Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By KENZO_13
#195073 Nema sanse da bi ga ja odigrao da nisam vidio da ne igra Damsgard.
Jbg sta je tu je, malo ohladiti od rukometa. Definitivno im ne mogu nista :D
By Jeffrey
#195103 Južna Koreja- Grenland tip Koreja 36.5+
- Grenland loša ekipa, Južna Koreja igra brzo, sve se njih pita ako hoće zabit će 40 ako hoće, budem riskirao
By Jeffrey
#195111 Double iz PSK koef 2.89
Oftedal 3.5 manje
Hrv(-7.5)- Senegal tip 2
- ukratko Oftedal 1/2 šut protiv Grenlanda, Norveška ogromna širina po dvije igračice na svakoj poziciji , tako da Oftedal ću probati sa underom.
Hrvatska Senegal, ne vjerujem da je Hrvatska u stanju razbiti Senegalke jer nisu one tako tanke a zašto, Senegalke igraju po Europi, 18 ih igra u francuskim klubovima. Ima ih i u jakim klubovima Rumunjske, Tunisa, Egipta. Najpoznatije ime svako je srednja vanjska Gnonsiane Niombla (CS Gloria Bistrita- Nasud), bivša svjetska prvakinja s Francuskom 2017. godine te srebrna s olimpijskih igara u Rio de Janeiru 2016. godine, odnosno brončana s EP-a te iste godine. Danas je sa senegalskom putovnicom. Suigračica je naše Paule Posavec.

Uz nju vrijedi izdvojiti kružnu napadačicu Hawu N Diyae i desnu vanjsku Keitu Fantu koje su suigračice naših djevojaka Valentine Blažević i Tee Pijević u rumunjskoj Glorii Buzau. Jako važna za senegalsku igru je i Soukeina Sagna (22.god, Merignac Handball). Senegal vodi francuski trener Yacine Mesaoudi, inače trener naše Ćamile Mičijević u Parisu 92. Na senegalskoj klupi je od 2021. godine. Svoj trenerski zanat “pekao“ je u mladoj ekipi Metza skoro 10 godina.

Ukratko, Senegal je dobra ekipa. Igra europski rukomet, i ne vidim Hrvatsku da lagano ovo uzima, do sada Hrvatska nije baš razbijala Afričke repke kad su igrali, još 1 kolo uvijek bude nervoze pritisak tako da bi ja postavio hendi 5.5 i ovo mi je value
By JuriKnorr
#195112 A.Stamenik under 2.5 @ 1.83 bet365

Ako ovo danas ne prodje zavrsilo SP za mene ako uopste i dobije minute.Stamenik je levo krilo Crvene Zvezde neiskusna sa svega nekoliko meceva za Repku u karieru.Levu krilnu poziciju je zagarantirano za kapiten i definitnvno najiskusni i najbolji igrac Srbije u momentu Sanja Radosavljevic koja ima preko 300 meceva za Srbiju u karieru.Pa prema tome ne znam od kud Stamenik u ponudi.U pripreme protiv Spanija Radosavljevic 6 Stamenik 0 , protiv Japan Radosavljevic 2 Stamenik 2 protiv Argentina Radosavljevic 2 Stamenik 5 ali na taj mislim da je Radosavljevic pucala samo sedmerce.Danas protiv sebe ce imati Dansku ekipa koja je jedna od favorite za naslov ekipa koja igra cvrstu odbranu i nema lake golove.Ocekujem mrvicu za Stamenik i ovo je odlicna granica nikako ne moze granica na Radosavljevic biti 3.5 a na Stamenik 2.5
By mrsincobain
Jeffrey wrote:Double iz PSK koef 2.89
Oftedal 3.5 manje
Hrv(-7.5)- Senegal tip 2
- ukratko Oftedal 1/2 šut protiv Grenlanda, Norveška ogromna širina po dvije igračice na svakoj poziciji , tako da Oftedal ću probati sa underom.

Spustili su Oftedal na -2.5 i 2.25, isplati li se odigrat ili bolje preskocit?
By Jeffrey
mrsincobain wrote:
Jeffrey wrote:Double iz PSK koef 2.89
Oftedal 3.5 manje
Hrv(-7.5)- Senegal tip 2

Spustili su Oftedal na -2.5 i 2.25, isplati li se odigrat ili bolje preskocit?

A ne znam šta da ti kažem, gol u rukometu nekad puno znači, tebi je margina manja ali top koef, uzmi ovaj double za sitno i bok pa ćeš vidjeti
By JuriKnorr
JuriKnorr wrote:A.Stamenik under 2.5 @ 1.83 bet365

Ako ovo danas ne prodje zavrsilo SP za mene ako uopste i dobije minute.Stamenik je levo krilo Crvene Zvezde neiskusna sa svega nekoliko meceva za Repku u karieru.Levu krilnu poziciju je zagarantirano za kapiten i definitnvno najiskusni i najbolji igrac Srbije u momentu Sanja Radosavljevic koja ima preko 300 meceva za Srbiju u karieru.Pa prema tome ne znam od kud Stamenik u ponudi.U pripreme protiv Spanija Radosavljevic 6 Stamenik 0 , protiv Japan Radosavljevic 2 Stamenik 2 protiv Argentina Radosavljevic 2 Stamenik 5 ali na taj mislim da je Radosavljevic pucala samo sedmerce.Danas protiv sebe ce imati Dansku ekipa koja je jedna od favorite za naslov ekipa koja igra cvrstu odbranu i nema lake golove.Ocekujem mrvicu za Stamenik i ovo je odlicna granica nikako ne moze granica na Radosavljevic biti 3.5 a na Stamenik 2.5

Ni mrvicu , samo ona nije usla :oops: :oops:
By JuriKnorr
#195203 Iran W-Germany W - Germany over 39.5

Na prvi pogled prevelika margina ali ja ocekujem jedan lagani win i preko 40 golova za Njemice.Iran je uz Greenland Cile i Kazahstan daleko najslabija ekipa na ovo prvenstvo.U prvo kolo su izgubili od Polsna 35:15 ali na taj mec su Polakinke imali oko 55% posto sut realizacije i opet dali 35 golova.Ukoliko Njemice biti malo vise skoncentrirani u napad treba lagano da idu preko 40.Prvi mec Njemice su dobili Japan 31:30.Znaci napad im funkcionira dobro pa kad su Mogli jednom Japanu dati 31 ne vidim zasto da ne mogu Iranu 40.Gledao sam malo prethodne meceve Irana u Azisko prvenstvo Japan im dao 43,Korea 41 China 39 znaci malo ozbilne su svi dali preko 39 , a Njemice su mnogo bolja i kvalitetna ekipa od sve gorenavedene tako da po neku logiku bi trebale i oni do 40 danas.Imaju igracice iz Bietingheima i Thurinega nejmacke ekipe koji igraju jako brzo na gol vise tako da je i to jos jedan veliki plus za ovaj tip