze Porter.Do sada samo jednom nije imao 4 skoka na utakmicama gdje je igrao po 20 minuta dok ekstra veceras ce igrati vjerovatno i 30 jer im treba odbrana a on mora da bude na terenu ako zele to da uspiju.Na svakoj utakmici ima makar jedan off skok dok je na ovim utakmicama imao i 8 i 9. Zadnje utakmice se vec vidi smanjenje Porterove minutazr a povrcanje njrgove sto je veceras ba s izgledno.I poeni su mu vjerovatno over
Lively prebacuje ovo kada su i Doncic i Irving u ekipi jer mu obijica nabacuju alej up i igraju pik sa njim, a vjerujem da ce mu veceras davati jos vise lopti da ptoba da nabije Jokicu n ki faul.jedini je ptoblem sto Jokic moze dovesti u ptoblem sa faulovima. :roll:
By nikolabb92
#193979 Irving K. 22.5+ Soccer
Jokic N. 8.5+ ass Soccer

Ukoliko Dallas misli da ima iole neke sanse u ovom mecu , itekako ce trebati njihovi poeni , ova grana mi je previse niska za njega , ukoliko ga bar malo bude sluzio sut,ovo ce preci bez problema.

Mislim da je vreme za jedan Jokarin TD , pogotovo sto igra protiv Luke, ovo ce biti utakmica brzih napada i na dosta poena , tako da bi trebalo da on prebaci to ,srecno svima :)