Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By KENZO_13
#195998 Imali u BIH, Premier kladionica, Sportplus...ali kako igra da su ga dali 6.5 puno Jel :D

Evo dodje na 5poena u prvom poluvremenu ali sut mu je ocajan...poceo je raspad Buducnosti pa mislim da nece nesto ni siliti.
By UcenikBGD
KENZO_13 wrote:Poirier 10p zaredom :D :D :D

Bravo drug

Jebo ga Matkovic, 0p u prvoj i sada poludio.
Ne mogu da vjerujem da ne on odjednom postao igracina, doduse Olimpija samo njega ima kao centra.

Sta odjednom? Lik je zadnjih 6 utakmica 5 bio tezak over, po 20+ poena ubacuje, igra po 35+ minuta!!! A jedini centar je kao sto kazes, plus ima 22 godine,kad ce da igra ako nece sada sa dvaes dve. Cuj onog Jefrija, mozda ce da ga odmara za aba ligu!!! Mnogo smo podlegli uticaju NBA lige,odmaranje igraca, b2b utakmice i ta sranja. Ako nolki konj mlad jak pun snage ne moze da odigra pola sata kosarke dva put nedeljno onda jebes ga
By KENZO_13
#196142 Kazem odjednom jer je u prvoj cetvrtini imao 0.
Ma jbg kontao sam da mu je puno 14 u eurocupu i protiv Besiktasa.

Igrao sam i Thiemanna ispod, kontam i njemu jer dosta vise, plus igra protiv Barcelone.
By UcenikBGD
KENZO_13 wrote:Kazem odjednom jer je u prvoj cetvrtini imao 0.
Ma jbg kontao sam da mu je puno 14 u eurocupu i protiv Besiktasa.

Igrao sam i Thiemanna ispod, kontam i njemu jer dosta vise, plus igra protiv Barcelone.

Pa kad ne izlazi iz igre, bukvvalno 35+ minuta opet. Naravno kad je non stop na terenu da mora da krene i da sutira, lagano opet i trojku ubacio i opet 20 poena!!!
By Jeffrey
#196145 Nabijem na tukija trenera i sve, šta Jonesa mu ne igra, igraš small ball i bok, a ne igraju ti stalno isti, koje smeće od kluba i trenera, jebote Eurocup na 0-12 si sa pobjedama šta treba se ozljediti za under, sljedeću kad ga uzmem protiv Cibone over otiće u under, ma marš . Jones neka grije klupu