Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By kokodril
#24549 Milutinov under 9,5

Partizan dolakom i oporavkom Milosavljević,Pavlovića nije ekipa ,doduše Muić je out.U Partizanu j cak 7 igrača na prosjeku od cca 10 poena, budući da danas očekujem tvrđu utakmicu na manji broj poena uzimam milutinova, u prvoj utakmici protiv cedevite zabio samo 2 poena ali je pokupio i 3 faula za 19 min, ta utakmica i nije toliko relevantna ali ipak je pokazatelj da nije mogao izaci na kraj s Bilanom.

Isto tako Milutinov je i protiv marjanovića brzo pokupio faulove,doduše ubacio je 10 ali to je više plod opustanja zvezde koja je dozvolila partizanu povratak u utakmicu.preko ove margine u zadnjih 5 utakmica samo jednom i to 10 ,poklapa se s povrtakom milosavljevića i pavlovića.uz  sve ovo loše izvodi sl. bacanja 50 % tako da ga  se isplati faulirat u zadnjih 5 utakmica  sl. bacanja 7-25

do sada ukupno 5 overa i to protiv levskog,cibone (levski katastrofa a cibona bez centra),metalca na početku sezone pobjeda na galamu,spomenuta zvezda i zadnja utakmia u gostima protiv krke 

EDIT:

Milutinov 22 min 6 poena sut 1-2 sl.bacanja 4-6 4 faula

cini mi se da je ovaj igrac od strane kladionica precijenjen ,budući one postavljaju margine na osnovi prosjeka , u ovom slučaju su je i malo korigirali jer je prije 5,6 kola bila na njemu i 11,5, cini i se da za iduce kolo imam jedan par

ABA LIGA 2015 1/1 za sve one kojima nedostaje prolaznost parova ispod analiza
By francis3
#24622 Holland over 8.5 betcity. 

Velike greska betcityja po meni. BEsiktasev bek suter, odlican ofanzivni igrac, rodom iz New Yorka a naturalizirani portorikanac. Prosjek koseva mu je preko 14, ove godine je samo dvaput ostao ispod (7) a sve ostalo lagano preko. Granica u hrv kladama je 13.5; Ovo je par za visoki ulog po meni. Sretno!

Edit: lose, 8 poena 
By nba3101
#25274 Evo nesto sto nije NBA,kvota odlicna,klasicni mec 3 za 3

Brynas-Luela 1 2,35(premier)

06.12.14 SHL Lulea Brynäs 3 : 2
18.11.14 SHL Brynäs Lulea 7 : 2
20.09.14 SHL Lulea Brynäs 2 : 1
08.03.14 SHL Brynäs Lulea 3 : 1
30.01.14 SHL Lulea Brynäs 3 : 1
30.11.13 SHL Brynäs Lulea 3 : 2
21.11.13 SHL Lulea Brynäs 5 : 1
05.10.13 SHL Brynäs Lulea 3 : 1
02.02.13 SHL Lulea Brynäs 5 : 1
30.12.12 SHL Brynäs Lulea 3 : 1
24.11.12 SHL Lulea Brynäs 8 : 1
Dakle zadnjih 12 meceva domacin dobio.Plus gostima fali dosta igraca: Chris Abbott(9+13), Per Ledin(9+7), Marcus Fagerudd(0+10), Andreas Hjelm(3+1), Stephen Dixon(2+2), Marcus Oskarsson(2+1), Jonathan Sigalet(1+1) i Daniel Mannberg(0+1).
Sretno ko isprati!

By BogdanovicMVP
#25469 Vaterpolo 

Partizan-Galatasaray 2 10.0 Bet365  2/10

hendi (-3.5+) 2   5/10 Marathonbet

Naime partizan je dosta slabija momčad nego prošle godine,to govore i rezultati i igra. E sad,to što igram na galatu nije stvar sto je partizan loš,vec sto je Galatasaray jako dobra ekipa. Imaju crnogorske i srpske reprezentativce sa par iskusnih turaka. Problem njihov što nemaju dobre rezultate sa dobrom momčadi je taj što su turci kao i talijani uveli pravilo igranja 2 stranca tako da ti ljudi nisu uigrani skupa. Smiju igrat samo ligu prvaka i mislim da ce kako natjecanje bude odmicalo,oni se sve vise i vise dizat u igri,ali i rezultatima. Ta momcad je do sada igrala 2 utakmice lige prvaka i obje su izgubili,ali mora se reci da su sredinom druge cetvrtine imali 4:4 na pro reccom i istina,jug ih je uvjerljivo dobio. I recco i jug su drugi svijet kad pogledamo partizan i galatu. Ocekujem egal utakmicu i nadam se da galata ovo moze izvuc u svoju korist i napokon pokazati svoju kvalitetu.
By BogdanovicMVP
BogdanovicMVP said
Vaterpolo 

