Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Bodibond
Dejo wrote:K. Aleksander 13,5+/1,85

Hapoel bez 4 bitna igrac ide na Wolwse koji su u ocajnoj formi. Hapoelu bitan mec u borbi za sto bolju poziciju,vukovi lose brane poziciju 5 tako da je moj izbor pao na Kanadjanina

Lesor 14,5+/1,90

Pisao je ovde mnogo puta o tome kako Baskonija brani centre, ne bih da se ponavljam.

Ko ne igra za Hapoel, koji bitni igraci?
By Dejo
Bodibond wrote:
Dejo wrote:K. Aleksander 13,5+/1,85

Hapoel bez 4 bitna igrac ide na Wolwse koji su u ocajnoj formi. Hapoelu bitan mec u borbi za sto bolju poziciju,vukovi lose brane poziciju 5 tako da je moj izbor pao na Kanadjanina

Lesor 14,5+/1,90

Pisao je ovde mnogo puta o tome kako Baskonija brani centre, ne bih da se ponavljam.

Ko ne igra za Hapoel, koji bitni igraci?

Brown, Hoard, Ginat, Angola
By UcenikBGD
Nilliw wrote:Nebo 8.5 merkur preko

If aint broke dont fix it

Niceov krug konstantnog ponavljanja u praksi sa centrima koji igraju protiv Fenera

Pre prosle utakmice covek postizao po 15plus poena, proslu kao nesto bio povredjen gtd ovo ono, ma i s jednom nogom moze preko, svi ih pune sa centra

U slucaju da ne zaigra on, Rivero 5.5 se namece pratice se pocetak utakmice i startnih pet

Prikane, ajde malo da te priupitam, koliko je taj Nebo prošli meč dao Feneru???
4 poena!!!
Ajde malo da smanjiš taj doživljaj sa tim tipovima u fazonu on i sa jednom nogom ide preko 8,5???!!!
pogledaj malo tvoje postove od juče,menebi bilo sramota da napišem ono za Vildozu i onog drugog Grka kao objašnjenje za tipove!!!
Vildoza igrao 8 minuta i 1 poen,onaj Grk iz Baskonije igrao 4 minuta!!!!!!!!!! i 0 poena!!!!

I nikom ništa, nego tipovi opet u fazonu,kao povređen ovo ono i sa jednom nogom ide preko itd itd. Bolje ne pisati ništas nego ovakve tipove ispaljivati!!!
By UcenikBGD
Nilliw wrote:Vildoza 5.5

Ma dajte, ovakve granice moram uzeti

Imace minutazu, neke suteve, Kyle Guy otisao u Tenerife, sad za vikend medju najefikasnijim u Grckoj ligi, plus motiv bivsi klub i hala koju poznaje, a i Slukas GTD

Pokusao bih i Rogvakopulosa 5.5 preko, Grk na svoje, sto da ne

Ako radiš za kladionice onda su ovakvi predlozi ok,ako lupetaš i navlačiš narod na gluposti onda bi trebali admini da reaguju.
Čuj ovo pokušao bih 5,5 granicu jer Grk ide na svoje??? Lik igra 4 minuta video loptu i obruča nije. A objašnjenje da može over jer ide na "svoje" ??? Koje svoje, nikad u PAO nije igrao, a to što je PAO Grčki klub je totalno nebulozan razlog za igru!!!
By Nilliw
UcenikBGD wrote:

Imace minutazu, neke suteve, Kyle Guy otisao u Tenerife, sad za vikend medju najefikasnijim u Grckoj ligi, plus motiv bivsi klub i hala koju poznaje, a i Slukas GTD

Ako radiš za kladionice onda su ovakvi predlozi ok,ako lupetaš i navlačiš narod na gluposti onda bi trebali admini da reaguju.
Čuj ovo pokušao bih 5,5 granicu jer Grk ide na svoje??? Lik igra 4 minuta video loptu i obruča nije. A objašnjenje da može over jer ide na "svoje" ??? Koje svoje, nikad u PAO nije igrao, a to što je PAO Grčki klub je totalno nebulozan razlog za igru!!!

