29.5/C.Anthony (NY Kn-N.Orl) ... over ... @1.90 marathonbet
kod nas u lokalima 32.5, jos jedna greska marathonovih bookera... svi znamo koliko suteva uzima Anth., ko je gledao zadnju tekmu, vidio je da je i dosta toga promasio, siguran sam da danas ide u over... statisticke podatke moze svatko izvadit na raznim str... LP
24,5 - Irving K. (Cle) VIŠE Cuva ga Nash , koji neigra bas dobru agresivnu obranu.
New York - New Orleans 1 1,35 NY u krizi, mislim da bi trebala danas kuci doci pobjeda, vrijeme je.
takoder igram ovo, neki lokali vec podigli na 24.5, ovo mi je isto jako dobar bet, pa dao im je u 1. utakmici 30, mislim da ga nema tko zaustaviti kod Portlanda...
sale89 said
23/Westbrook R. (Portl-Oklah) ... over ... @1.90 marathonbet
takoder igram ovo, neki lokali vec podigli na 24.5, ovo mi je isto jako dobar bet, pa dao im je u 1. utakmici 30, mislim da ga nema tko zaustaviti kod Portlanda...
Istina, pojest ce malog rookija
Bryant 31,5 over
C.Anthony 30,5 over
R.Westbrook 22,5 over
Curry 20,5 over
izvor www.betx.sk
kneza88 said
ja nevjerujem da sam još jednom ispao glup i uzeo neke parove odavde koji su bili najviše spominjani . pa vi ljudi pojma nemate o nicemu, pa jebote od svih parova ne pogodite ni 4%. Kladionice trljaju ruke kraj takih budala ko vi i mene budale kad sam vas slušao za bilo šta. kao neke informacije dajete !? užas klošara i klinaca retardiranih kojima nebi ni dala cura u ss- u da uplate listić . . jebite se svi
Mi smo svi zapravo zaposleni u kladionicama i one nam placaju da tu stavljamo krive tipove i vas uvjeravamo da je nesto zicer kako bi im povecali profit, a zapravo se vec zna ishod utakmice jer je cijela NBA liga namještena.
A i baš mi je žao kaj nisi dobio novce na našim parovima jer kad god ti napišeš analizu ona uvijek prođe i mi svi dignemo lovu.
cipi cips said
kneza88 said
ja nevjerujem da sam još jednom ispao glup i uzeo neke parove odavde koji su bili najviše spominjani . pa vi ljudi pojma nemate o nicemu, pa jebote od svih parova ne pogodite ni 4%. Kladionice trljaju ruke kraj takih budala ko vi i mene budale kad sam vas slušao za bilo šta. kao neke informacije dajete !? užas klošara i klinaca retardiranih kojima nebi ni dala cura u ss- u da uplate listić . . jebite se svi
A tko si ti? Ovo ti je prvi post i pricas takve gluposti.Sigurno se puno razumijes u nba kad ovamo dolazis samo da bi prepisao parove.Ajde prosetaj dalje
Iskreno, tip je u neku ruku i ispravne stvari rekao.
Za analize tipa 'taj i taj je ljut, večeras ide u over' ili 'dokazat će da može' pa uz to se još doda da je zicer večeri ili recimo 'nn ekipa je nabrijana, hendikep za visoki ulog' i slične stvari bi recimo (teoretski) na forumu trebale rezultirati momentalnim banom.
Bez obzira prošao taj par ili ne, na osnovu nečije 'nabrijanosti' ne možeš nekome sugerirati da baci pare bezveze, nije NBA 'ispuni mi želju' jbt pa da pobijedi ko kad hoće ili da neki igrač zabije 40 poena kad mu se digne.
Rijetko kada nešto napišem, najčešće igram za sebe i na svoju odgovornost. Recimo sinoć, napišem da neće nastupiti najbolji igrač Indiane (bukvalno 50% ekipe je zpr on) i onda poslije neko opet forsira 'svejedno hendikep'.
Ne mogu sada tražiti ko je to bio ali ako se pronađe u ovom mom komentaru zamolio bih ga da mi kaže kada je posljednji put gledao meč Indiane?
Pa 50% napada i 60% odbrane je Paul George za Indianu. Bukvalno sam sumnjao u pobjedu uopše a kamo li da 'lagano prođe' hendikep i to od 11.5 poena. Hvala Bogu pa kao što napisah, na vlastitu odgovornost igram i rijetko kome nešto sugeriram za visoki ulog obzirom na visok rizik svakog para kada je u pitanju NBA ali eto baš na tom paru sam sinoć extra profitirao. Drugi u kombinaciji je bio hendikep na Miami.
Letačima (posjetiocima koji su tu da bi prepisali par) sugeriram da prije nego ga prepišu i sami provjere kolike su šanse da prođe.
Recimo, odmah nakon što je ispao George iz kombinacije, prvi post je da bi David West trebao otići u over, morao sam i to komentarisati jer taj tip po meni u zadnjem periodu jednostavno NE MOŽE gurnuti loptu kroz obruč. Već neko vrijeme kako gledam utakmice, sve manje i manje mu ide šut. Sva sreća pa ima vrhunski pregled igre a o načinu na koji brani ne treba ni trošiti riječi, inače, da neme ove druge kvalitete kao šuter teško da bi glatko igrao u prvih 5.
Bilo kako bilo, danas novi dan, nova nafaka.
Vi koji pišete, vodite računa šta pišete i ne razbacajte se sa procentima preko 80% ili riječima 'zicer', 'sigurica' i slično, a vi koji čitate (prepisujete) još jednom sve što ste izdvojili provjerite.
SRETNO.