Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NBA Knight
#1969 Evo da otvorim i temu za danas. Ja sam jučer skoro imao najbolji dan u povijesti klađenja na NBA. Malo mi je falilo, nadam se da ste prepisali moj glavni listić. jao derone i new york http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-image-uploads/nba-knights/2013/01/3.pnghttp://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-image-uploads/nba-knights/2013/01/2.pnghttp://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-image-uploads/nba-knights/2013/01/1.png
By Goodness
#1972 Jucer za neke uspjesan, za neke nesretan dan s jednim promasajem... (adminu nista ovo nije priznato jer nije objavio te parove, vec samo ona dva :p) mene je osobno dwill sredio kao i mnoge, ali imam srecu da me opet izvlaci tenis pa sam uspio vratiti ulog na kraju dana :) još da je jucer psg zabio, bilo bi i bolje, ali da ne duljim...evo jucerasnje tablice ( a za ukupno cete se morati strpit par sati jer kava zove) budite pametni danas da znam prepisat i dobit nešto jer (0-7) je stvarno gadno :)
11.1.2013.gif
By mestar_10
#1973 Jrue Holiday Broj poena igrača 16,5 tip: više

Odlaskom Williamsa i Iggyja novi vođa 76ersa je postao Jrue Holiday koji je to zaslužio svojim sjajnim igrama. Ove sezone je na prosjeku od 18,3 poena uz pristojnih 45,2 posto šuta iz igre uključujući 35,6 za tri poena. S obzirom na protivnika smatram kako ima više nego dobre šanse poboljšati svoje brojke. Rocketsi trpaju gomilu poena, ali ih i primaju, čak 103,2. Sixersima treba pobjeda i nekako mi je najlogičnije da se u velikom broju napada istakne njihov najbolji igrač. Holiday u prosjeku ispuca 16,3 lopti, a pored fizički slabijeg Lina bi trebao imati dovoljno prostora i za koju više, pogotovo kada se uzme u obzir da će utakmica biti u nešto višem ritmu
By Matya EllisMVP
#1976 Pozdrav momci. Danas udaramo jako.Cool

Washington- Atlanta 1

Prvo razlozi igranja kontra Atlante. Ovo im je 4 utakmica u 5 dana i još uz to je back-to-back što je nedvojbeno dovelo do pojave umora kod igrača. Noćas u igrali sa Jazzerima što im je bila jako iscrpljujuca utakmica jer su morali stizati -15 u trecoj cetvrtini. Uspjeli su na kraju pobijediti te tako okončati niz od 4 poraza za redom, što im je najgori ovosezonski niz. Igra im se raspala u odnosu na ono kako su igrali na pocetku sezone. Ne ulijevaju mi povjerenje trenutno jer su od ovih 4 zadnje koje su izgubili morali lagano dobiti njih 3 pogotovo protiv Detroita ili Clevelanda. Dok Opet ne dignu igru ja cu igrati kontra njih jer mi se to cini kao jako dobra oklada.

Wizardsi su uvjerljivo najgora momcad lige. Zašto onda igrati na njih? E pa zato što im se danas vraća njihova glavna uzdanica John Wall kojemu je ovo prva utakmica sezone i svi u momčadi i oko nje ga išćekuju sa nestrpljenjem jer je jedino on taj koji ih moze izvuci sa dna lige. Povratak ovakvog igrača ko što je on u tako jednu momcad u kojoj je on jedina zvijezda uvijek dodaje ostalima neku ekstra snagu i motivaciju. Uz to igraju pred svojim navijacima u glavnom gradu te ne sumnjam da će Verizon centar biti skroz pun.

Ovo će im biti četvrti međusobni okršaj ove sezone i do sada je sva tri pita pobjeda otisla na stranu Atlante. No to nisi bile neki blow outovi nego jako neizvjesne utakmice od kojih je jedna otisla i u OT.

