Irving jos nista nije pokazao u toj seriji.
Ima brzinu i moze protiv holmgrena, dobro trpa i trojke u tranziciji. Danas ocekujem da i on povuce u napadu (Luka vuce ozljedu). Puno ga podvajaju, ali morat ce naci put za koseve.
Lively prosli match odigrao manje kao sto bi trebao, pa ostao samo na 7p (imao je malu ozljedu). Igra dobro u odbrani pa bi trebao dobiti svojih 25min. Kai i luka ga dobro koriste u napadu, dobija i puno off skokova, pa 10p nebi trebao biti problem.
Luku ocekujem vise na ass nego sutiranju. Igra sporo (ozljeda), a za okc treba brzina, tako da uzimam ass. Pogotovo ako ce kai vise sutirati nocas.
Ne treba njemu brzina za njih nego pokretljivost sto prouzrokuje ta povreda pa ne moze da radi promjene pravca, kocenje itd.
Jedino mi nije jasno sto Irving radi na ovim zadnjim utakmicama kao da nece namjerno na kos
Irving za game 2 rekao na press konferenci kako je namjerno samo trazio suigrace za ass, da jih proba sto vise razigrati. Od tada dalje neznam sta se desava sa njim.
JohnnyNoCash wrote:Metla Minessote il 4:1 maks kako ono bješe?
Bilo je i prosle god da nece dalje od finala konferencije i to pola foruma je govorilo to
JohnnyNoCash wrote:Metla Minessote il 4:1 maks kako ono bješe?
Jbg povlacim ja što sam rekao
yoldza wrote:JohnnyNoCash wrote:Metla Minessote il 4:1 maks kako ono bješe?
Jbg povlacim ja što sam rekao
Sta ti je civilizovana zemlja!!!
Od tvrdoglavog Bosancherosa napravi gospodina coeka!!!