Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Jeffrey
petko87 wrote:Ovaj Klajburb najvece drvo koje igra kosarku trenutno :)

Ja sam Thopsona uzeo na 14.5+ jer sam mislio da je Larkin out, a i on mi u najboljoj formi, usage rate a i on bi profitirao najviše izostankom Larkina, kad ono Larkin igra, ali eto i snjim u ekipi ide mi ok
By petko87
Jeffrey wrote:
petko87 wrote:Ovaj Klajburb najvece drvo koje igra kosarku trenutno :)

Ja sam Thopsona uzeo na 14.5+ jer sam mislio da je Larkin out, a i on mi u najboljoj formi, usage rate a i on bi profitirao najviše izostankom Larkina, kad ono Larkin igra, ali eto i snjim u ekipi ide mi ok

Pametno, ja gledao Tompson 14.5 reko ajde ovog penala, kontam prva opcija ume i da forsira ali jbg, vcrs nije dosao na tekmu. Nek bar Tompson predje da ti pogodis :mrgreen:
By Nilliw
Nilliw wrote:Sta je ovo Jaramaz 7.5 u mozzartu
Andjusic 8.5 meridian

Pa sta taj Efes ne igra odbranu stvarno? Znam da ne igra Avramovic ali opet

Koliko sam zapazio svi ih centri pune, moze tu Kaminski ili Kaboklo 8.5 preko

Kako me ukopa Andjusic ljudi moji tj Ponitka i sam onaj kraj

Jaramaz lagano, od onih analiza Kotsar ni ne igra kod Ivanovica, Jago 5 poena, Gidraitis moze samo protiv Mornara da sutira trojke Pojtres prebacio
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Fall 9,5 manje bet 1.62 ✅✅
-očekuje se povratak Milutinova odmah mi visoka margina
James 16.5 + lokali 1.85 ✅✅
protiv Baskonije koja pušta dosta poena a James voli trošiti lopte tako da mi value

Lagano došlo
Fall 2 poena, James 28
By Jeffrey
sniper07 wrote:Jeffrey, bas dominiras u poslednje vrijeme, sve pohvale i svaka čast na aktivnosti

Hvala, nisi ni ti loš, imaš stila odabrati pik i value marginu, ....
Jedino me muči kad me ide EL košarka padnem na NBA nemrem spojiti u danu jedno i drugo, evo NBA pao sam najmanje 3 puta ovaj mjesec za poen/koš i to na način slično kao sinoć Klay 2 pol zabranili mu da šutira užas, a analiza na mjestu, .....