Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By UcenikBGD
J-Rich wrote:Sta se cudis, ovaj bolid tera ljude odavde godinama

Bolid ti tata, koga ja teram? Lepo procitaj i vidi sta je lik predlozio i napisao, a da ne pominjem ovo sa jednom nogom Nebo prelazi u over!!!
Lik uzeo suta nije za poluvreme skoro.
Takvi postovi i predlozi koji veze s vezom i ozbiljnim kladjenjem nemaju teraju ljude. Ali ti si ocigledno glup pa to ne kapiras!!!
By Nilliw
UcenikBGD wrote:
J-Rich wrote:Sta se cudis, ovaj bolid tera ljude odavde godinama

Bolid ti tata, koga ja teram? Lepo procitaj i vidi sta je lik predlozio i napisao, a da ne pominjem ovo sa jednom nogom Nebo prelazi u over!!!
Lik uzeo suta nije za poluvreme skoro.
Takvi postovi i predlozi koji veze s vezom i ozbiljnim kladjenjem nemaju teraju ljude. Ali ti si ocigledno glup pa to ne kapiras!!!

U pravu si kralju, neironicno, ne stavljaju dzabe, svaki drugi napad im izgubljena lopta

I da udje nekim cudom u drugom poluvremenu, opet je na srecu, a s jednom nogom je preterivanje, jer ih puni svaki centar, proslu Bolomboj, neko ga je bio pomenuo pa nisam ni pisao, nego samo napisao da Mitrovic ne igra i da ima rezona

Samo sam se nadovezao bio za onog Matkovica, jer su drzali manju granicu tad na njega i Dzefri ga je igrao manje bas tom tvojom logikom da kladionice nesto znaju sto mi ne znamo, pa si ga napusio da je lud a ovaj stvarno tad bese strpao besiktasu ako se ne varam 20 plus poena

Svakako juce sam ga izduvao za Vildozu, a danas za Neba, ali pricati neke gluposti kako radim za kladzu itd je trula prica, jer sam ukazivao x puta na neke propuste njihove(opet pominjem albu protiv Reala i kolo posle kad su imali fazon procidu na smesnih 6.5)

Ziv bio svakako
By UcenikBGD
#196903 Niliwil

Nista licno nemam protiv tebe niti bilo koga drugog ovde,jer smo svi virtuelni,a to sto sam pomenuo da radis za kladzu je figurativno bilo kao i to tvoje da ovaj sa jednom nogom prelazi granicu over.
Ali realno i iskreno,da udjes prvi put na Forum i procitas tvoje tipove i zasto ih igras za Vildosu over koji igra 8 minuta i ubacuje po poen dva zadnjih meseci,ili onog Grka koji igrao 4 minuta ili Neba da jednom nogom prepisava granicu, sta bi pomislio???
Za Matkovica nisam napusio Jefrija ili ko je vec bio,nego su taj jefri i jos jedan lik raspravljali da li je over ili under, taj lik je pisao i igrao over jer je Matkovic jedini visoki i igra 35+ minuta svaku,a Jefri zbog istih razloga igra under??? Jer mu je visoka 14,5 granica i kao odjednom Matkovic postao igrac,a lik vezao 5 6 meceva sa 35+minuta u igri i overima debelih preko pomenutih 14,5!!!
Tako je nesto bilo,aliu sustini prica je bila o plus minus poena na Matkovica,zasta Forum i sluzi,ali ovde cim nekome skrenes paznju ili se ne slozis sa njim odma ide sujeta vredjnje itd.
By sicily
KENZO_13 wrote:Joj ovog Petersa, pa ukljuci se malo u igru a ne samo cekati na 3p

Malo si zalutao na ovoj temi, ne vidim da si aktivan nešto sa tipovima barem što se Evropske sekcije tiče tako da su ti komentari skroz nekompetentni... Darko, Malsha ili ko je već aktivan ako vam trebaju ovakve indijančine slobodno ih zadržite a meni izbrišite profil, toliko...