Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By bedblueboys
#2305 sa ovim kratkim postovima na forumu od tipa "ovaj ne moze ubaciti 2 poena" igra cijeli mec a ubacio samo 10 poena",ili "koji je debil taj i taj igrac" Mislim da im nije mesto ovde vec na chatu.Bez veze se postiraju ovakve gluposti,ipak forum je da bi postirali tipove analize i nasa razmisljanja,ipak gubi na estetiku ovakav forum,previse se puni sa bezvezni stvarima.Ajmo ljudi sve ovakve postove na chatu,tamu im je mesto i najpreglednije su tamo.Zna se za sto sluzi forum,sigurno ne za 1 ili 2 recenice od tipa koji sam prethodno spomenuo.poz
By Matya EllisMVP
Matya said

Danas igram samo dubl Washington i Oklahomu , koef je oko 2,5.

Prvo Washington. Trenutno su na dvije pobjede u nizu od toga je jedna protiv Oklahome a to je vrijedno paznje. Vratio im se Wall koji je odigrao solidno u prvoj utakmici nakon ozlijede gdje je zabio 14 koseva u 21 minutu. Minuza ce mu rasti tako i kosevi, ali njegov utjecaj je daleko veci od toga, jer je on jedan od boljih playeva lige i kada je on u igri njegovi suigraci igraju bolje. Falit ce im vjerojatno Crowford ali to niji sigurno. Odigrali su dvije utakmice ove sezone s orlandom i u svakoj je domacin odnio pobjdeu. Orlando je pak prekinuo katastrofalni niz neobjesnjivom pobjedom protiv LAC i mislim da to ni njima nije jasno kako se deselo. Sumnjam da ce dans moci ponoviti takvu partiju. Glen Davis ce vjerojatno igrati za ORL.
Ovo je predobar koef na wash koji zove jednostavno da ga se odigar jer su po mom misljenju konacno dosli bolji dani u glavni grad i ovakve utakmice ce trebati dobivati.

Oklahoma je najbolja momcad u ligi i gaze sve po redu dok s druge strane Sunsi nakon gubitka nasha ostaju bez glave momcadi i sad ne znaju sta ce ni gdje ce. GM im je jedan od losijih u ligi i ako nastavi ovako trejdat odnosno ne trejdat i dalje ce nositi tu neslaavnu titulu. Sunsi ako ne naprave par solidnih treadova do krada deadlinea mogu poceti jos vise tonuti prema dnu ljestvice. Trenutno nemaju neke zavidne rezultate, tu i tamo nekoga iznenade kad nalete na momcad koja ima los dan ali ovakve momcadi kao okc jako rijetko imaju lose dane. Okc je izgubila kod washigtona nedavno i bas to svjeze sjecaanje im danas nece dozvoliti opustanje.
Po meni 2 ko kuca a vidjet cemo na kraju utakmice hoce li ta kuca ostati stajati ili ce se srusiti kao da je od karata. Nadam se ovome prvom. http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-cool.gif

Nadam se da je ispratio nekoCoolLaugh
By Goodness
#2308 Evo konacno je dosao i taj dan da i ja nesto pogodim http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif
bilo je stvarno nekoliko vrhunskih listica i samo malo ih je dijelilo od uspjeha... Vecinu je skinio afflalo, miami i atlanta koja je imala manji prosjek ubacaja od nas (sto se tice pogodenih listica). Dobro smo pogadali (oko 68 posto parova) i stata sto nismo vise pogodili i uzeli lovi...14.1.2013.gif
By NBA Knight
NBA Knight said

Moji parovi za danas:
Memphis - LA Clippers (+8,5) 2 - već je spomenuto da gay danas propušta utakmicu, vrlo važan kotaćić u Memphisovom sustavu i jedan od nostielja igre naravno. Što se tiče Clippersa znamo da su u velikom naletu, koji je bio prekinut neočekivanim kiksom protiv Orlanda neki dan. Svejedno, mislim da Clippersi igraju odlično i da bi danas trebali barem biti ravnopravni s Memphisom tako da mi se jako sviđa opcija da neće izgubiti sa 9 ili više razlike. Izašle su neke obavijesti o Paulu kao da se ozljedio nešto malo prošlu utakmicu, ali izjavio je da je spraman i da će naravno igrati. Ako on kaže da je spreman, u ovom multimilijunaškom biznisu gdje nema zajebancije, ja mu vjerujem da stvarno i je.

