Svejedno ja otvaram temu za 13. tjedan u godini. Možda će biti više aktivnosti ovaj put.
Svejedno ja otvaram temu za 13. tjedan u godini. Možda će biti više aktivnosti ovaj put.
jopa7 wrote:Euro kvalifikacije
Slovačka - Luksemburg hendikep 0:1 @ 1.40
- slovačka prva u grupi sa sve 4 pobjede, redom su pobjedivali ove ekipe: Spanjolska, Ukrajina, Makedonija i Bjelorusija. Ne vidim razlog zasto nebi i Luksemburg veceras pao s nekim hendikepom.
Španjolska - Ukrajina 1 @1.40
- sto reci o Španjolcima, jedna od najboljih ekipa na svijetu. Na svjetskom se nisu bas proslavili, pocetak kvalifikacija, 3 pobjede i poraz od Slovačke...veceras ih ceka negodna Ukrajina ali ujedno i direktni konkurent za jednu od pozicija koje vode na Euro i mislim da Španjolci nebi trebali dovesti u pitanje pobjedu na domacem terenu.
Moldavija - Švedska 2 @1.45
- definitivno je kvaliteta na strani Švedske. u zadnjih 4 godine igrali su 3 puta i uvijek je Švedska dobijala. Bitna utakmica za goste jer je protivnik taman a njima su potrebna 3 boda da zadrze drugu poziciju jer ce bit velika borbu do kraja, vjerojatno s Rusima protiv kojih ih ceka utakmica u gostima.
Tenis Miami
1.set 9,5/Anderson-Querrey VIŠE @1.50
dva igraca sa izrazito dobrim servisom sto im je i jedno najjacih oruzija. U zadnja 3 medusobna susreta uvijek je prvi set isao over 9,5 odnosno u ta 3 meca svi setovi su isli over 9,5.
-3,5/Nadal -Almagro 1 @1.55
- znamo tko je i sto Rafael Nadal, i da nije bilo onih ozlijeda koje ga stalno muce tko zna gdje bi mu bio kraj. Danas igra protiv svog sunarodnjaka Almagra, rekli bi borba dva zemljasa ali za razliku od Nadala, Almagro je poprilicno los na tvrdoj podlozi, a o kvalitetama Nadala ne treba trositi puno rijeci. Mislim da ovdje Nadal moze dobiti u 2 seta s 1 brejkom u svakom.
Hingis/Mirza-Bogdan/Melichar TR 2:0 @1.50
- prve nositeljice turnira, zajedno imaju odigran samo jedan turnir i to Indian Wells prije tjedan dana koji su osvojile bez izgubljenog seta! Danasnje protivnice nebi trebale biti velika prijetnja pa idemo probati s 2:0
Makarova/Vesnina-Krajicek/Zahlavova Strycova 1 @1.35
- druge nositeljice turnira, redovito biljeze dobre rezultate i cesto se plasiraju u same zavrsnice turnira. INDIAN WELLS - finale, izgubile od gore spomenutih, DOHA - polufinale, prosle godine osvojile US OPEN, veliki favorit i trebale bi dobiti ovo
jopa7 wrote:Kao sto sam rekao, danas idemo dalje. Ponuda mi nije bas nesto najbolja pa da mogu izabrati nesto, ali evo brzinski bez neke analize jer sam u zurbi:
Euro kvalifikacije
Hrvatska-Norveška 1 @1,55
Nizozemska-Turska 1 @1,55
Andora-BiH 3+ @1,35
Belgija-Cipar 3+ @ 1,55
Tenis Miami
1.set 9,5/Isner -Rublev VIŠE @1,70
1.set 9,5/Bautista -Janowicz VIŠE @1,60
Đoković(h-5,5)-Klizan H1 @1,50
Ferrer(h-4,5)-Delbonis H1 @1,50
Williams(18,5)-Niculescu MANJE @1,85
Private Girls In Your City - No Selfie - Anonymous[…]