Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By JohnnyNoCash
#195335 @fikkre, molim te da obratiš pažnju gdje ostavljaš komentare u kojoj sekciji. Jedna je (ova) za komentarisanje/pitanja. Druga je isključivo za ostavljanje tipova. Napisao je pinnbet kladionica, ma da je kroz 2h kako je izašla vijest da Clyburn ne igra pala na 1.50
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Zach Leday over 4.5 skokova /1.76/bet✅

- sutra ne igra Kaminski, i Trifunovića tako da Ledaya sutra čeka full minutaža, svakako ga Žac max troši u EL, a odmara u Aba ligi tako da na taj usage rate ovo mi je top oklada.

5 skokova, spasili me produžeci
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Larkin over 18.5 super sport
- Efes oslabljen jako, ne gine Larkinu 35min, igraju doma tak da koje dodatno slobodno ide ovo. Do sutra očekujem korigiranje margine

Larkin winn ✅✅ 20 poena
By Jeffrey
#195457 Dorsey 9,5 manje Psk/Bet 1.85
- širina kod Fenera na bekovima, ne gleda toliko prema košu, vratio se Calathes koji mu je otkinuo minute 17 i 14 zadnje dvije, on je tu za obranu , Gudurić , Calathes, Wilbekin sve jači pottošači od njega, Madar realno samo visok % šuta ovo ruši
By Jeffrey
#195459 Cibona- Split tip 2 1.85 većina
- u Ciboni se nastavlja rasulo, otišao trener, para se nema za kikiriki, Split s pojačanjima pogodio tako sa po meni duja kao kuča, do sutra past će koef
By fikkre
Jeffrey wrote:
Jeffrey wrote:Zach Leday over 4.5 skokova /1.76/bet✅

- sutra ne igra Kaminski, i Trifunovića tako da Ledaya sutra čeka full minutaža, svakako ga Žac max troši u EL, a odmara u Aba ligi tako da na taj usage rate ovo mi je top oklada.

5 skokova, spasili me produžeci

hahahaha prepisao sam ovo i isto to jos na sami kraj hvata peto, +produzeci meni za granicu 170...