Toronto slabo brani tu poziciju, proslu im utrpao 27 poena uz 32 minute igre. vjerujem da ce i veceras 20+ ici.
NBA Knight said
Evo da otvorim temu za danas. Od sutra ćemo početi sa prijedlogom koji je dao korisnik royalac (uz ovu normalnu temu za raspravu svaki korisnik ako želi može imati i svoju posebnu zbog veće preglednosti i lakšeg praćenja) tako da bi vas molio da ako želite svoju temu u kojoj ćete stavljati parove da mi pošaljete PM. samo napišite +1 i to je to, ja ću ih otvoriti za vas s vašim imenom čisto da se ne stvori kaos ili greške ako vam dopustim da ih sami otvarate
i meni ce biti lakse pratiti statistiku
a kad smo kod statistike, evo ukupna tablica...
Ja sam danas odigrao:
D.West (IND) under 16,5 SuperSport
Nije u toliko lošoj formi, ali napadački nije tako efektivan u posljednje vreme. U ekipi je isto zbog drugih stvari, skokova, asistencije, prije dvije utakmice imao je triple double što je dobar pokazatelj kakve sve sposobnosti ima. Ovu granicu bi ove godine prelazio na 15 od 38-ih utakmica. Istina je da je mnogo više raspoložen na turneji kao na domaćim utakmicama, ali danas ga ne vidim na čelu bodova. U zadnjih 14 utakmica je ovu granicu prelazio tri puta, zadnji meč je imao odličan početak, 5-5 iz igre odmah. Njegovih posljednjih 7 totalov: 8, 10, 10, 14, 6, 14 i poslednji put 27 poena (19x je bacio na koš, ali inače u poslednje vrijeme u prosjeku si uzima oko 13 šutova). Danas igraju sa Charlottom u gostima, protiv kojih je ove godine u dvije odigrane utakmice oba puta zabio 14 bodova. Prošle sezone im je zabio 10, 14 i 6 bodova. Mislim da je realna granica 14,5 i ne 16,5, za 17 poena mora malo više bacati i imati dobar % šuta. Good Luck
ove sezone dva puta igrao protiv toronta, u projskeu 15 poena protiv njih. međutim, čini se da ulazi u šutersku formu nakon očajnog starta, te usput igra protiv jednog od najgorih odbrambenih plejeva u ligi, kalderona, koji se ponovo ustalio kao starter zbog lowryevih povreda i loše forme.
bruklin 98,5+
igraju sve bolje napadački, pa bi ovu granicu trebali preći, pogotovo jer igraju doma. u zadnjih 5 su dva puta ostali kratki (dva puta po) 97 poena ali jednom protiv najbolje odbrane lige, a drugi put protiv šarlota. nije baš izvijestan par ali se meni čini da će proći
rajan anderson -14,5
prošlu utakmicu protiv filadelfije za 34 minute ubacio 9 poena. kako se vratio gordon, ovaj put će imati još manje prilike za šuteve, iako dobar dio minuta ne provode zajedno na terenu.
denver-portland 1
samo 2 poraza imaju doma, ove godine su dva puta igrali u portlandu i oba puta izgubili. kako su izrazito domaćinska ekipa, večeras bi trebali dobiti u atmosferi rijetkog denverskog zraka
West Dav.(-16,5+)-Cha-Ind 1,85 manje
Anderson R.(-14,5+)-Phi-NO 1,85 manje
Walker K.(-15,5+)-Cha-Ind 1,85 više
Tečaj: 6,3
Ulog: Pristojan
hehehehe