Razmatram napad Denvera.
Jokica cuva Tauns ili Rid dok Gober ceka iza.
Kada primi loptu Edvards ili bilo koji bek prilazi odmah da ga udvoji napravi pritisak i sprijeci dodavanje.U toj situaciji ostavlja svog igraca,a to je obicno Porter ili KCP.Sada dalje, kada to urade ako Jokic nrma mogucnost da doda tom igracu na sutu za tri ide na kos.Tada obojica idu uz njega dok Gober ostavlja svog igraca i ide ispred njega da mu zatvori obruc sto prouzrokuje da ostavlja svog igraca koji je obicno Gordon ili Porter.Znaci sada ce Gordon morati mnogo boljr da se krece i otvara nego u prvoj da bi Jokicu olaksali.
Jokic je i sam priznao da nema snage da 45 minuta drzi na ledjima jednog od ove trojice jakih igraca koji mu bukvalno cijede snagu tako da ce ekipa morati vise da se krece i da mu se pravovremeno otvaraju sto su vjerovatno ova dva uvjezbali na treninzima.
Iz svega ovoga po mom misljenju najbolja opcija za over u Denveru je Porter
Jer kada je napolje on ce biti taj koji ce stojati pti Jokicu pri prijemu i ciji ce igrac morati da pridje,a i on jr najbolji suter u ekipi pa je to i logicno.
U drigoj vatijatni na utrcavanje po ceonoj loniji iza odbrane sto najcesce radi Gordon ce raditi i Porter jer jedino on to i moze i radi osim Gordona tako da je to druga opcija za njegove poene gdje opet kada sva trojica polete na Jokica on isto moze da kuca.Sve i da bude fauloranja pti tom ulazu on je bolji izvodjac bacanja od Gordona pa mi logicno da on to radi posebno sto su Gordona odlicno tu zatvarali.
Trece trci kontre i cetvrto i bez Jokicevog prijema on sam sebi moze da iskreira poene i on ce jedini ivjek imati ptiliku da je u mis mecu jer kako god da se postave njega tesko mogu da zaustave jer se otvara i bez lopte sa blokom ima uvjek otvoren sut.Visok perfektan sut sa brzim ozbacajem tesko je to zaustaviti.
Ovdje je jedini problem sto nije dobat u glavi pa mu nikada ne mogu vjerovati ali vec neko vrijeme je namjestio nisanske sprave i postao je konstantan tako da i zu mu se valjda moze vjerovati jer je vratio samopouzdanje sto mu je uvjek bio najveci ptoblem.
Sve u svemu moj prvi izbor iz Denvera je:
MPJ 18.5 over 1.87
Drugi ozbor je :
Gordon 12.5 over 1.92
Ovo podrazumjrva i trecu opkladu:
Jokuc 8.5 ass over
Edvardsa mogu da cuvaju samo KCP,Gordon ili Cristian.Prave mu mnogo blokova posebno da ga ostave na Jamalu sto ce mislim Denver ovog puta traziti da izbjegne.Tu ptilazi i Porter u pomoc tako da ce i oko njrga sada biti po tri igraca sto ce biti mnogo prostora za Konlija i Danielsa iako se Yoldza ne slaze oni ce biti svjesno ostavlja i sami na sutu.
Moja opcija je ipak Tauns kao najlogicnijr rjesenje.
Na PNR je Jokic izlazio visoko na Edvardsa sto nije donijelo rezultat pa mislim da ce ovog puta Jokic ostajati pod kosem i da ce se vise kockati sa njegovim sutevima spolja,a i mislim da ce ga bolje zatvarati i Jamala izbaciti iz odbrane njega.Ovo sve dobodi do opet dvije odlicne opklade.Ostanak Jokuca pod obrucem podrazumjrva njegov over skokova kao Gordonov under skokova.Kako ce Gordon biti dosta na Edvardsu tako nece imati cuvara za Taunsa,Sve i sa Gordonom Tauns je eksplozivniji od njega i ne moze ga ovaj ni tu zaustaviti mnogo jed
an na jedan sto mora biti jer udvajanjrm Edvardsa Tauns mora biti taj dzoker igrac u napadu jer poeni Konlija,Danielsa i Hobera ne donose pobjedu.Rid je isto igrac koji moze da radi sto i Tauns posebno sto ulazi sa klupe ali mislim da ce Tauns vise igrati i vise biti koristen jer ce vise igrati osim ako opet udje u ptoblem sa faulobima.Mislim da ce danas vise Rida koristiti u odbrani na Jokicu bas da bi Taunsa sacuvali faulova,a i agresivniji je od njega.
