Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By a.iverson
#2116 eh,pocinje i Australian Open pa evo nekih mojih prognoza za danas :

Nishikori-Hanescu 29,5 under 1.85

Nishikori zvijezda u usponu koji bi zasigurno vec bio u top 10 da ga povrede nisu sprijecile u tome.Imao je neku manju povredu koljena pa je na vrijeme odustao od egzibionih meceva da bi se sto bolje pripremio pa je tako prekjucer tvitao da ga koljeno super slusa i da ce biti potpuno spreman.Nishikori je all round igrac kojem samo bolji servis fali da bi bio medju top 5.Forhandom i dvorucnim backhandom igra odlicno,agresivan je i odlicno fizicki pripremljen.Hanescu s druge strane,31 godina,vucara se po challengerima i sve sto je uspio u karijeri (a i nije uspio nesto puno) postigao je na zemljanim podlogama.Nishikori ce ga danas apsolutno pomesti s osnovne linije i lagano rijesiti mec u svoju korist.

Almagro-Johnson -7,5 2 1.5

Almagro poznat kao igrac koje svoje protivnike ne razvaljuje i koji je psihicki dosta cudan.Igra protiv dobrog servera sa solidnim fothandom koji voli ove brze podloge i koji se sigurno u startu nece predati.Almagro cesto zna i izgubiti set jer rijetko moze odrzati koncetraciju sat i pol -2 na nivou pa zna da grijesi u serijama sto bi Johnsom mozda i mogao iskoristiti pa doci do jednog seta.U svakom slucaju,nesto u stilu 6:3 6:4 6:3 definitivno ne ocekujem jer Almagro nije tip igraca koji svoje protivnike tako pobjedjuje.Ovdje je dobra opcija i over gemova.

Ulog: visok

Sretno !
By a.iverson
#2184 steta zbog Nishikorija,jednostavno kad covjek nema srece.Promasi zicer na 4:3 u prvom setu na 40:15,kad je imao dvije break lopte,pa propusti 5:3 u tie breaku i onda ga naravno pomete s terena.Dugo sam se razmisljao izmedju hendikepa i undera i na kraju se odlucim za onu goru opciju. :S
By Grunf
a.iverson said

steta zbog Nishikorija,jednostavno kad covjek nema srece.Promasi zicer na 4:3 u prvom setu na 40:15,kad je imao dvije break lopte,pa propusti 5:3 u tie breaku i onda ga naravno pomete s terena.Dugo sam se razmisljao izmedju hendikepa i undera i na kraju se odlucim za onu goru opciju. :S

Znam da ti to nije neka utjeha, ali bila ti je dobra analiza i dobar pokušaj. Samo ti je sreće falilo. Cry
By kokodril
a.iverson said

steta zbog Nishikorija,jednostavno kad covjek nema srece.Promasi zicer na 4:3 u prvom setu na 40:15,kad je imao dvije break lopte,pa propusti 5:3 u tie breaku i onda ga naravno pomete s terena.Dugo sam se razmisljao izmedju hendikepa i undera i na kraju se odlucim za onu goru opciju. :S

analiza je imala glvu i rep,šteta zbog pada ali se bar vidi da ne lupetaš napametWink
By Grunf
Matya said

Samo na brzinu danas Duvnjak UNDER 3,5. Goluza je rekao da ce ga odmarat jer alzirci nisu neki neki protivnik koji bi nam zadavao glavobolje. Sretno! http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-wink.gif

Ja sam odigrao 3 prognoze za utakmicu Hrvatska - Alžir na istom listiću:
Hrvatska u 1.pol zabije više od 14,5 (bilo 15) :)
Kopljar zabije više od 3,5 (trenutno je zabio 4 gola) :)
Duvnjak manje od 3,5 (Do 43.minute Duvnjak 0 golova, a onda u idućih 7 minuta zabije 3 komada i sada se znojim zadnjih 8 minuta, a nadam se da neće više ulaziti jer mi je to jedini spas). :) Ako prođe Duvnjak, zahvalit ću ti, ako ne prođe grrrr... LaughLaughLaughLaughLaugh
By Matya EllisMVP
Matya said

Samo na brzinu danas Duvnjak UNDER 3,5. Goluza je rekao da ce ga odmarat jer alzirci nisu neki neki protivnik koji bi nam zadavao glavobolje. Sretno! http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-wink.gif

Dule ''lagano'' haahha kako sam se treso kad je zabio 3 gola u 4 napadaLaughLaugh
By Matya EllisMVP
#2246 Hlavackova- Vekić 2 2.00

Par koji išćekujem danima. Premijera neše mlade nade na nekom Grand Slam turniru. Donna ima 16 godina i uz to sto je 106. igracica na svijetu okarakterizirana je kao jedna od najvecih svjetski nada u svijetu tenisa. Krajem prosle godine osvojila je i svoj prvi WTA turnir izvtsnom igrom u Taskentu. Za svoje godine je izrazito jaka u glavi, te to u kombinaciji sa teniskim znanjem i vjestinom koje posjeduje sigurno opravdava ovaj naziv najvece nade. Ona će AO napasti svim snagama jer je to turnir na kojem joj se pruza za prilika za afirmacijom u teniskom svijetu koju ima rijetko koji igrac sa 16 godina. Ona je sama izjavljivala da jedva ceka da izade na teren i pokaze sto zna. Svakako cura o kojoj ce se itekako pricati za par godina.

