Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:

Top 3

3
10%
2
6%
2
6%
0
N/A
6
19%
5
16%
3
10%
3
10%
1
3%
6
19%
By 2paNN
#195665 Boston Celtics over 118.5 @2.55 / bet365 / unit 2 ✅✅

Oba tima u punom sastavu, ocekujem da tekma bude jako dobra. Ipak Boston je domacin u TD gardenu i ocekujem da predju 120 pts. Nisam nesto raspolozen za duze analize pa sam izabrao ovo. Vise na osecaj i neku moju zelju.

Srecno! :ugeek:
By Darko1987
#195666 Image
Jalen Green (HOU) over 6.5 Rebounds + Assists @1.71 bet365 / 2 units

Večeras već četvrti ovosezonski duel između aktuelnog šampiona i mladih raketa, za sad Houston ima 2-1, vjerujem da nas i večeras čeka jedan jako zanimanjima duel. Ekipe skoro pa kompletne (Murray Q), bar što se tiče glavnih igrača, prilično odmorne jer u zadnjih 6 dana su odigrali samo po jedan meč, svi uslovi za jednu pravu tekmu su tu.

Green u sva 3 duela išao preko ove granice, gdje je u 2 od 3 probio ovo samo sa jednom kategorijom (Game 1 8Rb, Game 3 9Ass), očekujem da i večeras puni sve kolone. U odličnoj je formi, na zadnjih 5 mečeva uredno prolazi ovo, prilično je agresivan, uz Sengun-a igrač koji ima najveći usage rate kod raketa. Turčin bi mogao večeras imati i problema sa faulovima što bi trebalo još dodatno povećati njegov uticaj.

Očekujem da dobije 34-35 min, za to vrijeme bi morao puniti sve kolone, KCP će ga dosta pritiskati što će sigurno rezultirati da malo više gleda i saigrače. Skokove itekako zna da kupi, često visoki igrači znaju da mu zagarade skok gdje on to hvata i ide u brzu tranziciju, još ako Jokic bude često vadio Alperen-a vani Jalen će imati dosta prilika za defanzivni skok. Meč na 220+pts, nadam se da će to biti u egalu do kraja, Green na svoju Full minutažu, usage rate, formu, matchup, tradiciju ove sezone morao bi skupiti zbirno 7 skokova i asistencija.
By LaVine
#195667 Tobias Harris Rebounds 7 + @2.60 Bet365 / 2 units ✅✅

Capela je za Embida tata mata sto se skokova tice i tu ce biti prava borba pod kosem.Caprla kupi mnogo off skokova i Embid ce morati sa njim da se gura gradi da ga onemoguci da se dobro postavi ali time i sebe izbacuje iz dobrebpozicije sto bi trebalo da iskoristi bas Tobajas koji sa strane to treba da pokupi.Igrali su vec ove godine i imao je 10, prosle godine 2,6 i 10.Ovo takodje povlaci da je Embid under na 11.5 sto je bas velika granica koju je presao samo jednom prosle sezone i to u prvoj utakmici.Nema Janga ali ne mislim da ce ovo biti BO jer ce Atlanta biti organizovanija i strpljivija ustvari vise ce timski igrati tako da za ovih 6 skokova cr biti dovoljno na terenu.Bice tu i mnogo ispaljenih trojki koje se odbijaju ne bas direktno ispod obruca sto je takodje dobro za njega da je lopta dalje od ove dvojice.
Embid ce ispunjavati kolonu za poene i asistencije i tu kopira Jokica tako da mi je taj dubl sa te utakmice izgledan ;)
Embid ass. 6.5 over
Harris sk. 5.5 over