Partizan-Galatasaray 2 10.0 Bet365  2/10

hendi (-3.5+) 2   5/10 Marathonbet

Naime partizan je dosta slabija momčad nego prošle godine,to govore i rezultati i igra. E sad,to što igram na galatu nije stvar sto je partizan loš,vec sto je Galatasaray jako dobra ekipa. Imaju crnogorske i srpske reprezentativce sa par iskusnih turaka. Problem njihov što nemaju dobre rezultate sa dobrom momčadi je taj što su turci kao i talijani uveli pravilo igranja 2 stranca tako da ti ljudi nisu uigrani skupa. Smiju igrat samo ligu prvaka i mislim da ce kako natjecanje bude odmicalo,oni se sve vise i vise dizat u igri,ali i rezultatima. Ta momcad je do sada igrala 2 utakmice lige prvaka i obje su izgubili,ali mora se reci da su sredinom druge cetvrtine imali 4:4 na pro reccom i istina,jug ih je uvjerljivo dobio. I recco i jug su drugi svijet kad pogledamo partizan i galatu. Ocekujem egal utakmicu i nadam se da galata ovo moze izvuc u svoju korist i napokon pokazati svoju kvalitetu.

Hendikep prosao,ali koliko je falio da prode ovaj 10 koefc. Galata vodi 7-4,ubijaju ih...i što se događa,Partizan dobije igraca vise,zabija gol iz mrtvog kuta,pa sedmerac,pa kontra. Ugl,prave im 6:0 seriju i galata se moze pohvalit da su od djece izgubili 10:7 nakon vodstva 7:4.Fenomenalno
By Ognjen991
#25547 Od mene nešto što jako volim igrati u prvim kolima grand slamova:

Đoković-Bedene prvi set under 9,5 - kvota 1,55

Svakom top igraču, pa tako i najboljem na svetu je u cilju da u prvim kolima odigra što manje gemova kako bi se sačuvao za naredne teške mečeve. Po meni teški zicer, Nole će prvi da servira, pošto Bedene koliko sam uspeo da zaključim uvek bira da prima servis, znači jedan brejk dosta za prolaz. Hendikep u gemovima je inače postavljen na -10,5, mislim da će i to Nole pokriti, ali ovo je mnogo sigurnija varijanta za veći ulog.

6/10

Edit: u međuvremenu su oborili na 1,45, mozzart klad.
By BogdanovicMVP
#25563 Svjetska liga

Italija-Hrvatska 2   2.0 Marathonbet/bet365

Talijani su domacini završnog turnira i samim time su osigurali nastup u Bergamu tako da jos niti jednom nisu igrali u najjacoj postavi. Isto tako ce biti i veceras. Trener daje prilike mladim igracima i mislim da smo u toj situaciji objektivno dosta kvalitetniji. Da obje ekipe igraju sa najboljim postavama i da se igra u Italiji bilo bi 50:50,ovako je po meni 70:30 sto se ekipa tice. Talijanima fali prvi centar(sidrun) Aicardi.

4/10
By BogdanovicMVP
BogdanovicMVP said
Svjetska liga

Italija-Hrvatska 2   2.0 Marathonbet/bet365

Talijani su domacini završnog turnira i samim time su osigurali nastup u Bergamu tako da jos niti jednom nisu igrali u najjacoj postavi. Isto tako ce biti i veceras. Trener daje prilike mladim igracima i mislim da smo u toj situaciji objektivno dosta kvalitetniji. Da obje ekipe igraju sa najboljim postavama i da se igra u Italiji bilo bi 50:50,ovako je po meni 70:30 sto se ekipa tice. Talijanima fali prvi centar(sidrun) Aicardi.

4/10

winLaugh
By Ognjen991
#25612 Ferrer - Stakhovsky hendikep gemovi 1 (-6,5), 1,85 Maxbet

Prvo promasena granica gemova, u ostalim kladionicama je -7,5 i 1,7 na hendikep 1. Drugo Ferer prvi servira tako da su mu potrebna tri brejka vise od rivala u ovom mecu. Kada ne igraju neki ubitacni serveri volim da se ogradim sa hendikep gemovima vise nego da igram da ce biti 3-0, posto u ovom slucaju Fererov gubitak jednog seta uopste ne mora da znaci pad, a i kvota je mnogo bolja nego na 3-0 gde je kvota samo 1,45. Odlican value bet.

Ulog 6/10