Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Jeffrey
By enemies
#194962 Double:
Galatasaray - Manchester Utd over 5.5 cards
Bayern - Copenhagen over 1.5 goals
Bet365 @1,85

Jako bitna tekma pogotovo za United koji ako izgubi nema vise sanse za prolazak u LP, s druge strane Galatasaray ako izgubi danas morat ce traziti pobjedu na neugodnom gostovanju u Danskoj i cekati Utd da ne pobjedi Bayerna doma.
O Turcima i njihovoj grubosti ne treba pricati previse, dok Unitedu biti ili ne biti utakmica pa ocekujem da idu maksimalno agresivno.
Prva utakmica u Eng 7 kartona i ono sto je najbolje od svega za vcrs sudi spanjolac Sanchez koji je trenutno mozda najbolji sudac kad se igraju kartoni.

Bayern dodao radi koef. S kojom god postavom izadju ocekujem da daju bar 2 komada, a ove sezone su cesto i primali pa bi to trebalo proci.
By enemies
enemies wrote:Double:
Galatasaray - Manchester Utd over 5.5 cards
Bayern - Copenhagen over 1.5 goals
Bet365 @1,85

Jako bitna tekma pogotovo za United koji ako izgubi nema vise sanse za prolazak u LP, s druge strane Galatasaray ako izgubi danas morat ce traziti pobjedu na neugodnom gostovanju u Danskoj i cekati Utd da ne pobjedi Bayerna doma.
O Turcima i njihovoj grubosti ne treba pricati previse, dok Unitedu biti ili ne biti utakmica pa ocekujem da idu maksimalno agresivno.
Prva utakmica u Eng 7 kartona i ono sto je najbolje od svega za vcrs sudi spanjolac Sanchez koji je trenutno mozda najbolji sudac kad se igraju kartoni.

Bayern dodao radi koef. S kojom god postavom izadju ocekujem da daju bar 2 komada, a ove sezone su cesto i primali pa bi to trebalo proci.

Nevjerojatno na sta ja padnem, bas preko kurca igrali, srecom povukao na betu pare u 60negdje pa sam samo 20e popusio, uzas
By JohnnyNoCash
#195199 Otvorena je sa 1.60, ali navodo po izjavama Jagodića par igrača ima crijevnu virozu, u šta čisto sumnjam. Mislim ko prati ligu zna šta je u pitanju, još samo treba da donji veš skinu, i to je to :D Po meni je tu 3+ možda najbolja opcija
By Jeffrey
#195462 Aston Villa - City tip 2 koef 1.8 većina
- City kiksao zadnje 3 u prvenstvu, sve tri X iako su zaslužili bar 5-6 bodova a ne 3, bolji su bili od protivnika tako da očekujem da večeras City to sve naplati, bolja ekipa, bolja igra, nema se tu šta pričati ovo moram probati.
Marseille- Lyon tip 3.5 kartona over 1.57 bet ( bilder)
- velik derbi, jedan od najvećih u Fra, sudi Letexier jedan od overaša, ove sezone prosjek 5, inače preko 4, Lyon gori zadnji su moraju iči oštro da skupe koji bod, na Veldromu ne treba pričati o atmosferi sve se zna, i jedni i drugi imaju 2+ kartona u prosjeku tako da vidim ovdje tih 4 ako ne i koji više
By mrsincobain
#195470 Aston Villa - City, +8.5 korneri, 1.55
Ne znam jesam ja blesav ili oni, al ovo mi je suludo mala granica, City sam ovo moze prebacit, a u zadnjih 6/7 utakmica su isli +10.5
Fulham - Forest, više od 4.5 žuta, 1.80
Fulham 2.5 po utakmici, Forest 2.6, sudi Josh Smith 3.94 prosjek, na ovu kvotu se po meni isplati

Doda san još Palace - Bournemotuh manje od 5 žutih, Sheffield više od 2 žuta i Brighton - Brentford manje od 5.5 žutih, sve skupa 10kvota, sve u psk