Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By canca
#2321 Lazarov over 7,5 - najbolji igrac Makedonije , uzima dosta suteva i ja mislim da jos nema promasaja na ovom svjetskom prvenstvu. U prvoj utakmici je dao 8 golova a u drugoj 9. Danas igraju vaznu utakmicu protiv Islanda tako da ce morati uzeti jos vise suteva , a dodao bi jos da on puca i sedmerce.

Ševaljevic over 4,5 - ne znam zasto je mala granica i zasto kvota raste na overu ali sam ipak odigrao. Sevaljevic je mozda i najbolji igrac crne gore , uzima dosta suteva i puca sedmerce. Danas se ocekuje dosta grube igre i dosta iskljucenja i sedmeraca sto povecava prolaznost ovoga para.

Neki od zanimljivih parova : Cupic over 6,5 , Vori over 2,5 , Csaszar over 5,5 , Kopljar under 3,5 , Srbija over 31,5 , Island over 28,5
By celavi_stvor
canca said

Lazarov over 7,5 - najbolji igrac Makedonije , uzima dosta suteva i ja mislim da jos nema promasaja na ovom svjetskom prvenstvu. U prvoj utakmici je dao 8 golova a u drugoj 9. Danas igraju vaznu utakmicu protiv Islanda tako da ce morati uzeti jos vise suteva , a dodao bi jos da on puca i sedmerce.

Ševaljevic over 4,5 - ne znam zasto je mala granica i zasto kvota raste na overu ali sam ipak odigrao. Sevaljevic je mozda i najbolji igrac crne gore , uzima dosta suteva i puca sedmerce. Danas se ocekuje dosta grube igre i dosta iskljucenja i sedmeraca sto povecava prolaznost ovoga para.

Neki od zanimljivih parova : Cupic over 6,5 , Vori over 2,5 , Csaszar over 5,5 , Kopljar under 3,5 , Srbija over 31,5 , Island over 28,5

Slažem se za Lazarova, čovjek je mašina, ima sve ovlasti u ekipi i moza zabiti preko 7 golova...
Srbija i Island over i tu se slažemo.... ja bi još dodao više sedmeraca da će izvoditi Francuska i Danska...
+ Egipat over 25 golova...
By canca
#2332 vidio sam da su neki pitali gdje se mogu pratiti igraci i golovi , evo napokon su poceli na offical siteu pratiti http://handballspain2013.com/
By Grunf
canca said

vidio sam da su neki pitali gdje se mogu pratiti igraci i golovi , evo napokon su poceli na offical siteu pratiti http://handballspain2013.com/

Da, konačno su počeli pratiti to prvenstvo kako treba nakon što su ih čelnici IHF-a "oprali". Malo španjolaca je uopće znalo da se kod njih igra svjetsko prvenstvo u rukometu. Užas. Da ste ih pitali što je jutros jeo Messi, svi bi znali. http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif
By canca
celavi_stvor said

canca said

Lazarov over 7,5 - najbolji igrac Makedonije , uzima dosta suteva i ja mislim da jos nema promasaja na ovom svjetskom prvenstvu. U prvoj utakmici je dao 8 golova a u drugoj 9. Danas igraju vaznu utakmicu protiv Islanda tako da ce morati uzeti jos vise suteva , a dodao bi jos da on puca i sedmerce.

Slažem se za Lazarova, čovjek je mašina, ima sve ovlasti u ekipi i moza zabiti preko 7 golova...
Srbija i Island over i tu se slažemo.... ja bi još dodao više sedmeraca da će izvoditi Francuska i Danska...
+ Egipat over 25 golova...

Nadam se da si ispratio i Ševaljevića , dao u prvom poluvremenu 4 , u drugom jako malo igrao i 5 min do kraja bio sedmerac i on ga realizirao :D
By Matya EllisMVP
#2346 Listić:
Keys M.-Paszek T. (16.01. 02:30) 1 1,35
Ivanović A.(h-4,5)-ChanYJ (16.01. 05:00) 1 1,50
HlavacA/HradeL(T.R.)-Danii (16.01. 03:30) 2:0 1,30
Errani/Vinci(T.R.)-ArvidsS (16.01. 03:30) 2:0 1,25

