Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Nilliw
Gurovic15 wrote:Ma gde to se igra,namesta se kome kad treba....u sirokom luku zaobilaziti aba ligu
I ja isprario jos stavum konacnu pobedu na split,reko mozda nameste x a oni nameste lagano keca

Ma da, ovo za izbegavanje, nego cekam od juce ostavio za danas samo njih

I cekam za 30soma i zinulo mi dupe ne uzmem kes aut na dva tiketa 15 hiljada nego nesto gledam i neckam se u lajvu

A na 11 0 mi nije radio lajv na maks betu i.. sranje

Za izbegavanje ABA definitivno
By Gurovic15
#195588 ovi manji klubovi tako i zive
eno juce cobbs ode prepelic ovom kao da je zabranjeno da postize poene a najbolji strelac ekipe
pa u megi plavsic pored topica najbolji igrac,on protiv cibone ne gleda kos imao 2 poena iz 2 suta na mecu
By Gurovic15
Dejo wrote:
Gurovic15 wrote:@Dejo
nema kamiskog opet veceras zbog povrede pa ce kaboklo morati imati vecu minetazu,vise mi je to razlog za over,nesto se bas milan i nije naprimao poena preko klasicnih cenatara kao kaboklo
mada zeljko igra i sa smailagicom i ledejom u petorci pa njih dvoje to preuzimaju medjusobno

mada igram ga i ja over ali na manju 9.5+

Zaboravio sam za Kaminskog da napisem.Po meni ni Kaboklo nije klasican centar zato Zeljko i kombinuje sa njim,Smajlijem i Lidejom.Mislim da ce i Koprivica dobiti neki minut.Nisam mislio na klasicne centre,napisao sam zato visoke igrace koji mogu i na 4 i 5.Ma neka nam on dodje samo

opali covek 3 trojke,jednu dvojku i slobodno i stigne do 12p za 8minuta....centar :lol:
By Gurovic15
#195649 koliko za sada idu neke vesti Nejpir nece igrati veceras a moguce da kada se vrate za BG dobije otkaz,ako vec i nije
ukoliko je tako onda Teo,Nedovic,Yago dobijaju vise minuta
mec kada nejpir nije igrao zvezda razbila fener doduse oslabljen
e sad kako igra nejpir moguce da ce to biti i plus za zvezdu ako ne zaigra