Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Mister25
#27357 M.Bjelica over 8,5 (1,90)

Ivkovic je izjavio da su Lasme i Krstic povredjeni pa ocekujem vecu minutazu za Bjelicu.Ima dobar sut sa distance, zna da udje u seriju poena. Nizhny nije poznat po dobroj odbrani.

M.Kuzminskas over 10,5 (1,75)

Znate sve izostanke u Unicaji i zbog toga igram ovo.

Javtokas over 5,5 (1,90)

Jedini izbor na poziciji 5 veceras u Zalgirisu. Sofo je supalj u odbrani.
By treca smena
Mister25 wrote:M.Bjelica over 8,5 (1,90)

Ivkovic je izjavio da su Lasme i Krstic povredjeni pa ocekujem vecu minutazu za Bjelicu.Ima dobar sut sa distance, zna da udje u seriju poena. Nizhny nije poznat po dobroj odbrani.

M.Kuzminskas over 10,5 (1,75)

Znate sve izostanke u Unicaji i zbog toga igram ovo.

Javtokas over 5,5 (1,90)

Jedini izbor na poziciji 5 veceras u Zalgirisu. Sofo je supalj u odbrani.

Kuzminskas over je po meni skroz dobar tip i on ce se naci na tiketu. Mislim da i Markovic pored dve asistencije moze i preko 5 poena.

Mene je prosli put prodao Kalinic za 4 skoka za dobre pare tako da vcrs ne bih dirao ni njega ni Mitrovica za skokove jer mali Tejic ima onu stvar i pred punom arenom uzima poene. Proslu sam gledao protiv Albe Barsu i Plesse uzima lepo minute Tomicu i mislim da moze preko 3 skoka.

Koliko znam u Efesu vcrs ne igra ni Lasme ni Krstic tako da bi Milko Bjelica mogao da iznenadi.

Sto se tice Albe Redding mi je preko 15 koseva mada ne znam koliko ce ova sugava Galata uopste da igra vcrs.

Jos nisam nasao svoja cetiri fixa dva imam a dva trazim.

I jos nesto ja jesam cigan ali meni je Zvezda vcrs 1H izabracu granicu 8.5
By nikolabg
#27368 Ne znam koliko ce smetati maska Lazmeu ali meni je granica od 3,5 skoka mala,pogotovo sto ne igra Krstic
Maska vise smeta kod postizanja poena ali mislim da za skokove nece toliko.Osim toga
Mitrovic mi je plus 1,5 asistencija.Nemam neki specijalan razlog,on je igrac koji voli timsku igru,voli da asistira,sada da li ce mu se pruziti prilika videcemo ali je granica zaista mala.Ima ga samo u pinn betu a Lazme je u sokeru.
Skrenuo bih paznju onima koji igraju na igrace Albe da budu oprezni jer je trener Obradovic izjavio da se veceras vracaju
Jamel McLean, Jonathan Tabu i Leon Radosevic i da ce igrati neke minute,koliko tacno to on samo zna.U sokeru je velika granica na Aleks Kinga(8,5 poena) koja mu je ostala iz utakmica kada glavni igraci nisu igrali.Sve zavisi od minutaze glavnih igraca.Slazem se za Kuzminskasa,vise lopti bi trebalo da ide na njega zbog skarcene klupe.