Melić 3.5 manje ( koef 2)
Marguč 2.5 više (1.85)
- stvar je ovakva kod Veselina Vujovića Melić je izgubio minute i izvođenje 7m, i tko je profitirao Marguč dobio je da je prvi izvođač 7m i igra više tako da se držim tom logikom . Ova oklada je prošla u Našicama a vjerujem da bude i večeras.

nevjerojatno, uvijek veci koeficijenti prodju, kao da je namjesteno....
Prvi izvodio sedmerce u prvoj utakmici u Zagrebu, ne vidim razlog zasto to nebi tako bilo i na domacem terenu, takoder igrao jake minute i dosta toga je islo bas od njega, pogotovo dok im nema Villeminota.
zmigicro115 wrote:pa brate mogao si samo obrnuto napisat![]()
nevjerojatno, uvijek veci koeficijenti prodju, kao da je namjesteno....
Prošao je manji koeficijent, jer rušili su koef na Melić over , ja sam se držao oklade po 1 tekmi a gle sad što je Veselin napravio pustio Melića da igra i puca
kod nas nema dosta igraca,slaba ponuda.
pa npr. sta kazete za pellas i kos preko 3.5 ?
Psg riješio prolaz u 1 tekmi, Nikola ima godina i ne vjerujem da će ga forsati u ovoj nebitnoj tekmi, za vikend derbi sa Nantes tako da mi ovo value
- slična stvar kao i sa Nikolom Karabatićem, Krajewski puno godina, a Wisla gotovo bez šansi, vjerujem da će Mihić dobiti bar jedno poluvrijeme tako da Krajewski za 25-30min čisto sumnjam da će doći do 4 gola.
Prvu tekmu 8 golova, danas ocekujem opet visoku minutazu, mislim da nece Karabatica previse koristiti u ovoj utakmici kao sto je gore u analizi napisano pa bi Prandi mogao u over.
fina granica i odlicna kvota, emil jakobsen ima problema s trbusnim zidom i nece ga biti sto otvara novog izvodaca penala sto bi trebao biti on, igra citavo vrijeme na svom krilu ako nije BO tako da ovo se bas jako isplati uzeti uz nadu u pozitivan ishod