Hlavackova je pak u singl turniru reda radi da joj ne bude dosadno dok ceka svoje meceve u parovima. Ipak su njoj parovi prioritet jer su ona i Hradecka postavljene kao druge nositeljice turnira parova a po meni su trenutno prve kandidatkinje za osvajanje nakon Errani i Vinci. Trenutno je 65. na wta ljestvici i iskustvo je na njezinoj strani, ali nocas ce glavna prevaga biti želja i motivacija, po cemu Donni ne moze parirati.

Možda je ovo malo navijacki tip jer mi je jako draga igračica ali za neki srednji do nizi ulog treba uzeti ovaj par.

A i Donna je puno zgodnija od Hlavackove!Wink
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/252044_425583217513310_228386454_n.jpg
By Matya EllisMVP
Matya said

Hlavackova- Vekić 2 2.00

Par koji išćekujem danima. Premijera neše mlade nade na nekom Grand Slam turniru. Donna ima 16 godina i uz to sto je 106. igracica na svijetu okarakterizirana je kao jedna od najvecih svjetski nada u svijetu tenisa. Krajem prosle godine osvojila je i svoj prvi WTA turnir izvtsnom igrom u Taskentu. Za svoje godine je izrazito jaka u glavi, te to u kombinaciji sa teniskim znanjem i vjestinom koje posjeduje sigurno opravdava ovaj naziv najvece nade. Ona će AO napasti svim snagama jer je to turnir na kojem joj se pruza za prilika za afirmacijom u teniskom svijetu koju ima rijetko koji igrac sa 16 godina. Ona je sama izjavljivala da jedva ceka da izade na teren i pokaze sto zna. Svakako cura o kojoj ce se itekako pricati za par godina.

Hlavackova je pak u singl turniru reda radi da joj ne bude dosadno dok ceka svoje meceve u parovima. Ipak su njoj parovi prioritet jer su ona i Hradecka postavljene kao druge nositeljice turnira parova a po meni su trenutno prve kandidatkinje za osvajanje nakon Errani i Vinci. Trenutno je 65. na wta ljestvici i iskustvo je na njezinoj strani, ali nocas ce glavna prevaga biti želja i motivacija, po cemu Donni ne moze parirati.

Možda je ovo malo navijacki tip jer mi je jako draga igračica ali za neki srednji do nizi ulog treba uzeti ovaj par.

A i Donna je puno zgodnija od Hlavackove!http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-wink.gif
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/252044_425583217513310_228386454_n.jpg

Donna Vekić je pobijedila 6-1 6-2Cool Idemoooo!
By Grunf
#2309 Danas je moj prijedlog rukomet:
Rutenka iz Bjelorusije zabije više od 8,5.

Visoka granica, ali ja svejedno mislim da će on to prepucati. Razlog mog razmišljanja leži u tome što on (kao Lazarov u Makedoniji) ima slobodne ruke i može pucati koliko želi, te izvodi 7-erce za Bjelorusiju. Srbiji je zabio 10 golova (iako su kladionice jučer napisale da je zabio 12, danas gledam na službenim stranicama prvenstva i piše 10), a Poljskoj u prvoj utakmici je zabio 9 golova. Na vratima Srbije (Stanić) i Poljske (Szmal) su dva dobra golmana i on ih je "izbušio". Danas na vratima Koreje brane Park Chan-Young i Kang Il-Koo za koje iskreno nikada nisam čuo i mišljenja sam da će ih Rutenka također izbušiti. Zajedno su u prve dvije utakmice imali 20 obrana (ozbiljan golman to skoro ima na jednoj utakmici). Koreji su Ilić i Vujin zabili 12 komada s pozicija na kojoj u reprezentaciji Bjelorusije igra Rutenka. Znači da bi Rutenka s te pozicije također mogao zabiti barem 10-ak komada
Osim toga, ovo je za Bjelorusiju kvalifikacijska utakmica za prolazak skupine, jer mislim da su slabiji od Poljske, Srbije, Slovenije, ali isto tako mislim da su bolji od Koreje. "Tanka bekovska linija u kojoj nema pravih igrača osim Rutenke je također nešto što je Ševcov apostrofirao, naglasivši kako puno toga leži na Rutenkinim leđima". Znači sve ovisi o Rutenki. :)

Podatak iz povijesti, Rutenka je 2006 na Euru u Švicarskoj kao reprezentativac Slovenije :) bio najbolji strijelac s 51 golom.
Trenutno igra za Barcelonu, pa mu španjolski parket predstavlja domaći teren. :)
------------------------------------------------------------------------------------------
Još mi se neke stvari vrte po glavi osim "standardnog" Lazarova (Duvnjak 3,5 više, Kopljar 3,5 više, Vuković 3,5 manje (mislim da se neće danas naigrati), Nagy 3,5 više) no ipak je to sve vezano za jednu utakmicu, pa ću to još dodatno analizirati tijekom dana. :)
Ako netko ima razmišljanje vezano uz ove dodatne igrače ili čak smatra da Rutenka nije dobar izbor, slobodno tj poželjno je da komentirate. :)