Ista prica kao neku noc, drze ga na 15 poena i ako mu je u zadnjih 5 prosjek 19 poena, Irving i dalje ne igra, Doncic neka da 30-40 opet mora jos neko dat koseve za Dallas koji protiv Denvera igra nocas i dje se ce biti valjda 230 koseva od prilike i ako bude tako to je odlicna prilika da Exum predje ovih 15 poena...
Edit: Sad kad sam ga stavljao na tiket vidjeo sam da su mu povecali kvotu na 2.20, ako neko od admina moze da provjeri na bet365.
Jedan bez previše razmišljanja da prekinem L niz
Dobra forma, ex ekipa, u LA su već par dana, Lakersi baš nešto ne igraju obranu u zadnje vrijeme
Ocekujem brzu utakmicu, doduse Memfis je zategao odbranu za razliku od onog pocetka sezone
Svejedno, Gidi je krenuo da sutira vise za tri tokom poslednjih par utakmica, uostalom pogledajte statistiku.
0/1
2/3
2/3
1/6
2/5
2/6
2/5
Ocekujem tu jednu trojku i danas
Ne znan u čemu je fora, glavni ball handler je Harden. Utakmica je sa brdo koševa, mislin da će u prvon kvartalu imati dvi asistencije samo sa Zupcem, a kamoli sa ostalima. Po meni promašena grana večeras, a vidit ćemo šta će bit.
Charlote i večeras bez Marka Vilijamsa, sto bi moglo dodatno da olaksa posao Siakamu. Charlote lose brani PF poziciju, Siakam polako ulazi u pravu formu, inace dosta prostora, Torontu neophodne pobede tako da je ovo over za mene
Kad mislis da znas, i da imas argumente da ce par proci,padnes.
E sad nemam argumente i idem na ovaj par.
Mislim da ce biti otvoren mec i brza kosarka,sto bi vrlo lako moglo Shaiju odgovarati.
Nadam se samo da ce nece biti brzi blowout.
Sretno!
Prelazi ovu granicu na 9 od 16 poslednjih utakmica, odnostno 14 od 24 ove sezone. U Indiani je presao na 4 od 5 tekmi od kad je napustio taj tim pre 7 godina sa prosekom od 33 poena na tim mecevima. Indiana je vodeca po pace-u u NBA a PG13 protiv takvih timova ima prosecno 28.7 pts po mecu. Vidim ga preko svakako.
Srecno!
Ne svidja mi se sto je neparna, ali voli Clax da ih puni. Losa je Juta na C, Clax skocan, brz agilan. Prosle sezone 14 i 20 poena protiv Jute.