Superbet 1.9(nemam pristup bet365 za ostalu statistiku sem poena)
Ovo ce dici uskoro ubedjen sam
Ne znam zasto su spustili sa 6.5 na ovu marginu ali ocekujem da ce skociti
Embid ovde sezone dosta aktivniji na tom “hend ofu” sto i pokazuje statistika, koketira sa tim tripl dablom, mislim da necemo dugo gledati ovu marginu za asistencije
GTD je ali ocekujem da ce zaigrati, protiv NO propustio proslu
U novembru su igrali dve utakmice.
Prva 4 asistencije bila margina 4.5 pratio sam i nije prebacio nesretno, iduca u porazu 7 asistencija
Gledao sam i skokovi+asistencije ali mi je ovo dobra margina jer ne blista Boston u odbrani previse, a na skokovima su dobri, tako da sam uzeo ovu marginu za koju sam ubedjen da biti do pocetka utakmice 6.5
Kod File uz njega GTD samo Batum, Oubre je OUT ako zaigra Embid ovo ce biti sigurno neizvesna utakmica kao i svaka njihova, Bostonu OUT samo Porzingis
Po meni , ovo je prevelika granica na ovoga gospodina. U zadnjih 11 mečeva, samo jednom je prešao ovu granicu i to protiv Phile, ali tada nije bilo Browna.
Boston ima puno potrošača lopti, i da imaju 2 lopte svaki napad, opet mislim da Jrue jadan nebi došao do nje. Klupa im je široka, i realna granica je 12,5 ili 13,5...u zadnjih 10 tekmi je na prosjeku ok 11 poena. Uglavnom po svemu sudeći meni je ovo veliki value, jer pored Tatuma, Browna, Whitea,teško će on prebaciti 15,5 poena...u prosjeku uzima oko 7 - 8 šuteva, i više od pola tih šuteva je za 3 poena. Znači po svemu sudeći, on ovo može prebaciti jedino uz neki bolestan postotak šuta, u što ja ne vjerujem
Ekipa sretno svima
Igram scotija jer se mi cini mala granica za njega znam da torotno ima 3 do 4 igraca koji mogu zabit vise nego 20 poena ali barnes igra skoro 35 plus min svaku utekmicu.
Avgg poene ove sezeone mu je 19,1 po utekmici i uzimam oko 15 suteva na utkmicu tako ako nece cigle bacat moze proci na takvu granicu.
Prosle sezone 2x puta prolazi granicu proti new yorka
Ma poklon realno, cigla frajer.
Dallas u zadnje 4 utakmice je jednom prebacio ovu granicu, Doncic ne igra nocas tako da ja ne znam na koju foru oni mogu prebacit ovu granicu sem ako Irving ne ubaci 80 pa ovi ostali uspiju nekako tih 40 da potrefe
Veceras sam se odlucio za Banchera da postize vise od 21.5 poena. Paolo je bio bas tih na prosloj utakmici protiv Wizzardsa i postigao 6 poena iz 8 uzetih suteva za 26 mina, sto su mu najmanje brojke od pocetka sezone. Pre tog meca Paolo je imao 5 vezanih overa na ovu granicu sa prosekom od 23.6 pts. Wizzardsi su drugi tim koji najvise dopusta poena po tekmi citavih 124.8. Generalno Paolo je dobar protiv takvih timova i ima 5/6 overa sa prosekom od 23.7 pts. Prosli su izdominirali Wagner i Cole, sto ne mislim da ce se veceras ponoviti i mislim da ce Paolo ponovo preuzeti liderstvo sa usageom od 25.7%.
Srecno!
Veceras ocekujem jednu brutalnu skakacku partiju za Robincona, nije odavno zabelezio 14 15 ili 18 ( prosle godine protiv Toronta ) skokova,zadnje se vrti uvek oko granice 9 zadnju na 9,5 pre toga 10 na 10,5 ali tada je Randle kupio 20 i 10 skokova. Veceras Randle upitan,mada ce verovatno igrati,ali i ako bude igrao taj problem sa desnim kolenom koji ima, ce ga nadam se, malo postedeti skokova koje je pravio zadnje 2 utakmice,pa se Robinson malo iscima i u odbrani u skoku, ne samo da u napadu hvata skokove ( lik zadnje utakmice vise skokova u napadu nego u odbrani ima, 6+3, 5+5, 5+6, 3+4, 7+4, 11+3, itd. ). Robincon ima 11.1 skokova u proseku po mecu od toga 5.8 ofanzivnih i 5.3 defanzivnih !!! Ako Randle bude out veceras ocekujem da lagano pokupi 15+ skokova ako bude normalan mec i normalna minutaza. I sa Randleom u timu ocekujem koji defanzivni skok vise nego obicno zbog pomenutog problema sa kolenom koji Julijus ima, a plus tipu je i to sto Toronto zna da krene ocajno mec da promasi sve u prvom poluvremenu,pa da se vadi i preokrece po -30 razlike u drugom, pa se nadam da Robincon moze da pokupi dosta tih Torontovih cigletina.
Nisam stigao ranije dok je bio na poen većoj granici, ali može i ovako. Robinson u reketu, a Niksi iz godine u godinu najbolje brane obruč. Dopuštaju jako malo poena, Poeltl je kao i Robinson stara kajla koja nema šut iz vana, već svoje poene postižu iz picka, ofanzivnog skoka; u šta čisto sumnjam da će doći do istog jer opet Niksi su jedna od ekipe koja najviše kontestuje ofanzivni i koja najbolje brani defanzivni. Ne vidim Austrijanca preko ove granice, a dok je igrao i počinjao karijeru u Torontu pa kasnije i Spursima prešao je granicu 6x, od ukupno 19 mečeva, interesantno nikad u karijeri nije postigao više od 13 poena Niksima. Da ovu granicu pređe vjerujem da mora imati izuzetno visoke procente šuta.