Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Rovinjez
#197342 Simon Pytlick over 4,5 (1,65) SS

najvise lopti trose on i gidsel svaki sa svoje strane dok hansen lagano razigrava njih i pivote i uzme max 2-3 suta po utakmici, logicno gidsel i on su najbolji strijelci njihovi sa 18 odnosno 15 golova, taman tih 5 u prosjeku ima pytlick i trebao bi opet se vrtiti tu izmedu 5-7 vjerujem
By Jeffrey
#197366 Klarica 4.5 under Psk 1.65 ( ja vezao sa švabama 1x)
- odigrao Klarica super protiv Rumunja, iskoristio odusustvo Martinovića bio odličan ali ovo su sad ipak Fra uz Dansku najjača repka na ovom prvenstvu, bit će tvrdo sad, ne očekujem da će Klarica imam visok postotak šuta tako da mi value margina
By NeLePFC
#197373 Madjarska - Austrija 2 @ 3.35 Admiral, za manje hrabre 2h (2.5)
Nema se ovde sta puno pisati,svako ko prati prvenstvo video je koliko je Austrija nezgodna i borbena ekipa,doduse i Madjari su do sad bez greske,ali neko ko izbaci Spaniju u odlucujucem mecu u grupi zasluzuje malo vise postovanja od ove kvote koju su bukiji postavili. Ocekujem veliku borbu svakako,ali ova kvota je po meni veliki value i trebalo bi reskirati. Od Austrije nisam ocekivao ama bas nista na ovom prvenstvu,ali ljudi igraju jako smisleno i hrabro i bas mi se dopada sve do sad vidjeno tako da definitivno moram uzeti ovo
By SergioRodriguez
#197386 Prandi 2.5 over 1.65 SS

Ne igra ovo prvenstvno kako sam ocekivao ali mislim da je vrijeme da digne tempo. Odlican suter, zabijao do sada 4 2 4 i dok je ovako.mala granica moram ga igrati.

Mathe 3.5 vise 1.70 SS

Desni vanjski PSGa i Madarske reprezentacije. Mislim da ce uzeti i penale jer je proslu pucao i zabio jedini penal na utakmici. Odlican i iz igre, na ovom turniru ima 1 5 4. Ocekujem od svih najboljih igraca da uzinaju vise suteva nego u grupnoj fazi
By Rovinjez
#197399 Bendeguz Boka over 1,5 (1,60) psk

Madari samo njega prijavljuju kao lijevo krilo i bude li dobio 3-4 lopte Max moralo bi biti dovoljno

Tobias Wagner over 2,5 (1,65) SS

Bucmasti pivot Austrije igra opet odlican turnir i teško ga je zaustaviti, protiv Španjolaca i Rumunja po 5 komada, Hrvatskoj 2 iz 3 pokušaja, doture li mu 4-5 lopti vjerujem da bude dovoljno
By NeLePFC
NeLePFC wrote:Madjarska - Austrija 2 @ 3.35 Admiral, za manje hrabre 2h (2.5)
Nema se ovde sta puno pisati,svako ko prati prvenstvo video je koliko je Austrija nezgodna i borbena ekipa,doduse i Madjari su do sad bez greske,ali neko ko izbaci Spaniju u odlucujucem mecu u grupi zasluzuje malo vise postovanja od ove kvote koju su bukiji postavili. Ocekujem veliku borbu svakako,ali ova kvota je po meni veliki value i trebalo bi reskirati. Od Austrije nisam ocekivao ama bas nista na ovom prvenstvu,ali ljudi igraju jako smisleno i hrabro i bas mi se dopada sve do sad vidjeno tako da definitivno moram uzeti ovo

Ludi Austrijanci :) Gusto,ali Ispostovali,svaka im cast. <3
By SergioRodriguez
#197413 Mikel Hansen 5.5 under 1.83 bet365

Mozda prvi put u zivotu igram Mikela under. Sustigle su ga godine i to se vidi u ligi prvaka a i ovdje na prvenstvu gdje su drugi preuzeli trpanje a Mikel ima sasvim drugu ulogu. On je tu da asistira gdje je majstor a Gidsel i Pytlick trpaju bez milosti. Siroki su Danci na vanjskim pozicijama. Pytlick, Daamgard Hansen Lauge Gidsel Kirkeloke, Mensing, Mensah... strasan kadar, a neki poput Hoxera ili Lasse Andersena nisu ni pozvani.

Mikel puca penale i nadam se da ih nece biti previse a igre vjerujem da nece ouno potezati. Svedani su tvrdi u bloku i nije ih lako probiti vanjskim sutom a Palicka na golu po mom skromnom misljenju najbolji golman svijeta.

Mikel na turniru 3 utakmice po 5 komada a svedani igraji daleko najjaci obranu od avih protivnika s kojima su se susreli
By Jeffrey
#197415 Juri Knorr over 6,5 bet 1.83
sutra Njemačka Austrija, svaka tekma bitna jer FRA su gotovo pa sigurno u polufinalu, a jedno mjesto slobodno tako da švabe domačini ne smiju kiksati, e sad zašto Knorr over, ogroman usage rate veliki je potrošač u 4 tekme 50 šuteva preko 10 u prosjeku, puca sedmerce i protiv Islanda kad je mašio opet uzeo znači u tekmi di se očekuje 30+ golova švaba, očekujem 3-4 sedmerca ako ne i više i ako bude u tom segmentu dobar on ide na 7-8 golova
By Jeffrey
#197416 Jensen, Magnus Saugstrup manje 3,5 Germanija 1.75
- prevelika margina za pivota danske , do sada zabio u 4 tekme 6 golova od 9 šuteva , meni je ovo poklon protiv šveda teško će do 4 gola pored jorgensena koji ima svojih 20+ minuta
By Jeffrey
#197418 Slovenija- Portugal više od 6.5 isključenja Favbet 1.87
- sude seke Francuskinje Bonaventura, inače lako dijele isključenja, ovo napadam u HL je 8.5 i to je realno. Tekma bitna ide ovo , a uskor ide korekcija margine.
Do sada sudile
Danska Niz 7 isključenja,
Nor-Slo 12 isključenja
Ov mora proći, tekma jako bitna tko izgubi gubi sve nade za prolaz tako da očekujem najmanje 8