Dana mora Wash ovo iskoristiti kako bi upisao 6 pobjedu te dao do znanja svima da će situacija krenuti na bolje povratkom glavne violine franšize. Za mene jedinica ko kuća. Sretno svima koji isprate!Wink
By mhkladionicar
#1977 sinoc opet dobitak deng i pekovic over 17.5 su prosli
za veceras ovo

Al Jefferson (Detroit - Utah) over 16.5 1.85
-big AL bi ovo trebao prebaciti u dobroj je formi u zadnje dvije zabio 23 i 26 poena danas ga nema ko zaustaviti protiv detroita je prosle godine zabio 20 poena,mislim da greg monroe nije spospoban ostaviti jeffersona ispod 17 poena,protiv njega je jefferson igrao dva puta i oba puta presao granicu 20 i 33 poena,mislim da ce biti ovo dobra utakmica i da ce AL preci ovu granicu

Josh Smith (Washington - Atlanta) over 16.5 1.85
-doslo je vrijeme i za smitha koji bi veceras napokon mogao odigrati jednu utakmicu sa 20+ poena ove sezone je 20 puta prebacio ovu granicu 13 je isao ispod,protiv washingtona uvijek dobro igra ove sezone je igrao tri puta i zabio 17,23,25 u zadnjih 6 protiv washingtona je 5 puta prebacio ovu granicu davao je jos 23,20 i samo jednom je ostao na 15,

Arron Afflalo (L.A. Clippers - Orlando) under 18.5 1.85
i za kraj cu igrati da ce affalo ici ispod ove granice,dosta je velika granica a igra protiv clippersa koji su ostavljali i bolje igrace ispod svojih mogucnosti,afflalo je ove sezone 15 puta presao ovu granicu 20 puta je isao ispod,u zadnje 4 utakmice protiv clippersa samo je jednom prebacio ovu granicu imao je 20poena,pa jednom 15,5,12 granica je jednostavno prevelika za ovakvog igraca realna bi bila 15.5
By Matya EllisMVP
#1979 Indiana (-11,5)- Charlotte 1

Gledam sad ponudi i ne mogu si dozvoliti da ovo ne odigram.
Indiana doma melje. To je cak i preblaga rijec jer imaju 9 uzastopnih pobjeda. Ako pobijede danas, sto je neupitno, bit ce im to prvi puta od 2003 da su zaredali 10 domacih pobjeda. U tom nizu primali su oko 82 poena što je daleko najbolje u ligi. Indiana je i ove sezone u vrhu istoka, ali uvijek nekako lete ispod radara jer su u prvom planu stalno Miami, Boston ili NY, a to im omogucava da igraju bez pritiska i opusteno.
Catsi su ove sezone bolji nego prosle, ali budimo realno to nije ni toliko tesko, no i dalje su u dnu lige. Imali su katastofalan niz u gostima do prije par utakmica li su onda uspijeli pobijediti bullse i detroit tako da sad to izgleda malo lijepse, ali samo malo. Jučer ih je jedan osrednji toronto napucao sa 20 razlike i to sa pola gasa, tako je jasno sto treba danas ocekivati.

Situacija je jasna, hendikep nije prevelik i novci ce nakon zavrsetka utakmice biti u dzepu, odnosno na racunu. Laugh

Sretno.
By NBA Knight
rubio said

ADMINE GDJE SU BILI POSTAVLJENI TVOJI LISTICI??

nigdje, na forumu je bilo postavljeno od mene samo okc i no, samo sam stavio da pokažem kako sam blizu bio da uzmem jako lijep dobitak
By euskal
Goodness said

Jucer za neke uspjesan, za neke nesretan dan s jednim promasajem... (adminu nista ovo nije priznato jer nije objavio te parove, vec samo ona dva :p) mene je osobno dwill sredio kao i mnoge, ali imam srecu da me opet izvlaci tenis pa sam uspio vratiti ulog na kraju dana :) još da je jucer psg zabio, bilo bi i bolje, ali da ne duljim...evo jucerasnje tablice ( a za ukupno cete se morati strpit par sati jer kava zove) budite pametni danas da znam prepisat i dobit nešto jer (0-7) je stvarno gadno :)
11.1.2013.gif

euskal said
danas ne stignem napisat analizu pa cu samo postavit parove
Bos(200,5)-Hou under
Dwill over 16,5
Dragic under 15,5
Den under 109,5
Goodness krivo si mi zbrojio jucer,imam 3 pogotka,a ne 2 kako si stavio u tablicuWink