u euroligi svaka utakmica vazna i ceka nas uzbudljiva borba do kraja kako za playoff tako i za play-in. Jedna od ekipa u toj borbi je valencija koja nakon neuvjeljive igre u beogradu gostuje albi i to je jedna od onih utakmica koje moras dobiti ako zelis nesto napraviti. Ojeleye se utopio u to sivilo u beogradu i zabio 9 poena uz skroman sut iz igre, ocekujem pravu reaciju sutra od njega prije svih i da prebaci ovo, match-up povoljan i ubacio im je vec 19 poena u spanjolskoj
Malo rizican par. Najavljuje se da ce biti starter pa se nadam da ce dobiti svojih 25min igre. Veliki forser u napadu, dobar suter za tri, sto valencija lose pokriva. Ako ga krene sut za tri, bi ovo trebalo lagano proci. Evans i nedovic su imali dobar sut protiv njih (6 trojki), pa uzimam i thomasa.
Proslu se raspucao danas ne verujem da ce, duplo kolo, umor, velika minutaza, produzetak prosla, plus je tu novopridosli Theodore, ocekuje se brza utakmica, ali meni nesto govori da su se oba tima raspucala proslu i da danas nece biti toliko efikasni
Isti instikt imam i za Baldvina na 17.5, tako da videcemo
Sedekerskis nije igrao proslu, Kostelo gtd, a puno mi je 15.5 danas tako mi se namecu skokovi
Ispucao se za sve pare u prosloj utakmici. Idem na tu kartu i na to da je piters igrao bas losu partiju, pa ce ici vise preko njega. U prvoj tekmi ove sezone 8 poena.
Nilliw wrote:Kodi Miler Mekintajer 8.5 manje vecina EDIT MERKURX 9.5
Proslu se raspucao danas ne verujem da ce, duplo kolo, umor, velika minutaza, produzetak prosla, plus je tu novopridosli Theodore, ocekuje se brza utakmica, ali meni nesto govori da su se oba tima raspucala proslu i da danas nece biti toliko efikasni
Isti instikt imam i za Baldvina na 17.5, tako da videcemo
Nadam se da niko nije ispratio ovo
Obojica ne mase nista iz igre, bomba
Nasir Jones wrote:Bet365
Malo rizican par. Najavljuje se da ce biti starter pa se nadam da ce dobiti svojih 25min igre. Veliki forser u napadu, dobar suter za tri, sto valencija lose pokriva. Ako ga krene sut za tri, bi ovo trebalo lagano proci. Evans i nedovic su imali dobar sut protiv njih (6 trojki), pa uzimam i thomasa.
Bravo
jako bitan susret za oba tima, virtus je nakon nevjerovatnog pocetka poceo nizati poraze tako da ih je 4 u zadnjih 5 utakmica eurolige, olakotna okolnost je sto su sve bili gostujuci ali ako se zele u doigravanje mora se pobjedivati i na strani. Partizan takoder nije u idealnom ritmu, izgubili su derbi u aba ligi pa onda i od monaca u euroligi proslo kolo, nalaze se medu ekipama koje se bore za play in mjesta tako da je svaka pobjeda zlata vrijedna jer tu je guzva ogromna i vjerovatno se do zadnjeg kola nece znati rasplet. Uzet cu tu amerikanca koji je u beogradu lakocom dolazio do suteva i poena protiv njih, zabio je 19 pts uz 8/15 iz igre. Zadnje dvije utakmice u euroligi odigrao dosta skromno pa je vrijeme da se vrati u pravi ritam
Jucerasnji tip dosao najlaganije moguce, danas ovako.
Idem na Klajburna. Protiv Zalgirisa (jedini) odigrao konacno dobar mec i mislim da je to bio znak za njegovo budjenje. Doslo je do smene trenera, ipak uzdam se u Klajburnovih 30+ minuta. Milano lose brani krila a u prvoj utakmici ove sezone im je dao 18 poena.