Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Darko1987
#195717 DECEMBER

:arrow: Prvih 10 dana liga je otvorena za sve članove foruma, nakon toga nema postavljanja prijedloga u glavnu temu.
:arrow: Svaki član lige dnevno može postaviti maksimalno jedan prijedlog.
:arrow: Maksimalan ulog je 2 units.
:arrow: Minimalan broj prijedloga za mjesec dana je 10 (zadnjih 7 dana svaki član lige je obavezan da postavi minimum 2 prijedloga, zadnjih 2 dana 1 prijedlog).
:arrow: Limit za minimalan koeficijent ne postoji, za maksimalan koeficjent je 3.00 (za vrijeme trajanja lige jednom je moguće predložiti i 3.00+ ali to nije moguće uraditi u zadnjoj sedmici).
:arrow: Margine i koeficijent ćemo ravnati prema jednoj kladionici (bet365) iz razloga da svi članovi lige imaju isti tretman i jednake uslove (svako igra gdje ima mogućnost al' zbog regularnosti i jednakog tretmana za sve neophodno je da se koristi samo jedna kladionica).
:arrow: Prilkom postavljanja prijedloga obavezno navesti MARGINU, KOEFICIJENT I ULOG (ukoliko neko ne postavi ulog po automatizmu će mu se računati 2 units).
:arrow: Prijedlog se mora postaviti najkasnije 15 minuta prije početka meča.
:arrow: Uz prijedlog je neophodno napisati minimum 2-3 rečenice zašto pick ima vrijednost.
:arrow: Dozvoljeno je ponavljanje prijedloga al' obavezno dopuniti sa par rečenica (zadnjih 7 dana nije moguće ponavljati prijedloge zbog moguće zloupotrebe).
:arrow: Svaki dan će se otvarati nova tema u kojoj možete ostavljati prijedloge za taj dan.
:arrow: Pobjednik je onaj koji ostvari najveći profit (u slučaju istog profita procenat pogodaka će biti drugi kritrijum, ako se kojim slučajem i to poklopi onda broj prijedloga donosi prednost).
By fikkre
#195729 Nikola Jokic Under 30.05 1.93/2 unita ✅✅

Sa Meridiana sam uzeo granicu i kvotu, znam da je dvije prije ovoga sutirao lose pa se ocekuje da ce nocas sve da pogodi sto nije nemoguce.Ja igram under jer je covjek protiv Atalante jednom prebacio ovu granicu i tad je dao 47 poena, a prosjek mu je 18 poena protiv njih.Jos jedan od razloga je sto igraju u goste, po meni Denver nema istu igru kuci i u goste, tacnije mnogo bolje igraju kuci.Na Murraya je over 20.5 1.93 sto mi ima vise smisla nego Jokica over na 30.5...
By Zlajo20
#195739 Luka Doncic vise 9,5 asistencija 1,87 /2 unita

Idemo ovako imamo 2 pada moramo opet na zeleno
Dallas brez 4 igrača jedan od njih irving tako da ide danas dončic plus 38 min na parketu..
Igrao je vec proti menfisa ove godine i dao je 12 asistencija i onaj put nije bilo irvinga tako i dao je trippel double neznam ko moze od dallas povuc osim doncica vec zadnju je stao na 9 asistencija tako da probamo sa overom.
By enemies
#195751 Nikola Vucevic over 19.5 @1,86 2u

Bucksi dosta pustaju ispod kosa, svi centri koji sami sebi mogu iskreirati sut su se nazabijali kontra njih. Vucko ove godine dva overa protiv njih (26 i 25). Vec sam pisao za Brooka da zna ostavljat centre na otvorenoj trici pa se nadam da ce ubaciti koju i Nikola.u obje tekme ove sezone uzeo preko 20 suteva kontra Bucksa pa ocekujem i danas slican broj pokusaja i s nekim pristojnim postotkom pogodenih i kojim slobodnim bi trebao brojati 20 kao i u zadnje 4 utakmice protiv njih.
Osobno sam odigrao 18,5 u supersportu
By 2paNN
#195753 Nikola Jokic TD YES @2.05 / bet365 / unit 2

Nema puno mudrolije za ovaj tip. Posle pauze vracaju se sve ekipe u akciju. Posle lose partije, Joker ce svakako hteti da popravi sliku i da bude ucinkovit u svakom smislu. Atalanta dozvoljava dosta asista protivnici, sto mu je generalno problem za TD, prve dve kolone lagano dobaci do 10. Vidim veceras dobru partiju Jokera.
P.s. nije lose probati i Doncica TD po kvoti 3.30

Srecno! :ugeek:
By malsha9323
#195755 Grizzlies ML and both teams to score 100 YES @ 2.55 / 2u

Kratko, fale Kyrie I Williams, MEM mora da juri pobede kako bi ostali u bilo kakvoj trci za bilo sta dok se ne vrati Morant. Vec cu pokazali da mogu da dobiju Mavse, doduse bez Luke. Dallas sutra docekuje LAL.
By Gile777
#195756 Cade Cunningham player points milestone 25 + @2,50 bet 365 / UNITS 2

Ukratko, Run and Gun košarka. Već im je spremio 31 poen, ne očekujem BO...Detroit kući, Cade je dobar...nema pametovanja.

Ekipa sretno svima :D
Last edited by Gile777 on 12 Dec 2023, 01:57, edited 1 time in total.