Andrii Akimenko over 5,5 (1.83) bet365
dinamo dobio prvu 10 razlike a mora i ovu kako bi ostao u igri za prolaz, akimenko dao 9 komada prvu od cega svega jedan sedmerac koje on inace izvodi
Odin Thor Rikhardson over 5,5 (1,65) SS
prvu utakmicu strasno malo lopti za njega i 4 gola iz svega 5 pokusaja, penali njegovi i nakon promasaja tako da ako ga budu malo bolje nalazili morao bi preko
Martim Costa over 5,5 (1.65) SS
prvu ga je dao SS na 4,5 bet na 6,5 sada digli za gol gore i jedni i drugi medutim ne smeta, dao je 12 komada prvu i covjek bez pardona sutne 15-20 puta, igra samo napad i vjerujem da bude opet ovo prebacio
Rovinjez wrote:za sutra jer ce biti korekcija nekih granica sigurno
dinamo dobio prvu 10 razlike a mora i ovu kako bi ostao u igri za prolaz, akimenko dao 9 komada prvu od cega svega jedan sedmerac koje on inace izvodi
prvu utakmicu strasno malo lopti za njega i 4 gola iz svega 5 pokusaja, penali njegovi i nakon promasaja tako da ako ga budu malo bolje nalazili morao bi preko
prvu ga je dao SS na 4,5 bet na 6,5 sada digli za gol gore i jedni i drugi medutim ne smeta, dao je 12 komada prvu i covjek bez pardona sutne 15-20 puta, igra samo napad i vjerujem da bude opet ovo prebacio
usli sva trojica
Rovinjez wrote:Rovinjez wrote:za sutra jer ce biti korekcija nekih granica sigurno
usli sva trojica
Bravo Rovi majstore

Ovo sam napao, za Kielce je sutra out Sicko znači skače usave rate za Danijela opasno i minute i šutevi tako da vjerujem da će do 3 gola doći lagano, Kolstad pušta dosta iz vana, Kos Miloš prije par dana ih izbušio, tako da za mene ovo top topova oklada napadam ovo.
Također out je i Tournat, Karalek će sigurno dobiti dosta minuta zbog tog izostanka ako ga lokali stave nameće se over isto
Jeffrey wrote:Danijel Dušebajev daje 3 gola koef 1.5 bet
Ovo sam napao, za Kielce je sutra out Sicko znači skače usave rate za Danijela opasno i minute i šutevi tako da vjerujem da će do 3 gola doći lagano, Kolstad pušta dosta iz vana, Kos Miloš prije par dana ih izbušio, tako da za mene ovo top topova oklada napadam ovo.
Također out je i Tournat, Karalek će sigurno dobiti dosta minuta zbog tog izostanka ako ga lokali stave nameće se over isto
3 gola 3/4 šut winn
Spojim sinoc Lyse-Dushebaev, Lenne-Remili i Kos Prandi i debelo francusko smece mi se po 100 puz posere na glavu, 3 gola trebao
Nema ni Srne znači bit će divljanje Kosa opet nameće se tu 3.5+.
Shipagotu je out kod Kiela tako da LV/SV će skočiti usave rate
Bylik 2.5 over se nameće
Banhidi je out za Szeged ali ne vidim tu ništa za uzet
- zadnju u prvenstvu 10 golova, Shipagotu igrao ali ozljeda pa ga nema danas, e sad očekujem da će danas dobiti minute i šuteve Bilyk, ipak Kiel treba bar bod za 1 mjesto tako da Kiel ima motiva, nadam se da neće biti njegovo odmaranje ali nebi trebalo, uzet ćw sigurno 6-7 šuteva tako da do 3 gola morao bi. U Zagrebu dao 5 komada vjerujem da ide večeras na 3