Dallas - Minnesota 1 - back 2 back utakmica za Minnesotu, jučer igrali protiv San Antonia i izgubili, danas u goste kod Dallasa koji napokon nema niti jednu ozljedu u momčadi. Realno imaju potencijala i igrače na svim pozicijama i za očekivati je sad kada im se glavna napadačka opcija i vođa Dirk vratio da se dižu u igri. Kod Minnesote naravno ozljede su jedan od faktora zbog kojih mislim da će teško ukrasti pobjedu Dallasu u gostima.

Pierce 20,5 manje - Pretpostavlja se da bi ovo trebala biti lagana utakmica za Bostona a i koef to pokazuje. 1.15 je na domaćine. Gledajući vanjske igrače Bostona smatram da bi Pierce danas mogao dobiti lijepi odmor. Dakle play Rondo, Bradley je starter koji također može biti play, Terry je dvojka s klupe koja isto može preuzeti ulogu razigravača, Lee, Barbosa i Green koji se može koristiti na 3 i na 4. Sad u tom sustavu se u slučaju lagane utakmice stvarno otvaraju bezbrojne mogućnosti treneru kako da rotira svoju vanjsku postavu. Dalje, smatram da bi Pierce trebao igrati 25-30 minuta danas i u toj minutaži smatram da neće zabiti 21 ili više jer jednostavno neće biti potrebno forsirati kao što bi možda radio u težim dvobojima. Tako da uzimama Pierce manje od 20,5.

LaughLaughLaugh Kod Pierca sam realno imao dosta sreće, ali ne bunim se, lijepo ju je imati na svojoj strani Laugh
By wade87
#2313 [Pierce 20,5 manje - Pretpostavlja se da bi ovo trebala biti lagana utakmica za Bostona a i koef to pokazuje. 1.15 je na domaćine. Gledajući vanjske igrače Bostona smatram da bi Pierce danas mogao dobiti lijepi odmor. Dakle play Rondo, Bradley je starter koji također može biti play, Terry je dvojka s klupe koja isto može preuzeti ulogu razigravača, Lee, Barbosa i Green koji se može koristiti na 3 i na 4. Sad u tom sustavu se u slučaju lagane utakmice stvarno otvaraju bezbrojne mogućnosti treneru kako da rotira svoju vanjsku postavu. Dalje, smatram da bi Pierce trebao igrati 25-30 minuta danas i u toj minutaži smatram da neće zabiti 21 ili više jer jednostavno neće biti potrebno forsirati kao što bi možda radio u težim dvobojima. Tako da uzimama Pierce manje od 20,5.

Kakva sreća, očito si je pošteno zaslužio. Drago mi je jer sam ispratio sa solidnim ulogom, hvala.
By Goodness
NBA Knight said

NBA Knight said

Moji parovi za danas:
Memphis - LA Clippers (+8,5) 2 - već je spomenuto da gay danas propušta utakmicu, vrlo važan kotaćić u Memphisovom sustavu i jedan od nostielja igre naravno. Što se tiče Clippersa znamo da su u velikom naletu, koji je bio prekinut neočekivanim kiksom protiv Orlanda neki dan. Svejedno, mislim da Clippersi igraju odlično i da bi danas trebali barem biti ravnopravni s Memphisom tako da mi se jako sviđa opcija da neće izgubiti sa 9 ili više razlike. Izašle su neke obavijesti o Paulu kao da se ozljedio nešto malo prošlu utakmicu, ali izjavio je da je spraman i da će naravno igrati. Ako on kaže da je spreman, u ovom multimilijunaškom biznisu gdje nema zajebancije, ja mu vjerujem da stvarno i je.

