Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Jeffrey
JohnnyNoCash wrote:I naravno padam Prandija 2.5- za pare.

Stari dao je gol za X, ono je čudo, da ponovno puca još 100 puta nebi dao takav gol, 119km/h, pored 6 igrača u živom zidu, golmanu kroz "uši"u rašljone.
By Nilliw
Jeffrey wrote:
JohnnyNoCash wrote:I naravno padam Prandija 2.5- za pare.

Stari dao je gol za X, ono je čudo, da ponovno puca još 100 puta nebi dao takav gol, 119km/h, pored 6 igrača u živom zidu, golmanu kroz "uši"u rašljone.

Ma za ono mu svaka cast, naravno da je prebacio u OT ali kakav sut za produzetak iz slobodnog
By sniper07
#198172 Kakva kradja, potpuno neregularan gol, lik je ladno stajnu nogu pomjerio prije šuta, ovi ni snimak da pogledaju. Plus onaj aut na 2 razlike što je za Švedsku trebao, ni to nisu gledali

Skandal
Last edited by sniper07 on 26 Jan 2024, 20:50, edited 1 time in total.
By Nilliw
Jeffrey wrote:
sniper07 wrote:Kakva kradja

Tko je pokraden, Šveđani su imali dobro suđenje

Pokradeni u poslednjem minuti, kad je Remili izbacio loptu u aut nije pogodio Svedjanina nego cini mi se sebe u nogu

58/59 minut
By 19bruno98
sniper07 wrote:Kakva kradja, potpuno neregularan gol, lik je ladno stajnu nogu pomjerio prije šuta, ovi ni snimak da pogledaju. Plus onaj aut na 2 razlike što je za Švedsku trebao, ni to nisu gledali

Skandal

Hah i onaj aut za Francusku 2 min prije kraja kad su Svedani imali 2 razlike,Francuz sam sebe pogodi u nogu i lopta ode u aut i suci sviraju nastavak napada za Francuze.Ali jbg,Svedani su si sami krivi, ne mozes propustiti 2 gola razlike 50 sec prije kraja
By iDjoleQ
#198177 Posljednji minut isto kao Srbija - Island... Imas 2 razlike i pravis takve stvari da je to strasno
By Jeffrey
#198178 Ako se pogleda cijela tekma i kakvo je bilo suđenje može se reći Švedi su imali ok suđenje , dovoljno je reći 0 isključenja u 60min , nemaju se šta žaliti na suđenje, neka se sad lupe nogom u dupe jer su se sami pobjedili
By iDjoleQ
#198179 Momci imam Hansena na 3.5 jeste da je 1.6 ali mi ovo bas nekako maleno
Vrijedi li ga povuci + bitna tekma kontam da ce i igrati i sutati nesto s vana
By Jeffrey
iDjoleQ wrote:Momci imam Hansena na 3.5 jeste da je 1.6 ali mi ovo bas nekako maleno
Vrijedi li ga povuci + bitna tekma kontam da ce i igrati i sutati nesto s vana

Na tu marginu on je meni +