❌
- Zadnju sam igrao Hardena poene i došao lagano, koliko sam upratio sad se adaptirao na LaC i vjerujem da će mu se sada rubrike puniti. RW preselio u 2unit tako da lopta još više kod Brade. Kontra spursa Brada i u dresu PHI, NEtsa i Houstona nije ostao ispod ove margine što se tiče poena skokova i asista tako da vjerujem da nastavlja niz.
Poznato je da Butler ne igra regularni del sa punim gasom, nego kada dodje playoff ubaci u petu brzinu. Medjutim veceras ima nekoliko razloga da ubaci u cetvrtu ako ne u petu brzinu, a to su da ne igra Herro, a kada je tako tada mu je prosek oko 28 poena. Drugi razlog bivsa ekipa, a kontra njih u dresu Majami ima 6 od 10 overa, a kada nije prelazio postizao 22, 23, 18 i 20. Prosli mec pre neko vece izgubili a on ubacio 25, ocekujem veceras da potegne jos jace. Treci razlog je to sto je u zadnje vreme sve vise agresivan prema kosu i cesce ide na crtu.
Idealna ekipa za Denver u ovom trenutku da dobiju nekoga ali ne mislim da moze biti BO jer igraju bas lose.Detroit ce se fokusirati na Jokica i Gordona da zatvore reket pa bi trebalo da MPJ da ima vise slobode.Istcava kontru skace of skokove da prikuca poludistancu, ulazi pod kos da mu je Jokic spusti o sutiranju trojki da ne govorim.Kada primi loptu niko ga ne interesuje samo kos, trebalo bi da igra ful minutazu jer nrma neke ptijetnje da i on ne moze obaviti dovoljno u defanzivi.Sutne jedno 17-18 puta sutne skoto 10 trojki, koje bacanje koj kucanje,kontra ma ima dosta napadackih kvaliteta protiv ovakvog protivnika da ovo lagano ispuni.On je realno najraspolozeniji igrac Denvera od povrede Murraya i prosloj itakmici jedini prebacio svoju granicu u ocajnoj igri Denvera pa dako i veceras tako nastavi
Omisljao sam se, Wemba 9.5 ili Sabonis 12.5. Velika mogucnost da cu ih spojiti u dubl. Velika granica ali Sabonis u top 3 "skakaca" lige ove sezone, a NOP medju 2 ekipe sa najvise datih skokova. Poznat nam je malo brzi pace Sakramenta ove sezone, realnost mi je 15-16 sk veceras.
Srecno
Ponovo duel Miamia i Chicaga i opet uzimam Adebayo. Dao im je 24 prosli put, a veceras ocekujem ponovo dobra partija Adebaya. Objasnio sam sve o njemu, ide na Vucevic koji je los defanzivac i Chicago dopustaju velik broj poena u zoni reketa.