Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Darko1987
#194096 Prođe DeMar, al’ nevjerovatno kako svi proigraju kad igram glavnog igrača over pa to nije realno?! Odjednom Carter, Caruso, Drummond i ekipa svi dvocifreni… :shock: :?
By petko87
Darko1987 wrote:Prođe DeMar, al’ nevjerovatno kako svi proigraju kad igram glavnog igrača over pa to nije realno?! Odjednom Carter, Caruso, Drummond i ekipa svi dvocifreni… :shock: :?

To je zato sto sam te ja ispratio :D
Isto tako i ovaj Zion retard, masi polaganja od 17cm od kosa, kakav panj!
By UcenikBGD
petko87 wrote:Jebeni Cikago veceras nasao da igra najbolju tekmu u sezoni, koji je ova Juta k….c od ekipe jbt…
Ovaj Lopez retard nije ni dosao na tekmu…

Očekivano.
Ali jeste Bobi Portailo !!! 11pts 1 trojka!!! Idemooooo
By Bodibond
UcenikBGD wrote:
petko87 wrote:Jebeni Cikago veceras nasao da igra najbolju tekmu u sezoni, koji je ova Juta k….c od ekipe jbt…

Očekivano.

Ali jesu Nigerijac, Thomas, Derozan i Markanen
Idemooo milii
By UcenikBGD
Bodibond wrote:
UcenikBGD wrote:

Očekivano.

Ali jesu Nigerijac, Thomas, Derozan i Markanen
Idemooo milii

Koji Nigerijac?
Nisi postavio nijednog Nigerijca pre meča?
Ako oćeš posle meča mogu ti ostavim tiket 6/6 Embiid Gianis Lavine DeRosan i Skokove minusi RW i Obi Topin !!!
By UcenikBGD
#194104 Bobby Portis + 0.5 3pts @1,76 / Unita 2 ✅✅

Ocekivao sam mnogo vecu kvotu ,preko 2,00 s obzirom da je Bob u dosadasnjih 5 meceva 0/7 trojke i u 3 predsezonska isto 0 ubacenih troki??? Covek koji ume da ubode trojku,prosle sezone je na 70 meceva ubacio 95 trojki,a vecerasnjem protivniku 3/6, 3/4, 1/2 , 0/3.
Broklin nema centra,ocekujem da ih Bob napuni kada udje,jer igra zadnja 4 5 minuta 1/4 i do pola 2/4 oko 10tak minuta, i slicno u drugom poluvremenu, mozda veceras dobije i koji minut vise ako se Bruk Lo ne snadje na smal bol postavu Broklina.
Ja sam singlirao Boba u meridijanu kvota je 1,79 +0.5 trojki i +8.5 poena kvota je 1,99 !!!
Ove sezone je ubacivao 10pts 12 pts 16pts 10pts i 4pts,samo je podbacio ovu poslednju protiv Njujorka 2/10 iz igre i 0/2 trojke, ako veceras prokine i ubaci kad udje jednom dvaput u kos onda ce i trojke 2 3 da ispuca i ide jako i veselo i trojke i duplo poena, moze i 9 veceras.

Ovo je moj tip pre meča i pomenut i Bruk Lo.
Tvoji postovi isključivo posle mečeva