Kretschmar wrote:A kako ti se čini Nizozemska over 37.5. i Japan over 28.5?
Nizozemke sam isto uzeo , Japan ne smem
Ocekujem lagana tekma i odmaranje za Grbic pred najvazni mec u grupi u ponedeljak protiv Madzarice.ima Crna Gora sirinu na centralni bek tako da ne verujem da ce forsirati Itanu.Prvi mec igrala 40ak minuta i zavrsila na 3/5 danas ako za 20ak minuta da 5 nek joj je sa srecom
JuriKnorr wrote:Itana Grbic under 4.5 PSK
Ocekujem lagana tekma i odmaranje za Grbic pred najvazni mec u grupi u ponedeljak protiv Madzarice.ima Crna Gora sirinu na centralni bek tako da ne verujem da ce forsirati Itanu.Prvi mec igrala 40ak minuta i zavrsila na 3/5 danas ako za 20ak minuta da 5 nek joj je sa srecom
JuriKnorr wrote:Iran W-Germany W - Germany over 39.5
Na prvi pogled prevelika margina ali ja ocekujem jedan lagani win i preko 40 golova za Njemice.Iran je uz Greenland Cile i Kazahstan daleko najslabija ekipa na ovo prvenstvo.U prvo kolo su izgubili od Polsna 35:15 ali na taj mec su Polakinke imali oko 55% posto sut realizacije i opet dali 35 golova.Ukoliko Njemice biti malo vise skoncentrirani u napad treba lagano da idu preko 40.Prvi mec Njemice su dobili Japan 31:30.Znaci napad im funkcionira dobro pa kad su Mogli jednom Japanu dati 31 ne vidim zasto da ne mogu Iranu 40.Gledao sam malo prethodne meceve Irana u Azisko prvenstvo Japan im dao 43,Korea 41 China 39 znaci malo ozbilne su svi dali preko 39 , a Njemice su mnogo bolja i kvalitetna ekipa od sve gorenavedene tako da po neku logiku bi trebale i oni do 40 danas.Imaju igracice iz Bietingheima i Thurinega nejmacke ekipe koji igraju jako brzo na gol vise tako da je i to jos jedan veliki plus za ovaj tip
Polako polako margina ode gore , ali moze se naci jos uvjek po 60.5.Ocekujem nesto slicno kao mec sa Austria koji je zavrsen 45:28.I Korea igra brz rukomet sto svakako najvise odgovar Norvezankima koji opet melju sve pred sobom.Korea je malo limitirana ekipa kad je rec o bekovsim pozicijama i retko kad daju golove sa 9/10m jedino Ryu moze nesto uraditi sa distance.Vecinom svoje golove daju iz izgradenih akcija pa mislim da ce Norvezanke imati malo muke sa brzinom Koreje.Moze se uzeti i Norvesks over 37.5 ali sam ipak uzeo total over.
Švedska-Hrvtaska tip 1/1
Danska-Rumunjska +8,5 tip 2
- Šveđanke bar 3 koplja iznad hrvatica, igraju doma i ovo će biti jednosmjerna tekma, očekujem bar 5-6+ razlike, igra se za prenošenje bodova tako da ide ovo lagano
Dankinje jesu favoriti ovdje , igraju doma, ali ne znam po ćemu su toliki favoriti nad rumunjkinjama nema šanse da dankinje dobiju ovo sa 9 razlike, gledao sam ih sa srbijom nisu sila da dobiju rumunjke uvjerljivo
- sutra najjači meč protiv Šveđanki i ne vidim Blaževičku ni blizu 4 gola, sedmerac nebi smjela uzet tek je 2-3 izvođač u repki, iz igre protiv jakih šveđanki teško će do gola, dosta igračica bitniji od nje, Čamila i Milosavljević ( prva izvodi 7m) realno neće imati više od 4-5 šuteva tako da čisto sumnjam da će biti visok % šuta i ovo mi banka. Do sutra očekujem korekciju grane
Uzima dosta suteva , a i 90% od mecevima je over na 2.5 plus ocekuje se mec sa mnogo golova brzi ritam sto jako odgovara Vejinu.
@Jeff sta kazes na ovo ??
JuriKnorr wrote:Vejin mi top na 2.5+
Uzima dosta suteva , a i 90% od mecevima je over na 2.5 plus ocekuje se mec sa mnogo golova brzi ritam sto jako odgovara Vejinu.
@Jeff sta kazes na ovo ??
- realno on je za over, ali nebitan meč da neće biti puno rotacija, ajde ga znaj, a velika širina. Nisam pratio Bragu doma navodno tvrdo znaju odigrati, obrana 5-1 ili 3-2-1 što zna biti zajebana za vanjske, ajde ga znaj. Ja htio Nexe 34.5- ali mi pobjeglo