Idem na ovaj par cisto zato sto ga gonjam over vec neko duze vrijeme.
Iskreno,nadam se da ce ovaj put doci.
Dosad mu je ovo najniza granica sto sam je igrao,i mislim da ce ici preko.
Igrali su jednom ove sezone,i bio je blowout,Houston ih je dobio 111-91 i on je za 29 minuta dao 34 kosa.
Indiana protiv Milwaukija u zadnjih 5 meceva svaki over na ovu granicu, u zadnjih 5 meceva 2 puta ispod ovoga i to finale ovoga turnira protiv Lakersa i protiv Bostona isto na turniru...
- ex ekipa, povoljan matchup, dobar usage rate, tekma na 120+ poena .
( U drugoj temi imate par preporuka)
Da znam da je ovo prvi put da deli sa Bilom i Bukerom teren i da mu je zato ovako manja granica (ove sezone samo 1 ostao ispod ovog), ali dosta mu toga ide u prilog. Sinoc je bilo gusto sa GSW, Bukuer 36min na parketu, Bil 27 ali jos mu doziraju minute cini mi se, sto ostavlja Duranta kao jedinog odmornog/igraca bez restrikcije minuta (nema Bil restrikciju minuta ali vidi se da je dozirano igrao sinoc, jos je sad b2b posle duge povrede). Nije igrao b2b, bivsa ekipa i povoljnija granica jer su sad kompletni. Jedino me strah da se ne raspucaju svi pa da bude BO, ali kao sto sam rekao pre neko vece- da li ce bela tehnika ulaziti ili ne to se ne moze predvideti to je vec sreca.
Vrtoglav ukupan broj poena, Haliburton redovno dvocifren sa asistencijama, prošlu ga isto igrao imao 8 u prvoj četvrtini. Prosjecno igra malo preko 8 minuta prve četvrtine tako da dovoljno vremena.
Pisao sam ga kad su igrali u kupu, pa cu ukratko, Brook dosta ostavlja centre na otvorenoj trici pa ih vecina koji pucaju trice to koristi. Turner ove sezone oba puta presao, u kupu 2/8, danas neka zabije opet te dvije nama dosta.
Nema ziona tako da idemo sa Cj da ce natrpat wash prosle sezone 34 poena i 24 poena idemo jos ovaj put jače.
Neman neku analizu. Mala granica za današnju košarku. Više na osjećaj.