Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
yoldza wrote:Ali su zato glupe da nam poklone Davisa i Paula...inace kladionice mista ne mudruju stave prosjek igrava koliki je i to je to...njegov prosjek u reg . Djelu 10.5 sad su stavili dva skoka vise jer igra vise minuta sa 31 na 38 nikakve oni nemaju znalce jednostavno pre nego sto uplatis za njih radi sve ...pa 1.85 oni su sebi vratili 15% gubitka ;)

SLAŽEM SE!!!
Ali zato treba da se u pravom trenutku ukrcaš u pravi vagon i voziš!!!
Allena kad si uhvatio skokove dva puta iskačeš iz voza odma,jer ne dolazi 3 puta zaredom, kladionice zato i imaju 15% kad se igra pola pola,ali ti ih uhvatiš danas i propustiš sutra, naravno lako je to pričati ali treba znati kad će šta da bude.
Jbga što bi stara narodna rekla,kad bi znao gde ću da padnem ja bi seo.
By yoldza
#199359 Davis dolazi sve tri za redom :)

Za danas
Beverli under 6.5 def igraci sa ciglom u rukama ,uvijek moguć FT trouble , Tehnicke neke,njegovo je da prevede loptu a nekad ni to...

Inat tip. Nurkić under 9.5

Prvu me oborio na 8.5 dao 9 drugu ga igram under na 9.5 on 10

Večeras mislim da Neve imati lopti jer očigledno da ne radi ta taktika...davao je poene jer Gobert debil iskace i onda ovaj sam iz pnr...ako bude Booker i Durant agresivniji ne vidim nurka preko 6 uz mogućnost problema sa Faulovima
By UcenikBGD
yoldza wrote:Davis dolazi sve tri za redom :)

Za danas
Beverli under 6.5 def igraci sa ciglom u rukama ,uvijek moguć FT trouble , Tehnicke neke,njegovo je da prevede loptu a nekad ni to...

Inat tip. Nurkić under 9.5

Prvu me oborio na 8.5 dao 9 drugu ga igram under na 9.5 on 10

Večeras mislim da Neve imati lopti jer očigledno da ne radi ta taktika...davao je poene jer Gobert debil iskace i onda ovaj sam iz pnr...ako bude Booker i Durant agresivniji ne vidim nurka preko 6 uz mogućnost problema sa Faulovima

Šta Davis dolazi sve tri zaredom??? Poene ili skokove??? Skokove na 12,5 nije došao ali i da jeste,kakve veze ima to,kad on u regularnom delu sezone ima serije po 10+ vezanih overa na 10,5 granicu,ili po 6 7 mečeva i na 12,5 granicu skokova, poena je isto vezivao brdo overa i brdo undera. Ne možeš da gledaš tako uopšteno, Allen nije došao 3 puta zaredom a Davis nije došao 11 puta zaredom,tako da o Davisu možemo da pričamo kad veže 10 overa, ups... jedino što moraju da okrenu Denver na 4-3 i onda da ga pratimo dalje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
By UcenikBGD
yoldza wrote:Davis nije dosao tri puta za redom u reg dijelu preko 25.5 osim jednom

Pričaš napamet, imao je seriju od 3 vezanih pa 5 vezanih pa i od 4 vezana +25,5 samo ima jedna mala sitnica, njemu je granica u reg.delu znala biti i 22,5 jer kao što si rekao, u reg.delu je igrao 31 minut sad igra i po 40+ minuta u plej offu, nije isto.

Evo ti na brzaka Davis u januaru oklahoma dalas bruklin 27, 28, 26
u decembru pred novu godinu pet vezanih 31,26,40,26,33
pa sredinom deembra Indijana Dalas SaS Njujork 41,37,37,32
pa u novembru detroit oklah hjuston feniks 28,31,27,27
Tako da Davisa koji je imao serije kad je bio glavni igrač na desetine overa, ne možeš posmatrati tako!!!
By UcenikBGD
#199363 Drugo, postoje igrači koji su glavni koji ne forsiraju protiv slabijih,oni ložane kao Embiid i slični koji baš protiv slabijih trpaju po 30 40 50 itd itd,skokovi i asisti su druga priča od poena,jer ne zavise samo od igrača lično,ali to je duga priča,a svako gleda svojim očima itd itd ima puno faktora,ali bar je statistiku lako naći
By Jeffrey
#199364 Evo za uču i ostale jedan pik od mene za večeras
K.Middleton manje od 20,5 poena i manje od 7,5 skokova betbuilder koef 2.17
muči ga desni gležanj, i vodi se GTD,jučer nije trenirao, tako da nije laka povreda, i direktno će mu to utjecati na učinak u utakmici, pogotovo što se tiče skokova, druga stvar računam da bi mogao Ante igrati koji trenira i lako moguće da će igrati jer Indiana uzela brejk nema više opušteno tako da ovaj pik mi ima smisla i da Ante ne igra a ako zaigra onda je ovo penal. LP
(Ps još mi se svidja Booker 25.5+ ali Middleton mi sigurniji pik)
By SergioRodriguez
SergioRodriguez wrote:Davis 25.5 over 1.85 sve kladare

Nema se sta reci, Denver ne moze cuvati Davisa i on ovo u poluvremenu prebaci. Prve 2 utakmice po 32 poena a 30+ocekujem i danas. bez njegovih 30 komada nemaju sto traziti veceras

Steta pa Lakersi ne produze dugo ovu seriju da imamo penal svako drugo vece
By Gile777
Gile777 wrote:Pozz ekipa
Yoldza jesi živ??
Sviđa mi se včrs James asisti, Davis poeni, htio sam Embida poene ali ne znam u kakvom je stanju sa onim očnim živcom, i da li će ga drkati i smetati naočale!?!? Phila dns mora na max, embid 41 42 min na terenu sigurno ako ne bude ozljeda jebala...i sviđa mi se Orlando kec, iki manje poena Clevelanda..šta mislite?

Nije loše..došlo sve što sam odigrao i kako sam mislio...5 od 5 :D
Bravo ekipa za sve, nije loše...ajmo dalje :D