Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Nilliw
NeLePFC wrote:Sto ga ne ogradis? Vise od 7.5 i manje od 9.5 pa mozda uleti u makaze 8,9...Sto uopste nije nerealno. Ne verujem da ce se previse raspucati,a ako prebaci ovih 7.5 kontam da ce tu negde i ostati do 10

Ima i 10.5 za makaze
By Alexey35
#198137 J.Smith under 5,5 poena
Lokali vecinom imaju ovo

Jako pipava uloga za poslednje pojacanje crno belih. Protiv mege ni u 12. Danas Zeljko po prvi put ima kompletan roster na raspolaganju, trojica ce da ostanu van ekipe za mec, ne bi me iznenadilo da jedan od njih bude upravo Smith jer povratkom Avramovica Partizan ima ozbiljnu sirinu na bekovskim pozicijama i za ovako bitne meceve ne ocekujem da Zeljko previse poverenja pruzi igracu koji nije maksimalno uklopljen u sistem.
By Skazi
Alexey35 wrote:J.Smith under 5,5 poena
Lokali vecinom imaju ovo

Jako pipava uloga za poslednje pojacanje crno belih. Protiv mege ni u 12. Danas Zeljko po prvi put ima kompletan roster na raspolaganju, trojica ce da ostanu van ekipe za mec, ne bi me iznenadilo da jedan od njih bude upravo Smith jer povratkom Avramovica Partizan ima ozbiljnu sirinu na bekovskim pozicijama i za ovako bitne meceve ne ocekujem da Zeljko previse poverenja pruzi igracu koji nije maksimalno uklopljen u sistem.

https://ibb.co/T41WvFn

Ne znam jesi ti Tihomir pretpostavljam da nisi ali evo sta se sve radi..
By Rovinjez
#198148 Brandon Davies over 12,5 (1.85) SS

Toure ima problema s ledima tako da ce on propustiti danasnji susret, davies igra finu sezonu gdje je napokon dobio prostor i minute, baskoniji 13 poena prvu za 22 minute koja nije neka obrambena ekipa definitivno, danas bi to moralo biti na otprilike 25-28 minuta i preko ovoga

Rodrigue Beaubois over 10,5 (1,85) SS

danas se ocekuje duel back courtova kao u knezevini gdje je larkin na kraju potopio domacina, efesu svaka pobjeda treba ko kruh da uhvati prikljucak gore tako da su one domace posebno bitne, u knezevini beaubois zabio 21 poen i uz larkina bio najzasluzniji za slavlje, na njemu je najcesce bio mike james koji obrambeno blago receno ne gine tako da bi trebao opet preko
By Matosa_11
#198153 Pozdrav, nov sam na forumu i pisem svoje prve analize, pratim sajt vec duze vreme i zelim malo da se aktiviram, pratim i nba i evropsku kosarku vec dugo pa da se malo oprobam da pomognem

T.Jones (6.5 poena) MANJE 1.90kvota MaxBet
- Efes veceras posle duzeg vremena kompletan, vratili se svi povredjeni igraci, Clayburn,Willis,Bobua,Elajdza, svi su tu, Efes je doveo neke igrace da popune rupe kad su imkali problema sa povredama i stigli su Daum,Oturu. na centarskoj poziciji smenjuju se tri igraca, Plais,Oturu i Jones, te Jones dobija najmanju minutazu od svih, taklo nesto ocekujem i danas, gde ga ne vidim preko 9minuta na terenu, mozda uzme po koji sut, ali Monaco nije ni malo los pod kosem pa ne vidim kako Jones moze da prebaci ovu granicu veceras. Proslu utakmicu protiv Barselone samo 5minuta, 1 sut i dva poena. Protiv Monaca ove sezone 7minuta i 2 poena u 8kolu Evrolige.

J.Nunnally (12.5 poena) VISE 1.88kvota Maxbet
- Obozavam igraca koji je u formi odigrati vise, domaci teren+20.000 ljudi uvek jako pozitvno deluju na Nanelija koji uziva da igra u Areni. Poslednje utakmice igra jako dobro 14poena Feneru, 20poena Makabiju za veliki preokret, 13 poena Panathiakosu i onda 8-15 trojke protiv Mege i 25 poena. Partizanu je potrebna svaka pobeda, pogotovo kuci pred svojim navijacima, ocekujem Jemsa na 25+ minuta, i preko 10+ suteva, sto ce igracu u formi sigurno biti dovoljno da prebaci ovu granicu. Protiv Zalgirisa tamo 30minuta i 14 poena al uz slabiju formu, danas ga ocekujem na 15+ poena.

Jal.Smith (5.5 poena) MANJE 1.88kvota Maxbet
- Ovo sam vec video da je neko pisao i mislim da je ovo jedan od sigurnijih parova danas, Partizan takodje posle duzeg vremena kompletan, vratio se i Avramovic, te ce Jalenu opasti drasticno minutaza, moguce je i da ne bude u protokolu veceras, ali ako bude igrao ocekujem jedno maximalno 5-7minuta za njega, mozda Zeljko uradi ono njegovo da ubaci igraca u prvu postavu i izvede ga psole par minuta i ne vraca ga vise.

S.Napier (13.5 poena) MANJE 1.85kvota LOKALI
- Shabaz jeste odlican igrac i odlican poenter, ali ovo nije njegova sezona, mucio se u Zvezdi, nastavio u Milanu, dobija malo vise minuta i slobode zbog izostanka Shildsa, Lo-a i Mirotica, ali Shields se vratio, ocekluje se i povratak Loa danas te su doveli R.McGrudera na spoljasnje pozicije. Protivnik Barselona koja vazi za dosta jaku odbrabmenu ekipu, te povratak malo bitnijih igraca i losa forma igraca, sve me navodi na minus na mogu reci ovako velikoj granici za Shabazza Napiera.

M.Costello (8.5 poena) VISE 1.90kvota MerkurXTip
- Costello je centar sa odlicnim sutem i nekada zna da uzme vise suteva za tri nego za dva, igra dosta vaznu ulugu u Baskoniji sto pokazuje i podatak da je protiv Zvezde proveo 32minuta na terenu, uzeo 12 suteva i postigao 10 poena sto je dosta lose, danas ga ocekujem na jednu 25+minuta i mozda malo manje suteva, ali Baskonija je ekipa koja igra u dosta brzom ritmu i ocekuje se utakmica na veliki broj poena. Valencija danas gostuje samo sa jednim pravim centrom Davisom koji ne vazi za dobrog defanzivca i mislim da ce Costello imati dosta prostora da prodje ovu zadatu granicu veceras. Igrali su dva puta ove seozne i Costello je postigao 12 poena kuci u Ligi Endesa i 9 poena na gostavanju u Evroligi. Ocekujem ga i danas preko 10+ poena.
By Jeffrey
#198221 Tavian Dunn Martin ( Mornar) over 14.5 većina 1.85
- bitna tekma za Mornar, a Dunn Martin se pokazao kao no1 igrač svog kluba, dobio mvp za prošlo kolo, ogroman usave rate igra skoro 30min, kao pravi amer gleda samo prema košu tako da očekujem opet bombardiranje, poena će biti , odlična forma on je danas +
* Za Krku se vrača Cousins ako tko kome znači