TEČAJ: 3,29

Singl:
Cermak/Mertinak- Chardy/Kubot 1 1,70

Na gornjem listicu su parovi koji us meni jako izgledni, prvo Keys koja je mlada nada Amarickog tenisa koja posjeduje izvrstan servis i backhand te voli forsirati igru iza osnovne linije i zbog toga jako rijetko izlazni na mrezu. Paszek je u novu godinu usla sa 2 poraza te danas slijedi treci. Ona se jos trazi i vidljivo je da jos nije sto posto spremna. Keys ovo mora iskoristiti jer ima bolju igru i veći motiv.
Ivanović je prosla izrazito jake pripreme koje su rezultirale time da je smrsavila pa su se pojavile glasine da je anoreksicna sto je onda demantirala. Rekla da je se osjeca bolje nego ikada no da joj ipak fali malo snage. Snaga joj nece trebati protiv chan jer oan jednostavno nije takav kalibar igracice. Provukla se u drugo kola sa cudinim rezultatom 6-1 1-6 6-1 protiv Hantuchove. Ana puca visoko na AO i zeli sto manje vremena provessti na terenu tako da se danas ocekuje njena laka pobjeda.
O ova dva para parova necu trositi rijeci. one su prve i druge nositeljice i vec su takoreći u finalu. Ovakve suparnice koje su parterice prvi put(Danilidou i McHale) ili nisu igrale pola godine zajedno kao Arvidson i Larsson zbilja nemaju pravo nadati se uzimanju seta u ovim mečevima.

Cermak i mertinak 15 nositelji, dugogodišnji partneri, nekad u samom vrhu ljestvice parova sada su malo pali jer ne igraju vise toliko puno meceva zajedno kao prije. Ovdje su se opet spojili i uz kemiju koju imaju izmedu sebe veci su favoriti nego sto to koeficijent pokazuje. Chardy i Kubot su osrednji igraci kako u singlu tako i u parovima. Vecinom igraju po vecim turnirima ali rijetko kad dolaze do zavrsnice. Nije mi jasan koeficijent od 1,70 i jednostano moram odigrati ovo.
Sretno svima!Laugh
By juby johnson
#2350 pozdrav svima, citam vas vec duze pa eto da prikljucim, vise na ostale sportove nego na nba sto je mali apsurd s obzirom da se stranica zove nba knights.... za pocetak, ovaj tiket mi se svidja, sve super napisano, za keys je li na prije turnira rekla da nastavi li tako igrati moze do top 10, odigra sam ju i prvo kolo, bez razmisljanja cu i sad... jedino sto se ne slazem je da su oba zenska para vec u finalu jer zaboravia si na sestre williams :) ... jos bi doda cibulkovu koja je dosla ode nakon finala sydneya te pobjeda nad kerber, makarovom, kvitovom sto govori kako je u dobroj formi, iako malo me brine sto je to finale izgubila 6-0 6-0 (protiv radwanske), ali danasnja protivnica nije ni blizu tog nivoa pa smatram da ce pobijediti bez vecih problema... na 2:0 u setovima je 1.30 koef, cini mi se ok... i ka drugi par janowicza koji mi je favorit uvik i na challengerima bia, a siroj javnosti posta poznat finalom pariza di je izgubia od ferrera.. prvo kolo je prosa lako (3-0 bollelija) i ne virujem da mu devvarman moze ozbiljno zaprijetit
By Max16
#2353 Melzer-Bautista 1 (1,7)
Bautista ima 24 godine i do sada je uglavnom igrao challenger turnire.Na pocetku godine je igrao finale u Chennai.u ali je na sledecem turniru predao mec zbog povrede.Ako se uzme u obzir da je ovo njegov prvi ulazak u glavni zreb na nekom grand slam.u(do sada je ispadao u kvalifikacijama) mislim da je za njega drugo kolo veliki uspeh.Melzer je bio 8 igrac sveta(sada je 30),mnogo iskusniji,ima 5 atp titule.U prvom kolu je dobio Kukushkina za samo 1h i 23min. igre i prepustio mu je samo 4 gema.Na 5 setova je veliki favorit i mislim da dobija ovo veceras.
By Grunf
Grunf said

canca said

vidio sam da su neki pitali gdje se mogu pratiti igraci i golovi , evo napokon su poceli na offical siteu pratiti http://handballspain2013.com/

Da, konačno su počeli pratiti to prvenstvo kako treba nakon što su ih čelnici IHF-a "oprali". Malo španjolaca je uopće znalo da se kod njih igra svjetsko prvenstvo u rukometu. Užas. Da ste ih pitali što je jutros jeo Messi, svi bi znali. http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

