Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By SergioRodriguez
SergioRodriguez wrote:Hutecek, bilyk, Weber 3+ 1.83 bet365

Tri austrijanca koja su sve utakmice presli ovu granicu a danas igraju bitnu utakmicu protiv domacina. Bilyk prva zvijezda, covjek je na 7 8 golova i ova 3 ne smiju biti upitna. Hutecek bombarder s lijeve strane, jako dobro poznaje njemce jer igra u Bundesligi i tamo ga takoder tesko zaustavljaju. Uzima svovih 6 7 suteva i 3 komada nebi trebalo biti problem
Weber stari iskusni vuk, uzeo i sedmerce, takoder presao sve utakmice do sada bez problema

Proslo u 40 minuta, Weber naravno promasio prvi oenal pa me malo nasekirao. Austrijanci odlicni igraju s mudima, svabe precjenjene
By SergioRodriguez
#197543 Jimm Gottfridson 1.5 over 1.56 bet365

Iznenadilo me.ovih 1.5 iako Jimm igra.prilicmo los turnir i rezerviran je. Ovdje ih ceka direktni duel koji moze odluciti o putniku u polufinale a tu je potrebam Jimm na razini na koju smo navikli. 2 gola za igraca ovog kalibra stvarno nije puno, iako kazem vise gleda asistenciju i ne forsira, igra slabiji turnir ali ocekujem da digne broj suteva sada kada postaje bas jako bitno
By Rovinjez
#197553 Kristjan Horzen over 1,5 (1,65) psk

opet nema blagotinseka tako da ce on opet biti glavni pivot,spominjao sam ga zadnji put i nije ga bilo u ponudi a prosao je glatko pa vjerujem da bude i danas, s druge strane vjerovatno ispratiti ten veldea over 6,5 decko igra bolestan turnir al to cu sitnije malo

Leonel Fernandes over 1,5 (1,55) psk

odlucujuca utakmica za polufinale izmedu portugala i svedske, uzet cu portugalca koji igra citavo vrijeme i jako je vrijedan u obrani, dva gola vjerujem da ce zabiti, kod sveda vjerovatno darj over 1,5 (1,65) na neki narodni
By SergioRodriguez
SergioRodriguez wrote:Jimm Gottfridson 1.5 over 1.56 bet365

Iznenadilo me.ovih 1.5 iako Jimm igra.prilicmo los turnir i rezerviran je. Ovdje ih ceka direktni duel koji moze odluciti o putniku u polufinale a tu je potrebam Jimm na razini na koju smo navikli. 2 gola za igraca ovog kalibra stvarno nije puno, iako kazem vise gleda asistenciju i ne forsira, igra slabiji turnir ali ocekujem da digne broj suteva sada kada postaje bas jako bitno

Prosao u 10 minuta, valjda hvatamo neku dobitnu seriju :D
By SergioRodriguez
#197588 Lucin 2.5 over 1.75 psk

Lucin je napadacki jako dobar aloi mu minutaza psti jer Srna.igra puno.bolju obranu pa Perkovac preferira njega radi manje ozmjena obrana napad. Situacija u reprezentaciji je ta da Srna Laracic i Mamic imaju temperaturu a to direktno utjeve na usage Lucina. Ostaju prakticki Cindric i Lucin za lijevog i srednjeg a tu je Lucin na 2.5 odlican pick.
Protiv Madara je imao 5/8 i nadam se slicnoj partiji i sutra

Wagner 2.5 over 1.65 SS

Mislim da ga je rovinjez vec analizirao i prosao. 130 kila tezak pivot Austrije jako neugodan za cuvanje i igra dobar turnir. Austrijanci imaju igru za njega i on na turniru ima 5,2,5,4,3 uz 66% rezalizacije.
Nekih 5 6 lopti bi trebao dobiti a Francuzi cure na pivotu ajme.

