Dejo wrote:J.Hoard 15,5+/1,85/admiral
Pisao sam vec o ovom momku i njegovim igrama ove sezone.Sjajna selekcija suta,sjajni procenti,konstantan od starta sezone.Danas igraju sa Vulvsima koji tako reci ne igraju odbranu,primaju veliki broj poena,Hapoel napadacki orjentisana ekipa tako da ga ocekujem u plusu veceras.
Howard - je i po meni sjajna opcija,kolega je to objasnio,ne bih da se ponavljam.U admiralu je kvota 2 na 17,5-
Kurca je u admiralu ta kvota, mislim jeste dok ne pokušaš da uplatiš. KAd uplatiš onda je 1,70!!!
NAjveća govna je taj Admiral. Kad god dublet stavim ( pogotovo dva minusa ) gde su kvote 1,90 uvek ih spuste na 1,70, i umesto dublet 3,61 kvotu oni ti daju 2,89. Onda ih oteram u pizdu materinu storniram tiket,i uplatim negde drugde, konkretno za Howarda iz baskonije imate u mozzartu 1.95 kvota under!!!
UcenikBGD wrote:Dejo wrote:J.Hoard 15,5+/1,85/admiral
Pisao sam vec o ovom momku i njegovim igrama ove sezone.Sjajna selekcija suta,sjajni procenti,konstantan od starta sezone.Danas igraju sa Vulvsima koji tako reci ne igraju odbranu,primaju veliki broj poena,Hapoel napadacki orjentisana ekipa tako da ga ocekujem u plusu veceras.
Howard - je i po meni sjajna opcija,kolega je to objasnio,ne bih da se ponavljam.U admiralu je kvota 2 na 17,5-
Kurca je u admiralu ta kvota, mislim jeste dok ne pokušaš da uplatiš. KAd uplatiš onda je 1,70!!!
NAjveća govna je taj Admiral. Kad god dublet stavim ( pogotovo dva minusa ) gde su kvote 1,90 uvek ih spuste na 1,70, i umesto dublet 3,61 kvotu oni ti daju 2,89. Onda ih oteram u pizdu materinu storniram tiket,i uplatim negde drugde, konkretno za Howarda iz baskonije imate u mozzartu 1.95 kvota under!!!
Ne znam stvarno drug,ja igram 3,4 para na tiketu i ne smanjuju mi kvote.Obicno biram i overe tako da nemam takva iskustva.Jedino kad mi se svidi nesto bas za under kao ovo ja odigram.
Kakav kralj je ovaj Hoard,opet lagano uz sjajan sut,88 % iz igre.I tako svaku od pocetka eurocupa sem jedne gde je imao 3/10.Neverovatan je!
KENZO_13 wrote:Nemoguće je u Admiralu tiket uplatiti tako na 2-3 para a da ne koriguju tj. Smanje kvote.
Ja uplatio danas manje 17,5 kvota 2.
Ja zamalo ne odoh po pare...sad ulazim vidim 19wtf
Izguram jebenog Tomica ali zato nadjem mrtvog Bilighu, pa lik uzeo 5 suteva.
Jeffrey wrote:Hernangomez 12.5- admiral bet 1.86 koef
Očekujem BO, treba im za petak i EL
8 poena winn
Ko ti je insajder?