Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By LaVine
#199367 Da Denveru to ne odgovara ne AD nijednu prebacio :D
Svjesno pustaju da im ubacio 30 preko Jokica da ne razigraju ostali dio ekipe,a posebno Lebrona jer podize moral kada se zalaufa.Davao bi po 0 i 3 kao sto je dao u zadnjim cetrtinama da zele da se Gordon prikljuci na njega :D
Pogledajte da je covjek dao samo jedan kos preko Gordona :D

Dva najdraza igraca u NBA mi uzese najvise para Jokic i Doncic :D
Ne razumijem da su Lejkersi ovako retardirani pa jedini nacin da imaju sansu je da puste Jokica da ubaci 50,a da zatvore sve ostale igrace sto sam i mislio da ce uradiri :evil:
By LaVine
UcenikBGD wrote:
yoldza wrote:Ma mogao je imati 12 AST lagano ali nemaju sutera...par puta cisti ziceri ili faul na zicerima...ali samo ogledalo koliko treba imati Srece da se pogodi tip

Čuj nemaju šutera ???
Pa najbolje da LaVineov De Anđelo svaki meč ubaci 7 trojki !!!
Lik šutira trojke 38 do 40%, prošlu ubacio 7/11 pa naravno da sad sleduje 0/6!!! I onda 7/17 je 41% šut za tri,kao što je realno za njega, to se sve potire na velikim brojevima, STATISTIKA JE SUROVA!!!

hahahahahahah
Znas li kako je govorio Patrijarh Pavle sujeta i zavist su dva najgora grijeha jer prelaze u gordost ;)
Osvjesti se ;)

Koja je potreba da iz svega prozoves mene ajde objasni mi ako nije sujeta i zavist :D
Jos najgore od svega dam ti 5 od 7 pogodaka i ti izabers samo toga sto sam promasio :D
Kako nisi pomenuo Lebrona kao sing noci, kako nis pomenuo Mareja, Gordona,Lebrona as, Devisa i kako nisi pomenuo pobjedu Denvera pored svih misljenja da ce Lejkersi pobjediti.

UCO, UCO poenta zivota nije da se sladis tudjem promasaju nego svom pogodku ;)
By UcenikBGD
LaVine wrote:
UcenikBGD wrote:
yoldza wrote:Ma mogao je imati 12 AST lagano ali nemaju sutera...par puta cisti ziceri ili faul na zicerima...ali samo ogledalo koliko treba imati Srece da se pogodi tip

Čuj nemaju šutera ???
Pa najbolje da LaVineov De Anđelo svaki meč ubaci 7 trojki !!!
Lik šutira trojke 38 do 40%, prošlu ubacio 7/11 pa naravno da sad sleduje 0/6!!! I onda 7/17 je 41% šut za tri,kao što je realno za njega, to se sve potire na velikim brojevima, STATISTIKA JE SUROVA!!!

hahahahahahah
Znas li kako je govorio Patrijarh Pavle sujeta i zavist su dva najgora grijeha jer prelaze u gordost ;)
Osvjesti se ;)

Koja je potreba da iz svega prozoves mene ajde objasni mi ako nije sujeta i zavist :D
Jos najgore od svega dam ti 5 od 7 pogodaka i ti izabers samo toga sto sam promasio :D
Kako nisi pomenuo Lebrona kao sing noci, kako nis pomenuo Mareja, Gordona,Lebrona as, Devisa i kako nisi pomenuo pobjedu Denvera pored svih misljenja da ce Lejkersi pobjediti.

UCO, UCO poenta zivota nije da se sladis tudjem promasaju nego svom pogodku ;)

Ha ha ha, ne budi opsednut Ucenikom!!!
Nisam ni pomislio da tebe spustam niti podjebavam kad sam pisao ovo, sam si pisao da Rasel svaku ulazi over do kraja serije i da ti se ljudi zahvaljuju na tome, oki, ja niti sam ga igrao niti bi ga igrao, a poenta ovde je da Yoldza pominje srecu i nesrecu,ali ne gleda sa dobre strane, sad kaze da Lejkersi nemaju dobre sutere!!!???pa zato Lebron umesto 12 potencijalnih asista imao samo 9, zbog promasaja saigracha. A kad taj saigrac ubode neke ludacke trojke i sutira 70% trojke onda je znanje kad se odigra LeBron + asisti. Da je u drugom mechu Rasel sutirao trojke kao uobicajeno tokom karijere ili sezone, onda LeBron ne bi imao 12 nego 8 9 asistencija.
By LaVine
#199371 To je istina sto pises, zajebano je kod asistencija sto se dva igraca pitaju,a ne jedan ali je zato vazno koga igras asistencije onoga koji ih pravi dodavanjem pod kos na zakucavanje ili vraca loptu na sut spolja.Kod onih spolja je veliki rizik dok pod kos je rizik takoreci samo faul d ti je pokvari.Uvjek biram ove druge :D
Sve ok samo si mogao napisati Rasel bez ovoga Lavineov :D
By yoldza
#199374 Znaci AD je dao u drugoj utak preko Gorodna 2 poena jer je bio u foul trouble de mi reci koga su oni to specijalno zaustaavili tako sto ti kazes pustali AD ? Da nije Rivs ? d Russel je cuvan isto kao i drugoj tako da ovo sto ti pises nema veze s vezom...i James tip dana ti je dosao na cistu srecu mislim kad nije bio dosao ranije gdje je imao prilike ali lik igra sa invalidima... Denver nema šanse da zaustavi Davisa ali ni sam Davis ne može da pobjedi petorku Denvera...
By Darko1987
#199376 Živnuo forum, malo sam sad prelistao postove, ima svega. Učenik nastavlja svoj prljavi ples… :lol: :lol: :lol:

Veliki povratak dijaspore, raduje me to… 8-) Puno sreće ekipa… :mrgreen: :mrgreen: