Ovo se mora igrati isto kao i čista pobijeda Donne na koju je hrvatska lutrija stavila koeficijent 5. Wozniacki nekadašnja prva igračica svijeta treno je 10. na ljestvici. Ove sezone ima score 2-2, izgubila je od povratnice Kuznjecove te Pervak. S takvim ulazom u sezonu dankinja nikako ne moze biti zadovoljna. Na AO je u prvom kolu savladala Lisicki nakon sto je izgubila prvi set 6-2. Taj set mora biti smjernica Donni kako igrati danas. Wozniacki je bila sklona velikim oscilacijama te je nerijetko gubila od puno losijih igracica cak i kad je bila prva, a pogotovo su takva iznenadenja moguca sada kada je ona totalno van forme. Ovakav mali koeficijent na nju je vecinom takav samo zbog imena, realno bi morao biti puno veci od 1,20.
Donna je pomela Hlavackovu u prvom kolu te je svojom prvom pobijedom na grand slam turniru privukla paznju svih svijetskih medija. Ona je skromna cura i pokusava se ipak distancirati od toga koliko je to moguce te vecinu slobodnog vremena u Australiji provodi sa obitelji i trenerom. Kao sto sam vec i spomenuo u analizi za prosli susret motivacija i zelja su na razini te poznavajuci kakva je srcana igracica nesumnjivo je da ce dati i vise od sto posto u ovom mecu. Ne znam sa sigurnoscu, no kada bi pobijedila danas sigurno bi bila jedan od najmladih igracica koja je svladala neku top 10 igracicu.
Trentno su one po meni podjednake igracice, naravno kada se izuzme iskustvo koje je daleko na strani wozniacki. Mislim da donna ima danas kvalitetu ako ne pobijediti onda sigurno pruziti jako dobru partiju te će tada s lakocom pokriti ovaj hendikep.
Koeficijent 5 protiv ovakve izgubljene wozniacki se svakako isplati uzeti, a pogotovo danas protiv ovako inspirirane Donne vekić. Ajmoo donnaaa!!
Sretno svima!!