Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Phil_Luck
#27532 Buducnost-Partizan KP 2 1.85

Moj pik za danas je nesto sto cekam vec odavno, i kada je dosao taj trenutak moram igrati jako pa sta bude a nadam se najboljem :D Naime, danas u vreloj atmosferi podgoricke Morace domaca Buducnost docekuje Partizan u direktnoj borbi za poziciju 2 tj za izbjegavanje prvoplasirane Zvezde u doigravanju za plasman u EL sledece godine.Nema sta puno da se prica, ocekujem da Partizan nastavi sa pobjednickim nizom u Aba ligi ,dizali su formu u ovom takmicenju i cini mi se da su sa novim pojacanjem na poz pleja, odlicnim Akojonom favoriti danas.Ovo igram i navijacki i na osjecaj i kako god ocete, jednostavno mislim da su stvari dosta drugacije od prvog dijela sezone kada je Buducnost relativno lako trijumfovala u Beogradu, pa ocekujem revans u ovoj mnogo znacajnijoj utakmici, a znamo da su sampioni najjaci kad je i najteze ;) srecno svima koji prate,pozdrav.
Last edited by Phil_Luck on 22 Mar 2015, 13:13, edited 1 time in total.
By toshiNba
#27535 Po meni je najbolje igrati 145,5 poena minus na ukupnu granicu,utakmica sa velikim ulogom pobednik ide na 2 poziciju,ocekujem jako tvrdu i tesku utakmicu sa malim brojem poena,gledam i medjusobne duele u moraci su u duelima ove dve ekipe uvek igrani mecevi na manji broj poena.
By Phil_Luck
toshiNba wrote:Po meni je najbolje igrati 145,5 poena minus na ukupnu granicu,utakmica sa velikim ulogom pobednik ide na 2 poziciju,ocekujem jako tvrdu i tesku utakmicu sa malim brojem poena,gledam i medjusobne duele u moraci su u duelima ove dve ekipe uvek igrani mecevi na manji broj poena.

upravo gledam koliko da uplatim pored kp2 i na 2 i manje :D kvota 3,4 vise nego primamljiva
By Phil_Luck
James Harden wrote:Ja idem na jaci ulog Mačvan 13,5 +... Ovu bi granicu trebao preci do poluvremena.

pogledaj malo i naci ces ga i na 12.5 a jedan je kos kao more ako vec igras jace
By vaki
#27557 A ko ce vcrs nego MACVAN 13,5+ i PAVLOVIC 13,5+......Mislim da objasnjenje ne treba.....najvaznija utakmica....najiskusniji....znaju kako odigrati vcrs i da od njih sve zavisi....najvise suta ce uzeti njih dvojica plus slobodna bacanja,barem po 5-6 ce imati...dovoljno da obojica predju ovo.....AJMO PARTIZANE
By Phil_Luck
#27572 Da ispuste 7 razlike na 2 min do kraja ,i lopta koja skakuce po obrucu pola sata, nevjerica...i veeeeliki minus ali da smo zdravo, jebo pare, idemo dalje sa malo vise srece nadam se.pozdrav
By James Harden
Phil_Luck wrote:Da ispuste 7 razlike na 2 min do kraja ,i lopta koja skakuce po obrucu pola sata, nevjerica...i veeeeliki minus ali da smo zdravo, jebo pare, idemo dalje sa malo vise srece nadam se.pozdrav

a jbg, bit ce bolje drugi put... previse sam navijacki isao...