Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By tininho
vaki wrote:Hezonja 6,5+ Banic 8,5+ Micov 9,5+ B.Randle 9,5+ Jankunas 9,5+ mozzart objasnjenje kasnije,nemam vremena

zasto? meni su micov i banic za under danas i to debeli. micov je proslu u euroligi igrao 20 min i to doma tako da ne znam zasto bi danas vise. ispali su, valjda ih je 8 u rotaciji i moraju se cuvat od ozljeda. a banic je zadnju igrao valjda 15 minuta i spustili su mu dvije lopte. ostalo je pokupio u skoku i ostao na 5 poena. drugo pol je igrao 3 minute. a hezonja je tipican lutrija igrac
By tininho
treca smena wrote:Treba igrati skokove i asistencije. Ja ne znam po cemu je Micov plus.

M. Huertas vise od 4 asistencije
S. Markovic vise od 2 asistencije
T. Pleiss vise od 3 skoka .

u kojoj je ovo kladi??!! pa markovic over asisti je beton godine. jos se u euroligi broji asist i nakon bacanja ako jedno ude tak da ono
By treca smena
tininho wrote:
treca smena wrote:Treba igrati skokove i asistencije. Ja ne znam po cemu je Micov plus.

u kojoj je ovo kladi??!! pa markovic over asisti je beton godine. jos se u euroligi broji asist i nakon bacanja ako jedno ude tak da ono

Soccer sa tim skokovima i asistencijama objasnjava. Na Marjanovica stalno vise od 9 skokova :D

link ako sme ako ne brisite http://www.kladionicasoccer.com/static/ ... 4n4735.pdf
By LosPollosHermanos
tininho wrote:

Imas skokove i asistencije u Socceru
By Pana
treca smena wrote:
tininho wrote:

Soccer sa tim skokovima i asistencijama objasnjava. Na Marjanovica stalno vise od 9 skokova :D

link ako sme ako ne brisite http://www.kladionicasoccer.com/static/ ... 4n4735.pdf

Jel moze nekako online ovo da se igra?
By Pana
LosPollosHermanos wrote:Moze, ali moras tamo u kladionici da otvoris racun i da uplacujes pare na njega.

Imam ja racun kod njih odavno, ali ne znam da li ima to u ponudi da se igra online preko site-a. Poeni igraca ima, ali za ovo ne znam gde moze da se nadje?
By LosPollosHermanos
Pana wrote:
LosPollosHermanos wrote:Moze, ali moras tamo u kladionici da otvoris racun i da uplacujes pare na njega.

Imam ja racun kod njih odavno, ali ne znam da li ima to u ponudi da se igra online preko site-a. Poeni igraca ima, ali za ovo ne znam gde moze da se nadje?

Au, sad sam video da mogu samo poeni igraca online, ovo ostalo u lokalu samo. Ne igram cesto to pa sam mislio da moze sve.