stephcurry30 wrote:Pozdrav !
G. Antetokounmpo - 13,5 OVER - SUPERSPORT
Danas Bucksima u goste dolazi Heat kojeg su Bucksi pobijedili već 3 puta ove sezone, ali naravno, sa drugačijim postavama i kompletno drugačijom atmosferom. Bucksi nižu 6 poraza zaredom, ali to svejedno nije spriječilo Antetokotoutnmpopoupa (morao sam) da u zadnjih 5 utakmica sa prosjekom 18,2 (!!!) prijeđe ovu granicu, i to je redom zabijao CLE (15), BKN (23), SAS (19), NOP (15) i MEM (19), tako da ako je Leonardu i Jamesu probio granicu, nadam se da će i danas Dengu.
E. Kanter - 18,5 OVER - SUPERSPORT
Oklahoma igra protiv Lakersa, Kanter u zadnjih 7 utakmica ima prosjek 21,1 i dva puta nije prošao granicu jer je zapeo na 18 što čisto sumnjam da će se danas dogoditi protiv slabašnih Lakersa. Dosta igrača Oklahome je ozlijeđeno kao što svi znamo, tako da će Kanter imati minutažu 30+ što mislim da je sasvim dovoljno da zabije 19 poena. I da, ne očekujem BO jer mislim da će Lakersi koliko-toliko odoljevati kao što su i koliko-toliko odoljevali Golden Stateu i Hawksima.
Eto, toliko od mene, volio bi čuti mišljenja o analizama. Sretno svima
Antetokounmpo igra jako dobro u zadnje vrijeme i razvija se u pravom smjeru. Uslijed smanjene rotacije u Bucksima dobija više prilike za postizanje koševa što dobro koristi jedina mu je boljka šut izvana tj. šut općenito. E sad protiv Heata je na prosjeku od 12.7 koševa; u prvoj tekmi protiv Denga je postigao 11 koševa , a u dve protiv Grangera dvaput po 14 koševa, no ponavljam zbog smanjene rotacije u momčadi ima veću slobodu u igri. Ovih 13.5 bi trebalo iskoristiti jer postoji mogućnost da povećaju kvotu tijekom dana-večeri za poen dva što puno znači za odigrani over.
Kanter protiv Lakersa je naprosjeku od 11.5 koševa : 16 u momčadi Thundera i 7 u momčadi Jazza. Lakersi nemaju individualca pod koševima koji je jak u obrani jedan na jedan, nego imaju taktiku skupljanja u reket što otežava protivničkim centrima da ih zatrpavaju koševima. Prosjek im je 16.4 po tekmi, u gostima je 17.2 dok su u zadnjih 5 primili u prosjeku svega 10.4 koša po susretu. No, međutim igraju protiv Oklahome, a zna se ko je tamo vladar; najdominantniji play današnjice u NBA-u Russell Westbrook. Kanter je jako dobar u zadnje vrijeme (što govori njegov broj koševa) u OKC-u u paru sa "modnim mačkom tj. triple-double Westbrook-om u pick an roll igri te je najbolji centar kojeg je OKC imao za samu shemu. Znamo da će "West" vjerojatno ići na triple-double hraneći asistencijama centre dok će probijati obranu Lakersa, a sad koliko će Kanter postići koševa ovisiti će o samom rezultatu tekme i minutaži igrača Oklahome jer je moguće da će ih probati nagaziti od početka stvarajući razliku u koševima da bi mogli odmorit glavn(og)e igrač(a)e jer imaju dosta ozljeda i igraju dan poslije protiv San Antonia, a svaka pobjeda im je važna za playoff!