Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Matya EllisMVP
burke said

Matya said

Montu Ellisa moze zaustaviti samo Monta Ellis. http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-wink.gif Po meni prije ce to u over

pa onda se on vec dosta dugo zaustavlja..hehe..nije u nekoj formi,kaj ne?ali moguce je i da si u pravu..da ce danas grunut preko..

namjerno se zaustavlja jer nesebican i ne zeli biti mvp hahaha a i u gostima igra bolje nego doma... lud je monta pazi ga se. on je jedan od onih na koje se igra samo over jer zna forsirat puno pa to zna urodit plodom. vidjet cemo sta ce bit ;)
By Pana
#2360 Lopez 16,5 vise - Toronto jako lose brani centarsku liniju i redovno primaju puno poena iz reketa, a Lopez predstavlja mozda i najboljeg poentera medju centrima. Moram priznati da mi je realna granica za njega oko 20 poena, kakva je i bila na pocetku sezone,
Holliday 17,5 vise - nosioc igre Sixers-a, covek koji diriguje sve u napadu. Uzima dosta suteva i kada nema ocajno vece redovno prelazi ovu granicu. Cuva ga Vasquez koji ne vazi za dobrog odbrambenog igraca,
Jennings 17,5 vise - mislim da ce u vecerasnjoj utakmici sve zavisiti od njega. Ima najpovoljniji match-up u vidu Nash-a koji je los odbrambeni. Buck-i nemaju sta da traze ispod kosa, jer tamo nisu jaki ofanzivno, a i nemaju neke igrace koji bi mogli da nadigraju Howard-a. Ellis ce da se vija sa Bryant-om po terenu, pa mislim da ce omaleni plej da uzme stvar u svoje ruke,
kvota 6,33
By iggidala
#2361 Griffin over 19.5 2 1.85
Harden over 27.5 2 1.85
Izostanak CP3 ce uciniti svoje, a uz to igraju i protiv Houstona koji voli run n gun igru, biti ce pregrst koseva i tu vidim prednost ka overu . Isto tako Asik mi i nije bas neki kvalitet od igraca , trom jako , mislim da prednost u ovom dvoboju ide na stranu Blakea. Na drugoj strani igram Hardena over,kojeg nema tko cuvati, dobro znamo kakav je to tip igraca i kakve su mu predispozicije. Nema takvog igraca u Clips. koji bi ga zaustavio danas da ide u under. Tipa Crawford ili Barnes.. :D sretno
By bajica
Pana said

Lopez 16,5 vise - Toronto jako lose brani centarsku liniju i redovno primaju puno poena iz reketa, a Lopez predstavlja mozda i najboljeg poentera medju centrima. Moram priznati da mi je realna granica za njega oko 20 poena, kakva je i bila na pocetku sezone,
Holliday 17,5 vise - nosioc igre Sixers-a, covek koji diriguje sve u napadu. Uzima dosta suteva i kada nema ocajno vece redovno prelazi ovu granicu. Cuva ga Vasquez koji ne vazi za dobrog odbrambenog igraca,
Jennings 17,5 vise - mislim da ce u vecerasnjoj utakmici sve zavisiti od njega. Ima najpovoljniji match-up u vidu Nash-a koji je los odbrambeni. Buck-i nemaju sta da traze ispod kosa, jer tamo nisu jaki ofanzivno, a i nemaju neke igrace koji bi mogli da nadigraju Howard-a. Ellis ce da se vija sa Bryant-om po terenu, pa mislim da ce omaleni plej da uzme stvar u svoje ruke,
kvota 6,33

ima smisla,prepisem pa cemo vidjet
By Pep
iggidala said

bjede said

Griffina neće čuvati Asik! http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-wink.gif

Nego tko ?!

Cuvat ce ga Boozer, koji uopste ne igra obrane. Znaci faktor koji prica u prid overa, ali moramo znati, da Clippersi nemajo Paula, koji puni Griffina sa asistencijama. Svejedno i meni ovo izgleda prije over nego under, ali nebi pretjerao ulogom.
By iggidala
Pep said

iggidala said

bjede said

Griffina neće čuvati Asik! http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-wink.gif

Nego tko ?!

Cuvat ce ga Boozer, koji uopste ne igra obrane. Znaci faktor koji prica u prid overa, ali moramo znati, da Clippersi nemajo Paula, koji puni Griffina sa asistencijama. Svejedno i meni ovo izgleda prije over nego under, ali nebi pretjerao ulogom.

A dobro ista stvar uzeti ce vise suteva sa polu-distance.. Stvarno neznam tko bi ovu mogao zivotinju zaustaviti.