Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By napuseni_brko
#27710 Covington R. (Phi) over 11.5

(upada nazad u prvu petorku umisto richardsona)

Robert Covington will replace Jason Richardson (rest) in the starting lineup for Tuesday's game vs. the Kings.
Covington is much better with the starting unit, putting in averages of 14.6 points, 5.2 rebounds, 1.8 steals, and 2.7 three-pointers per game as a starter.

afflalo under 15.5
Neovisno o izostancima covik nemoze nista pogodit (zadnjih 11 nije prisa ovu granicu)

nowitzki over 16.5 plavi andjeo dobia sina jel ima racionalniji argument za over ? ;) ;)
By Littleduke
#27713 Da li neko može da mi kaže mišljenje o J. Linu over 12.5? postoji mogućnost da krene u prvoj postavi koliko sam čitao. Generalno i on i Buzer mi liče na over pošto bi ovo mogao da bude meč sa dosta poena?
Hvala!
By reuf_ramon
#27714 Lakers starting lineup change: Jeremy Lin, Jordan Clarkson, Wes Johnson, Ryan Kelly, Tarik Black.

-Jeremy Lin will get his last chance to shine as a starter for the Lakers.
By KG21
#27716 Greg Monroe (knee) has been ruled out for Tuesday's game vs. the Raptors. (rotoworld)

R.Jackson over 15.5 mi sad puno bolje zvuči :D
By burke
Littleduke wrote:Da li neko može da mi kaže mišljenje o J. Linu over 12.5? postoji mogućnost da krene u prvoj postavi koliko sam čitao. Generalno i on i Buzer mi liče na over pošto bi ovo mogao da bude meč sa dosta poena?
Hvala!

I meni je ovo prvi pick danas..ne znam zasto..cisto na osjecaj..i jos danas pocinje..zadnju tekmu 29 pa ne vjerujem da ce sad manje da izgubi mjesto u postavi..htjet ce se dokazat i mislim da je ovo mala granica za startera..pogotovo za Lina..kazem,vise na osjecaj..
By Vic_Mackey
#27722 R.Jackson ocajno krenuo svega 2 poena ali on se obicno razigra u drugom poluvremenu.

DeRozan 2 poena iz igre 0-3 na 2:36 do kraja druge cetvrtine... Boze kako je lose krenulo :roll:

NBA Knight wrote:off topic je, ali ovu sliku MORATE vidjet hahaha
https://www.facebook.com/nbaknights/photos/

Pekovic i onaj tip haha lol Pa Pekman pored njega deluje kao dete pored odraslog coveka, koliki li je taj tip pa taj je cini mi se visi i tezi i od Minga.

PALCO wrote:ajmo anketa

Izgleda nista od ankete veceras, ok nije strasno da jednom budemo bez ankete jaki smo prezivecemo :)