Ispravak vlastitog netočnog navoda. Španjolci nisu počeli pratiti prvenstvo kako treba. Stranica im je puna pogrešnih podataka, čak i za vrijeme utakmica koje prate "uživo". Nerijetko se dogodi da su upisali pogrešan broj golova na svojoj vremenskoj crti koju prate uživo. To jednostavno ne mogu vjerovati. Primjer je Slovenija - Poljska. Rezultat je bio 25:24, a oni na svojim stranicama imaju 26:24. Lijewskom su izmislili gol u prvom poluvremenu i čak su napisali "točno" vrijeme 17'38'' (po službenom zapisniku nije zabio u prvom poluvremenu). Zbroj golova Poljske na vremenskoj crti je 26??? WTF. Pitanje je koliko takvih pogrešaka ima.
Većina kladionica prati službene rezultate na http://www.ihf.info/

Zašto kukam? Pa ja sam se ponadao da je Lijewski zabio tih 5 komada, jer bih onda imao dobitan listić. :) Čak sam bacio kuku i motiku mailom kladionici u kojoj sam se kladio, ali su mi i oni rekli da su službeni rezultati IHF-a takvi. CryCryCryCry
Eto, pripazite na tu španjolsku stranicu i ne bacajte listiće (i ne veselite se), dok ne pogledate službenu statistiku.
By Matya EllisMVP
Matya said

Listić:
Keys M.-Paszek T. (16.01. 02:30) 1 1,35
Ivanović A.(h-4,5)-ChanYJ (16.01. 05:00) 1 1,50
HlavacA/HradeL(T.R.)-Danii (16.01. 03:30) 2:0 1,30
Errani/Vinci(T.R.)-ArvidsS (16.01. 03:30) 2:0 1,25

TEČAJ: 3,29

Singl:
Cermak/Mertinak- Chardy/Kubot 1 1,70

Na gornjem listicu su parovi koji us meni jako izgledni, prvo Keys koja je mlada nada Amarickog tenisa koja posjeduje izvrstan servis i backhand te voli forsirati igru iza osnovne linije i zbog toga jako rijetko izlazni na mrezu. Paszek je u novu godinu usla sa 2 poraza te danas slijedi treci. Ona se jos trazi i vidljivo je da jos nije sto posto spremna. Keys ovo mora iskoristiti jer ima bolju igru i veći motiv.
Ivanović je prosla izrazito jake pripreme koje su rezultirale time da je smrsavila pa su se pojavile glasine da je anoreksicna sto je onda demantirala. Rekla da je se osjeca bolje nego ikada no da joj ipak fali malo snage. Snaga joj nece trebati protiv chan jer oan jednostavno nije takav kalibar igracice. Provukla se u drugo kola sa cudinim rezultatom 6-1 1-6 6-1 protiv Hantuchove. Ana puca visoko na AO i zeli sto manje vremena provessti na terenu tako da se danas ocekuje njena laka pobjeda.
O ova dva para parova necu trositi rijeci. one su prve i druge nositeljice i vec su takoreći u finalu. Ovakve suparnice koje su parterice prvi put(Danilidou i McHale) ili nisu igrale pola godine zajedno kao Arvidson i Larsson zbilja nemaju pravo nadati se uzimanju seta u ovim mečevima.

Cermak i mertinak 15 nositelji, dugogodišnji partneri, nekad u samom vrhu ljestvice parova sada su malo pali jer ne igraju vise toliko puno meceva zajedno kao prije. Ovdje su se opet spojili i uz kemiju koju imaju izmedu sebe veci su favoriti nego sto to koeficijent pokazuje. Chardy i Kubot su osrednji igraci kako u singlu tako i u parovima. Vecinom igraju po vecim turnirima ali rijetko kad dolaze do zavrsnice. Nije mi jasan koeficijent od 1,70 i jednostano moram odigrati ovo.
Sretno svima!http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-laugh.gif

Srušili me Ivanović i Čermak/Mertinak :( ( šteta za ivanovic, katastrofa je odigrala imala je 3-0 u prvom setu pa je izgubila 5 gemova za redom i na kraju uspjela izvuc nekako 7-5 al se onda u drugom raspala i vec se tu vidlo da listic pada.