Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Matya EllisMVP
canca said

Matya said

Rutenka over 8,5

Jedan lagani par uz ručak uz tek kratko objasnjenje. Naime Rutenka je nekad igrao za reprezentaciju Slovonije i njemu je ona drugi dom, tamo je stasao u vjerojatno ponajboljeg bjeloruskog rukometasa svih vremena. On je bog i batina u repki i nerijetko se zna dogoditi da zabije pola od svih golova momcadi. Ima odrijesene ruke i posto je ovo za njega posebna utakmica sigurno ce biti extra motiviran i ja ga ocekujem na 10-11 golova. Uz sve silne suteve koje uzima puca i sedmerce tako nece nedostajati prilika za over.
Ovo sam uzeo za manji ulog tek toliko da se isprati i spojit cu ga s nekom live okladom da se koef popne na 2.
Sretno!

*Jbg nisam stigao prije napisati. Utakmica pocinje u 15 do 4

ja sam ga igrao u prvom kolu kada je granica bila 5,5 , i u proslom kada je bila 8,5.. i u obe je presao , danas sam ga preskocio jer je u mene svugdje 9,5 ali to je ipak previse

Ma ubija, evo ga na 7 na poluvremenu
By Matya EllisMVP
Matya said

Rutenka over 8,5

Jedan lagani par uz ručak uz tek kratko objasnjenje. Naime Rutenka je nekad igrao za reprezentaciju Slovonije i njemu je ona drugi dom, tamo je stasao u vjerojatno ponajboljeg bjeloruskog rukometasa svih vremena. On je bog i batina u repki i nerijetko se zna dogoditi da zabije pola od svih golova momcadi. Ima odrijesene ruke i posto je ovo za njega posebna utakmica sigurno ce biti extra motiviran i ja ga ocekujem na 10-11 golova. Uz sve silne suteve koje uzima puca i sedmerce tako nece nedostajati prilika za over.
Ovo sam uzeo za manji ulog tek toliko da se isprati i spojit cu ga s nekom live okladom da se koef popne na 2.
Sretno!

*Jbg nisam stigao prije napisati. Utakmica pocinje u 15 do 4

Rutenka 9 CoolCool
By canca
#2588 Nadam se da je netko ispratio Alzir over , nakon loseg prvog poluvremena u kojemu su dali samo 14 golovau drugom su dali 18 u 20 min i otisli u over
By canca
#2596 23:55 Sharapova - V.Williams 1 @ 1.25
Najzanimljiviji mec treceg kola zenskog dijela Australian Opena odigrat ce Maria Sharapova i Venus Williams. Maria Sharapova ruska je tenisacica koja se trenutno nalazi na 2. WTA mjestu. Ima odlicnu sezonu iza sebe u kojoj je odigrala mnogo finala i polufinala a vecinom su kobne po nju bile Azarenka i Serena Williams. Ove sezone nije igrala turnir prije Australian Opena , ostavila je vise vremena za treniranje i pripremu za prvi grand slam sezone sto se pokazalo kao pametan potez. U prva dva meca na ovom turniru nije izgubila gem , u prvom kolu bila je bolja od Poutchkove 6:0 6:0 , zatim u drugom od Doi 6:0 6:0. Venus Williams americka je tenisacica koja se trenutno nalazi na 26. WTA mjestu. Svi znamo da to nije ona ista Venus koja je pruzala nevjerovatne partije. Ozljede su je unazadile i sada pruza dosta losije partije , ali ovu sezonu je otvorila jako dobro. Igrala je Hopman Cup u paru sa Isnerom i nije izgubila nijedan mec , pobjedjivala je Scheepers , Johansson i Medinu Garrigues. Na ovom turniru je u prvom kolu bila bolja od Voskoboeve 6-1 6-0 , a u drugom od Cornet 6-3 6-3. Ove dvije tenisacice do sada su se susrele 7 puta i Sharapova vodi u omjeru 4-3 , a zadnji mec odigrale su prosle godine koji je dobila Sharapova s 6-4 6-3. Mislim da je veceras kraj seriji pobjeda Venus Williams , Sharapova je u odlicnoj formi , boljoj nego Venus i ovdje brani finale i mislim da nece dopustiti poraz u trecem kolu iako joj na drugoj strani mreze stoji stara rivalka.

