Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Jeffrey
#194728 Mike Scott over 10.5 bet/lokali 1.83 ✅✅

- nema Nanda, igraju doma u novoj dvorani, ovaj bivši nba igrač zna pružiti dobre role, zadnju protiv Baskonije odličan, prije toga s Albom kriminalan ali vjerujem da će povezati dvije dobre u EL. Iako Lee ima veći usage rate izostankom nanda uzet ću scotta nekako mi sigurniji. (Ps Lee je u psk 8.5 pa tko želi).
By Jeffrey
#194729 Singl bet/admiral @1.85
Laprivittola 4.5+ Assists

- nema za Barcu večeras Jokubaitisa znači još više minuta za Laprivittola i Satoranskog, pošto mi Laprivittola igra više od Satoranskog, a i bolji je šuter očekujem da Macabi posveti pažnju na njemu i njegov šut, tu očekujem asiste, za vikend 4 asista na 73 poena Barce, sa Jokubatis koji je igrao dosta 17min(4asista) tako da protiv Maccabi gdje se očekuje 80+ poena očekujem tih 5 asista i kod njega dosta lopta u rukama.
By sicily
#194730 Colson 13.5 Manje (1.80) Mozzart ✅✅

Barsa od svih pozicija najmanje prima sa pozicije 3, kod Maccabia se vratio Baldwin i njegova napadačka uloga je iz utakmice u utakmicu sve veća uz standardno dobrog Lorenza Browna. Vesely je Out kod Barse a Hernangomez pokazao dosta defanzivne netrepeljivosti tokom sezone pa očekujem i da se koja lopta više spusti u reket Katalonaca, Colson prošle sezone oba puta jednocifren naspram Barse.

Real Madrid - Alba H1 (-14.5) 1.68 PinnBet ✅✅

Real jedina ekipa bez poraza u Euroleague naspram Albe koja iz 9 odigranih kola ima samo jedan trijumf na sve to za ovaj sustet vrlo upitni Sterling Brown i Matt Thomas. Alba u nizu loših rezultata, poslednji vrlo neprijatan poraz na domaćem parketu u šampionatu od čak 33 razlike pa verujem da će Real bez većih poteškoća pokriti ovaj hendikep.
By sicily
#194756 Anđušić 7.5 Više (1.90) Mozzart ✅✅

Nema Puntera i Avramovića za ovaj meč pa spoljna linija Partizana ostaje prilično upražnjena, Efes defanzivno ne briljira u odbrani bekovskih pozicija pa verujem da Anđušić iako dosta sporadičan ove sezone može da prebaci ovo za nekih 20ak minuta na parketu.
By Jeffrey
#194759 Fall 9,5 manje bet 1.62 ✅✅

-očekuje se povratak Milutinova odmah mi visoka margina.

James 16.5 + lokali 1.85 ✅✅

protiv Baskonije koja pušta dosta poena a James voli trošiti lopte tako da mi value.
By Nilliw
#194771 Kotsar 5.5 preko

Ne znam sto ovako mala granica, da li ce biti treci centar onaj crnac im se vratio, ali opet ga vidim kao neko ko moze parirati Holu iz Monaka ili Jaitehu jer se ne zna Obradovicu rotacija uopste, jer Costello pogubljeni to sigurno ne moze na petici

Yago 5.5 preko

Nejpir koliko sam cuo neizvestan a i da zaigra, pitanje je kakav je tek sad

Gidraitis dve trojke 2.15 balkan bet

Poytress 5.5 preko ✅✅

(samo minute da dobije, ubice Tobija)
Mesina kao i Obradovic, ruski rulet rotacija, vidim ga na cak 10minuta preko jer Tobi nema snage da ga cuva a na PnR je ringispil koliko ispada a imaju neke Italijane koji znaju da vrte PnR gledao sam ih na Areni nesto malo, doduse tu ima vecu minutazu.
By MTD
#194774 Miloš Teodosic under 6.5 assists / Balkanbet ✅✅

Omasena granica bar za jednu, ako ne i dve asistencije koliko npr drze u bet365 na 4.5. Milos je ovu granicu presao samo jednom u 9 tekmi u EL. Milano je jedna od najboljih defanzivnih ekipa u ligi, dosta su dugacki i nece tu biti mnogo prilika da spaja visoke sa lakim poenima pod kosem.

Mislim za ovaj tip i nije potrebna neka posebna analiza, igram ga najvise zbog promasene granice.

Uspeo sam nekoliko tiketa po ovoj kvoti i granici da odigram online, kasnije mi smanjivali kvotu na 1.6 ali sam i po njoj uzeo.
By Jeffrey
#194802 Aba liga singl

Cobbs 12.5+ over lokali SS 1.85 ✅✅

- vratio se Cobbs nakon ozljede i odigrao kako protiv Partizana 29 minuta 9 poena , pa zatim u Europi 31 min 19 poena, prije ozljede niti jednu utakmicu u Eurocupu ispod 13, u Aba ligi isto odlične brojke tako da vidim ovog amera na tih 13 poena. Očekujem ga na parketu 30min, i ono što mi najbolje za pik Cobbs što se radi o ex igraču Budučnosti bit će napaljen sigurno, tko me zna njegov put u aba ligi je išao Cedevita, Budućnost, pa Japan, i opet nazad u Cedevitu. Jednostavno voli šutnuti, i uz koje slobodno bacanje očekujem ga na tih 13poena.
By Jeffrey
#194834 Makoundou 9.5 over lokali RH 1.85

- Cedevita loša pod košem, užas, pune ih svi centri, a Makoundo dobra forma zadnju protiv Trenta dominirao, 23 poena, Admiral ga drži na 13.5 znaju sponzori aba lige pravu marginu
Lovite to dok imate, bit će public bet.