Tauns im i u ptvoj dao 20 za 31 minuta i to nije sto je dao nego sto ih je lagano davao.
Sve u svemu:
Tauns 18.5 over
Gordon 6.5 sk. Under
Bas je daleko od kosa
Jokic 12.5 sk. Over
Bice pod kosem za razliku od prosle
Gober 12.5 sk over
Ne cuva svog igraca crka Jokica i uvjek je pod svojim obrucem
Sva igra minesote je usmjerena na Jokicu tako da sam prilicno siguran da ce biti bas ovakakav scrnario vecerasnje utakmice
Dajtr neke sugestije ako se ne slazete,a ako se nekome nesto svidja neka to i izme
On prevodi loptu i pokrece napad koji se svodi da preda loptu Edvardsu i ovaj to obicno zavrsava sam.Toliko mu lopti doda,a posto se asistencije u Nba racunaju kako se racunaju pola tih asistencija Edvards sve sam odradi ali asistencija se pise
Pročito sam tvoje analize, i eo...povjerovao sam ti sve
Mene si ubjedio da će to baš tako biti
Lijepo si obrazložio, i objasnio...samo, hoće li to tako biti danas? Ajde NBA znalci, uključite se
Šta ostali misle??
Gober da propusti utakmicu jer treba da dobije dijete i da se vrati za Minesotu
Covjek prima milione i igra jednu od najvaznijih utakmica u karijeri i da podje kuci prije utakmice,a svakako svi idu za 10 sati posle
Kod nas bi ga razapeli i da izjavi to, a ne da je stvarno propusti hahahha
Sto da je drzi za ruku dok se poradja
LaVine wrote:Zamisli kakvu su to debili![]()
Gober da propusti utakmicu jer treba da dobije dijete i da se vrati za Minesotu![]()
Covjek prima milione i igra jednu od najvaznijih utakmica u karijeri i da podje kuci prije utakmice,a svakako svi idu za 10 sati posle![]()
Kod nas bi ga razapeli i da izjavi to, a ne da je stvarno propusti hahahha
Sto da je drzi za ruku dok se poradja
Ne razumes ti to druze sudija!!!
LaVine wrote:Ucenik ako ce da me napadne za neku gresku neka to uradi prije utakmice jer posle nista ne priznajem
Puno gresaka pravis kao i uvek, da ne pominjemo Ardena i Luku koji su 1/6 1/6 dolazili tvoje prognoze.
Doduse za veceras imas izgovor ako Rudi Gob ne bude na mechu.
Ja sam odigrao A.Gordon duble duble kvota 6,00 u balkan betu singl i drugi singl Jokic triple duble kvota 2,4 u balkan betu.
U admiralu ima onaj K.Anderson Kinez +2.5 poena!!! Ako jos ne igra GoberT jos su vece sanse za over. Prvu igrao 12minuta bez promasaja iz igre
Moze da bude raznih taktika ali ima nekih stvari koje se ne mogu ptomjeniti ako svi igraju
Gordon zna da poktiva Jokiceve centre ako ovaj to ne moze ali Gober je igrac kome ne treba Gordon tako da moze i Jokic.Gordon kako god okrenes mora cuvati Taunsa,Edvardsa ili Rida i koga god cuvao svi su daleko od kosa jer samo je Gober u reketu.
Njegovi skokovi su na ovoj granici samo jer cuva Jokiceve igrace pa je pod obrucem da bi ovdje uhvatio 7 mora imati 3-4 off skoka sto je protiv ovakvog reketa Minesote bas tesko.Porter i Jokic pod njihovom kosem on daleko meni nije logicno da se on moze primaci ovoj granici.
Konli prenosi najveci dio posjeda i daje je Edvardsu tako da i to se ne bi trebalo mijenjati za njegove asistencije kakva god takmtika bila
Gober ako bude igrao mora biti pod kosem i u napadu i odbrani tako da njegovi skokovi takodje jos na 11.5 ne bi teebalo da budu pod znakom pitanja i jos znamo da to jedino zna da radi
Sve drugo moze biti taktike