Slobodno ostavi instagram telegram da ti pokazem sta sam igrao juce i proslih par puta kad sam ostavljao dobitne tipove, ono sto napisem odigram.

Za fener znam sta sam napisao jer ih puni sa centra ko stigne, ovde me je samo strah sto je gtd

Vildoza je rasturio prethodnu protiv Marusija, to sto u EL ga ona budaletina koja izgubi dobijenu utakmicu, nije moja stvar, lik kao da igra pod restrikcijama EL plus pocinje utakmicu i ne radi nista

Za grka jebiga, rotacija Ivanovica najcudnija

Prelistaj gore kad sam pisao za Moneka da se juri u lajvu jer prvo poluvreme igra slabo.

Juce ista prica.

Ali znas samo da seres kad se padne klasika
By Nilliw
UcenikBGD wrote:

Bukvalno to za svoje ti je rezon i u NBA kad igras ali ajde, gde tek nema veze bivsi klubovi itd

Cuj radi za kladionice prvi sam vam pisao za Albu ono kad je bila osakecena da su fulali margine, tad se nisi javljao da “priupitujes”

Znas da se javis da “priupitujes” Dzefrija za Matkovica itd te gluposti kad se padnu, decko ni ne pise vise

Ali da ti si frajer koji ulazi u Balkanbet i cascava picem kad se prodje tiket i tako te seljacke price
By UcenikBGD
#196896 Prijatelju, ne serem ja što su tipovi pali,Vildozu nisam ni igrao,a Grka iz Baskonije sam uhvatio under u dublu sa Jovicem underi 5,5!!!
Ali su ti razlozi bezveze,male su granice 5,5 i moraš ih odigrati, pa nisi bukiji i kladionice sisale veslo što daju 5,5 granicu!!!
Drugo Vildoza i Marusi nema nikakve veze sa Vildozom i evroligom, isto kao što je Milutinov neko kolo rasturio u grčkom šampionatu a posle u evroligi 3 poena i 3 skoka.
Ako pogledaš Vildozu zadnjih 8 mečeva lik je samo jednom bio over na 5,5 granicu, ima malo minutažu i ubacuje redom 0 5 4 3 11 2 2 1 poena, ti sad pišeš kao nije tvoja briga u El što ga Ataman ne pušta da igra!!! Pa ako nisi slep onda to vidiš i ne igraš a još manje predlažeš over ljudima.
By Nilliw
UcenikBGD wrote:Prijatelju, ne serem ja što su tipovi pali,Vildozu nisam ni igrao,a Grka iz Baskonije sam uhvatio under u dublu sa Jovicem underi 5,5!!!
Ali su ti razlozi bezveze,male su granice 5,5 i moraš ih odigrati, pa nisi bukiji i kladionice sisale veslo što daju 5,5 granicu!!!
Drugo Vildoza i Marusi nema nikakve veze sa Vildozom i evroligom, isto kao što je Milutinov neko kolo rasturio u grčkom šampionatu a posle u evroligi 3 poena i 3 skoka.
Ako pogledaš Vildozu zadnjih 8 mečeva lik je samo jednom bio over na 5,5 granicu, ima malo minutažu i ubacuje redom 0 5 4 3 11 2 2 1 poena, ti sad pišeš kao nije tvoja briga u El što ga Ataman ne pušta da igra!!! Pa ako nisi slep onda to vidiš i ne igraš a još manje predlažeš over ljudima.

I dalje stojim pri tome da je imalo rezona odigrati ga plus

Bivsi klub, Kyle Guy otpusten, dobra partija za vikend, Slukas GTD, plus kad sam video u startnoj da je

Za grka sam preterao, kao i za ovo s jednom nogom ajde

S tim sto je proslu utakmicu Rivero igrao vise ali on je u teskom padu forme a Nebo u usponu samo sto eto vuce kao neku povredu i duplo je kolo

Edit

A to o tome koliko su bukiji “ludi” najbolje pitaj Malshu, on makar zna koliko merkur pravi greske u marginama