NBA Knight said
Evo da otvorim temu i za danas. Samo 3 utakmice su na rasporedu.
Bravo Knight za jučerašnji tekst vezano za "velike znalce, muljatore, prodavače magle, pretplatnike" itd... itd...
svaka čast...
celavi_stvor said
NBA Knight said
Evo da otvorim temu i za danas. Samo 3 utakmice su na rasporedu.
Bravo Knight za jučerašnji tekst vezano za "velike znalce, muljatore, prodavače magle, pretplatnike" itd... itd...
svaka čast...
Hvala, nisam mogao podnijeti više, traje konstantno već mjesec dana, još sam ja njima i odgovarao i objašnjavao zašto ne, al više ne odgovaram nikom tko pita takvu glupost
Jucer jako dobro, prosao glavni listic, a na rekreativnom samo west zakazao. Danas malo utakmica ali su zato koeficijenti vise nego dobri.
Jučer je okc odigrao prema očekivanjima te nema razloga da ih ne ispratim i danas. Danas u kod Twolvesa love svoju 13 uzastopnu pobjedu. Momčad se nakon šoka u vidu odlaska Bradonje totalno oporavila te su svakom utakmicom sve uigraniji i uigraniji. Posebno je dojmljiva igra Westbrooka i Duranta koji su trenutno jedini dvojac u ligi sa po više od 20 poena u prosjeku svaki. U jučerašnjoj utakmici od 100 oklahominih poena onu su izravno bili odgovorni za 68 poena. Nema se što specijalno pisati o njima, svi igraci su na broju i spremni putuju u Minneapolis.
Glavni razlog igranja kontra vukova je umor i izuzetno težak raspored. Ova utakmica im je 5 u 7 dana te jedva čekaju dvodnevni odmor nakon ovo utakmice. Zadnje dvije su izgubili na neugodnim gostovanjima kod Orlanda i Miamia gotovo identičnim rezultatom, 102-93 i 103-92. Vraća se Rubio no sumnjam da ce nesto posebno pridonijeti momcadi jer jos nije na 100posto te mu je minutaža dobrano reducirana kako bi se izbjegao povratak ozlijede.Mislim da danas nemaju pretjerano sansi nositi se sa vrućim Oklahominim igračima.
Očekujem pbjedu bolje Oklahome te ću još odigrati i over 198,5 koševa.
Sretno!
Portlandu danas nece igrati aldrige te će netko od ostalih igrači morati nadoknaaditi tih 20 poena manjka koliko inace zabija Lamarcus. Uvjeren sam da ce taj iskorak napraviiti lillard koji se nameće kao rookie of the year daleko ispred Davisa od kojeg sam puno vise ocekivao. Lilliard igra fantasticno te je po meni ponajbolji igrac u redovima portlanda. Dečko trči ko lud, zabija ulaze, trice, šuteve s poludistance, skače, asistira, sve u svemu pravi all around igrac. Minutažu ima nesto manje od 40 minuta po susretu a danas bi trebao ispucati više od 15 šuteva što mu je ovogodisnji prosjek.
Što se tiče match upa, na drugoj strani ima Lawsona i veterana Millera. Lawson je solidan play u svim aspektima igre osim obrane tako da s te strane vidim veliki prostor za mladog rookija. Drugi play denvera je Miller koji je i dalje dobar asistent ali kada treba trcati onda je to malo vec problem za stare kosti. Lilliard ce ga jednostavno izdominirati brzinom i nema sanse da ga Miller moze zaustaviti.
Od svih utakmica do sada koje je igrao tek je u dvije uknjižio jednoznamenkasti broj poena sto je jos jedan pokazatelj zrelosti i kvalitete, a to ce danas jos jednom pokazati sa 20+ utakmicom.
Sretno svima koji isprate!!
Minnesot(h+3,5)-OklahomC (21.12. 01:00) 2 1,85
Lillard D.(-19,5+)-Por-Den (21.12. 04:00) više 1,85
TEČAJ: 3,42
LISTIĆ 2:
Minnesot(198,5)-OklahomC (21.12. 01:00) više 1,85
Dallas-Miami Heat (21.12. 03:30) 2 1,50
WestbrookR(-22,5+)-Min-Okl (21.12. 01:00) više 1,85
TEČAJ: 5,13
-razlog je jednostavan jucer su me sjebali (oklahoma) danas nece jer tak mi je inace ak me prvi dan rusi drugi dan isti par prolazi neka ludost al tak je
nego igram ovo jednostavno iz razloga sto je ovo mala margina za oklahomu, mozete i vidjet da su se u svakom susretu kantali s minesotom njihovi posljednji susreti oklahoma je zabijala 115,116,104,111,118
Mislim da se supersport zajebo s ovakom marginom i vjerujem da ce koeficjent pasti ili ce povecat marginu stoga sto prije iskoristite ovo cudo hahaha
a Durant sta o njemu imam pricat zvjer sinoc je zabio 40 poena jednostavno ovo bi mu trebao biti laksi trening
sretno ko isprati