Dallas - Minnesota 1 - back 2 back utakmica za Minnesotu, jučer igrali protiv San Antonia i izgubili, danas u goste kod Dallasa koji napokon nema niti jednu ozljedu u momčadi. Realno imaju potencijala i igrače na svim pozicijama i za očekivati je sad kada im se glavna napadačka opcija i vođa Dirk vratio da se dižu u igri. Kod Minnesote naravno ozljede su jedan od faktora zbog kojih mislim da će teško ukrasti pobjedu Dallasu u gostima.

Pierce 20,5 manje - Pretpostavlja se da bi ovo trebala biti lagana utakmica za Bostona a i koef to pokazuje. 1.15 je na domaćine. Gledajući vanjske igrače Bostona smatram da bi Pierce danas mogao dobiti lijepi odmor. Dakle play Rondo, Bradley je starter koji također može biti play, Terry je dvojka s klupe koja isto može preuzeti ulogu razigravača, Lee, Barbosa i Green koji se može koristiti na 3 i na 4. Sad u tom sustavu se u slučaju lagane utakmice stvarno otvaraju bezbrojne mogućnosti treneru kako da rotira svoju vanjsku postavu. Dalje, smatram da bi Pierce trebao igrati 25-30 minuta danas i u toj minutaži smatram da neće zabiti 21 ili više jer jednostavno neće biti potrebno forsirati kao što bi možda radio u težim dvobojima. Tako da uzimama Pierce manje od 20,5.

http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-laugh.gifhttp://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-laugh.gifhttp://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-laugh.gif Kod Pierca sam realno imao dosta sreće, ali ne bunim se, lijepo ju je imati na svojoj strani http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-laugh.gif

znam kako ti je :) meni je boston ostao na 100 kos... taman :D
By canca
Goodness said

Evo konacno je dosao i taj dan da i ja nesto pogodim http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif
bilo je stvarno nekoliko vrhunskih listica i samo malo ih je dijelilo od uspjeha... Vecinu je skinio afflalo, miami i atlanta koja je imala manji prosjek ubacaja od nas (sto se tice pogodenih listica). Dobro smo pogadali (oko 68 posto parova) i stata sto nismo vise pogodili i uzeli lovi...http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-image-uploads/goodness/2013/01/14.1.2013.gif

postavio sam ja 7 parova jucer , 5 proslo
By CarmeloAnthony
CarmeloAnthony said

Evo jedna analizica i od mene.Malo sam gledao statistiku pa sam se odlucio za :

D.Cousins -17,5+ Over - Bazirao sam se na njega iskljucivo iz razloga jer imam osjecaj da Cavsi strasno lose brane tu poziciju centra.Malo sam gledao ucinke centara koji su igrali u zadnjih par utakmica protiv Cavs-a i primjetio sam da svaka ekipa koja ima imalo dobrog centra,vrlo lako zabija 15ak poena.Krenimo redom,prvo im je sinoc Howard zabio 22,prije toga jedan prosjek Koufos 21 :O, Al Horford 14 uz veoma los ucinak suta 7-18, prije toga i sam Cousins 18 ,prije Cousinsa Boozer 26,zatim Nene i Okafor sa 16 odnosno 17 koseva i prije njih Brook Lopez nevjerovatnih 35 poena.Fokusiracu se na DaMarcusa vcrs,strasan igrac,u gostima im je zabio 18,zadnju je Miami-u zabio samo 11 a noc prije toga ubio Kaman-a sa 29 postignutih koseva.Vcrs igraju kuci,pa tako da ocekujem dobru partiju od DaMarcusa i da predje ovu granicu.Sretno svima.

Hehe moja prva analiza pogodjena :D Nadam se da ce ih biti jos puno :)