23:55 Đoković - Stepanek (+10,5) 2 @ 1.60
Trece kolo muskog dijela Australian Opena donosi nam dvoboj Novaka Đokovića i Radeka Stepaneka. Novak Đokovic prvi je igrac svijeta i prvi favorit za naslov. Ovdje je osvajao turnir u zadnje dvije sezone i brani dosta bodova. Sezonu je otvorio odlicno , na Hopman Cupu ostvario je dobre rezultate , pobijedio je Verdasca , Seppia i Haasa a izgubio od Tomica , ali ipak on i Ivanovic nisu uspjeli osvojiti Hopman Cup. Na Australian Openu je u prvom kolu bio bolji od Mathieua 6-2 6-4 7-5 , a u drugom od Harrisona 6-1 6-2 6-3. Radek Stepanek ceski je veteran koji se trenutno nalazi na 34 ATP poziciji. Ima jako dobru sezonu iza sebe , odigrao je nesto cetvrtfinala i polufinala a na kraju sezone odveo je Cesku do naslova u Davis Cupu. Ove sezone odigrao je turnir u Sydneyu gdje je u prvom kolu pobijedio Garciu Lopeza 6-2 6-3 da bi zatim predao Benneteau u drugom kolu iz za sada nepoznatih razloga (vjerovatno da se stigne odmoriti do AO). Na Australian Openu je u prvom kolu odigrao nevjerovatan mec u kojemu je okrenu 0:2 u setovima protiv Troickog i dobio 5-7 4-6 6-3 6-3 7-5 , u drugom kolu je bio bolji od Lopeza 6-2 6-2 6-4. Ova dva tenisaca do sada su se susrela 8 puta i Djokovic vodi u omjeru 7-1. Moj tip za danasnji mec je da Nole ne dobija Stepaneka preko 10 razlike. Stepanek je u jako dobroj formi , ima solidan servis i mislim da ce moci uzeti 8 gemova. Stepanek mi je kroz ovaj turnir donjeo lijepe novce kada je bilo na njemu 2,40 protiv Troickog i 2,20 protiv Lopeza. Mislim da se isplati uzeti ovaj hendikep jer iako je Djokovic masina Stepanek ima dobre sanse pa mozda cak i uzeti set.
By soxx
#2887 razmisljam duvnjak over 3,5 il rutenka under 7,5

ne moram reci sta sam izabrao

ali zabija lik za 15 min 3 gola i ostatak presjedi na klupi.. to je moja sreca.. hvala ti boze.. nek si politicarima dopustio da mogu krast a nama siromasima nedas dnevnicu
By kum_sa
#3005 Evo jedna statisticka zanimljivost vezana za vecerasnju utakmicu Valencija-Real Madrid. U dvije utakmice igrane 15 i 20 januara zbroj kornera na utakmici je bio 13 i 14 a oba puta u korist valencije 5-8 u gostima i 9-5 kod kuce...znaci
vise od 11,5 kv 1,85
tim sa vise kornera valencija kv 1,9 (pala sa 2,3)
kladionica premier
takodje u utakmici roma - inter igranoj sad u nedelju je bilo 9 zutih kartona a granica u premieru je 5,5 pa eto onako da se isprati ko zeli..
sretno
By Goodness
#3010 Danas ocekujem mali broj golova na utakmici Hrv - Fran (nadam se uz nasu pobjedu) pa sam odigrao ispod 50,5 golava na utakmici. Obje ekipe igraju vrhunsku obranu (naši su bolji statisticki i po blokovima). Mislim da ce biti gusto (1-2 gola razlike) ali da ekipa koja dode do 25 pobjeduje (iako sam vidio u HL da je granica na obe ekipe 25,5 i mislim da nece ni jedna ici preko) dakle:
Hrv - Fra (50,5) manje 1,85
Također bi odigrao i manje golove na Karabatića (4,5), nije prvi strijelac francuza (iako je to varljiv podatak jer je bilo laganih utakmica). Već sam poviše napisao kako ocekujem mali broj golova pa mi se ovo namece kao logicna stvar... Karabatic ce imati dosta lopti, međutim uglavnom ce to biti kad francuzi ne znaju šta i gdje pa ce on pokusavati na silu... e tu smatram da ce nas blok (koji je najbolji na prvenstvu) uz pomoc mirka odradit dobar posao. Karabata ce nesto i zabit, ali ga ocekujem na 3-4 gola maksimalno.
i za kraj Španj - Njemacka više sedmeraca za domacine
Stvar je jednostavna, domacini i domacinsko sudenje. Njemci su do sada imali 6 sedmeraca manje u odnosu na Španjolce i očekujem danas ako španjolska nastavi tražiti pivota da ce se ta razlika i povecati...
sritno svima, a posebno našima veceras ;)
By bukefal123
#3012 Francuska-Hrvatska 1x 1.80 super kvota

iz Hrv sam i volio bih da osvojimo prvenstvo, ali mislim da nismo dovoljno spremni za Francuze, mislim da s Balićem Lackovićem i Štrlekom ne bi dobili, a kamoli bez njih... imamo dobru i jaku obranu, super kontranapad, ali kad izađemo na teren protiv francuza useremo se i postanemo kao neka druga momčad, strah nam je u kostima i naravno izgubimo... nismo oni pravi, sjetite se Londona gazimo sve redom dođemo na francuze i useremo se xd i ode zlato, bojim se da će i dns tako završiti, iako su francuzi već lagano za penziju mislim da još mogu 2 3 godine igrati na ovom nivou, Omeyer je vidino pao ali protiv nas se razbrani ko luđak, a tu su još Karabatić, Dinart, Narcisse itd... nama treba čudesan dan Alilovića na golu(u što sumnjam iako je Mirko dobar golman) i dobra obrana kao bi prošli dalje u što čisto sumnjam.... mislim da će iskustvo i snaga francuza presuditi protiv naše omladine...