2/5 sut samo 1.penal za crnogorce
Cekam prandija gol za pare...2 komada u 28 minuti pa 3 vezana promasaja za pare
Neznam sta se dogada al znam da cu na psihikatriji zavrsit
Sta uplatiti od ovih sto dolaze?
Poznavajući Dansku obranu koja je do sad primala 9 i 13 (protiv Grcka kad su rasterećeno igrali rez na pol 20-13) u prvim poluvremenima i uzevši u obzir Landina i Nielsena koji prosječno zajedno bilježe 17 obrana po utakmici što su iznadprosječne brojke, smatram kako Portugal će veoma teško zabiti 14 ili više golova. Portugal do sada je zabio 18 protiv Grčke, od čega 3 sedmerca i polovica golova, kroz probijanje prve linije ili kvalitetnim pasom, sa linije 6m.
S obzirom na sve navedeno i do sad najjačeg protivnika s druge strane ne vidim način kako će Portugal zabiti 14 golova u prvom poluvremenu.
Lijevo krilo Slovenije do sada 35 min protiv Farskih otoka uz učinak 1/2 te protiv Poljske 50 min uz učinak 5/5.
Norveška je do sad u dvije utakmice s protivničkog lijevog krila primila 3/5 što nam pokazuje kako dobro brane poziciju.
Danas protiv Norveške Sloveniju očekuje najtvrđa utakmica do sad i ne očekujem puno prostora za kontre i njegovo utrčavanje na crtu iza ledja obrani Norveške te stoga mislim kako će ostati ispod granice.
Francuzi strasno puno primaju sa crte na ovom turniru. Makedonci su im sa 3 pivota kombinirano dali 11 komada a Svicarci 12. Strasne brojke, vjerujem da ce se obrana zategnuti kako turnir bude odmicao ali 3 gola nije puno. Dobra dva backup pivota ali kad je knap mislim da ce Golla igrati. Nadam se da pocinje turnir za oubiljno i krecemo sa serijom pogodaka
Island dosao sa odlicnom ekipom i velikim ocekivanjima ali za sada su razocarali. Srbi su im poklonili bod, Crnogorci su im poklonili pobjedu a Madari ipak djeluju ozbiljnije. Na ovu kvotu moram, Banhidi je u formi a madari znaju kako pobjediti Island, prosle godine su ih dobili
Manji ulog
Sipic 2.5 over 1.60 ss
Nacinovic propustio trening, nastup upitan. Svakako ocekujem vise monuta za Sipica a rumunje morsmo dobit bez problema
Edit: imate sipica 2.5 1.85 na psk kladomatima, ss je vec digao na 3.5 a nacinovica izbacio iz ponude
Palmarson 2.5 over 1.75
SS
Islandu je dosla voda do grla a kad je tako onda glavni frajeri dolaze na scenu. Protiv Srba je Palmarson povukao u zavrsnici a protiv Crnogoraca Gisli ukljucujuci i gol za pobjedu. Islandani su jako siroki na vanjskim pozicijama ali mislim da ce danas Jonson i Smarason malo vise sjediti na klupi a Gisli i Palmarson uzeti stvsti u svoje ruke. 3 gola nisu puno za ovakve igrace i ovo moram potegnuti