Makedonci su im s pivota utrpali 11, Svicarci 12, Njemci 6 ( analizirao ovdke Gollu) Hrvati 4 a Islandani 7.
Vjerujem u lagani pristup i.opusten rukomet francuza a 3 gola debelog Wagnera bi trebalo.doci
By SergioRodriguez
#197631 N.Karabatic 2.5 under 1.65 SS/ 1.57 bet

Jedan od najvecih ako ne i najveci u povijesti ovog sporta. Protiv Hrvatske je postao i najbolji strijelac u povijesti EP te se moze u miru spremiti za polufinale koje ceka Francuze. Turnir je otvorio dizelaski sa 1/4 protiv Makedonije i bez suta protiv Svicarske. Nakon toga je krenuo ozbiljniji dio turnira pa je Nikola dao gas. Njemcima 4/7, Hrvatima 5/7 i Islandu 3/4. Sada ih na papiru ceka nesto laksa utakmica i mislim da ce osvjezavati Nikolu za zavrsnicu turnira.

Prandi ne igra dobro i ovo mu moze biti prilika da se malo digne, a Nikoli ne treba forsiranje protiv Austrije koja je svakako zasluzila sav respekt ali francuzi to mogu dobiti i bez Karabatica u full minutazi
By Jeffrey
#197633 Glavaš 2.5 over HL 1.85
- vjerujem da će danas dobiti prednost ispred Šoštarića, a time ako starta uzet će i 7m , tko hoće siguricu neka čeka sastave prije početka uvijek najave
- Šoštarić 4.5 under psk 2.05 koef
Razlog očekujem Glavaša više na parketu
- Knorr 6.5 over koef 1.9 većina klada
- za Njemačku najbitnija tekma, a time očekujem da Knorr preuzme ulogu svoju, šutevi i 7m, prozvali su ga neki ex igrači tako da očekujem reakciju protiv Austrije bit će golova a i 7m
- Elisson Bjarki under 3.5 sve klade 1.7
- očekujem da Hrvatska stisne obranu malo, previše za Elissona je ova margina na njegov "usage rate" je visoka, slabo igraju na njega ( LK) srednjaci šamaraju, a čisto sumnjam da će se danas nešto promijeniti, na ovom EPm13 golova u 3 tekme, of toga 5 golova iz kontre što ne očekujem danas
By SergioRodriguez
#197636 Knoor, Golla i Koster 3+ 2.20 bet365

Njemacka se muci i uglavnom na krilima sjajnog Wolfa na golu i domacinskog sudenja i dalje stoji u igri za polufinale. Jako bitna utakmica protiv Madara gdje nemaju pravo na kiks i ocekujem najbolje u punom angazmanu. Madari jesu tvrdi ali ako ova trojica ne povuku tko ce.

Knoor je najveca zvijezda i glavni potrosac, na svih 5 susreta je zabio minimalno 6 komada i s njim nebi trebali imati problem

Golla je kapetan ako se ne varam i prvi pivot ekipe. Prije turnira sam ocekivao veci doprinos Kohlija i Fischera ali je Golla jos jednom pokazao tko je gazda u ekipi. Nakon losijeg otvaranka sa Svicarcima, zabija redom 3,5,4,3 i ima odlicnu suradnju s Knoorom

Koster lijevi vanjski, visok skocan i netko cr morsti prepucati tvrde madare. Zabio je svaku na prvenstvu barem 3 komada
By Rovinjez
#197638 Decki su fine parove odabrali od lucina, Wagnera i sostarica a ja cu dodat jos jednog

Ellidi Vidarsson over 2,5 (1,75) psk

Ovaj dečko igra sezonu karijere u gummersbschu kod svog sunarodnjaka legende valura sigurdssona i 4. je najbolji strijelac Bundeslige ako računamo samo pivote, visok i snažan ali nema veliku masu pa se lakocom i brzo krece po crti gdje ga ovi nalaze, trebao bi spremiti bar 3 danas